Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor uitbouw verlengen, badkamer en toilet renoveren:

Uitbouw verlengen, badkamer en toilet renoveren

Graag wil ik met u de mogelijkheden bespreken om de huidige aanbouw, aangebouwd bij nieuwbouw 1988, te verlengen om op die manier de woonkamer te vergroten. Het betreft een hoekwoning waar nu al een aanbouw/zijkamer + garage reeds aanwezig is. Door de achtergevel van de uitbouw te verplaatsen naar de achter gevel van de woonkamer, ongeveer 3 meter, willen we de leefruimte in de woonkamer vergroten. Daarnaast willen we de badkamer op de 1e verdieping en het toilet op de begane grond renoveren. De badkamer en het toilet zijn 30 jaar oud en wij willen graag de mogelijkheden bespreken. We zijn heel nieuwsgierig naar de mogelijkheden en wat dit dan gaat kosten.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van aannemers voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor uitbouw verlengen, badkamer en toilet renoveren uit heel Nederland:

Woning uitbouwen

Wij hebben plannen om de huidige woning uit te bouwen. De woonkamer willen wij verlengen met 5 meter in de breedte en 2.50 meter in de lengte. In de gevel komen openslaande deuren en de wanden en het plafond moeten worden gestuukt. De uitbouw mag vergunningsvrij geplaatst worden.

Stenen uitbouw plaatsen

Wij willen graag aan de achterzijde van de woning een uitbouw realiseren om zo de woonkamer te verlengen. De ruimte zal ongeveer 2.50 bij 5.50 meter moeten worden met een plat dak en van steen. In de achtergevel komt er of een schuifpui of openslaande deuren en de elektra moet worden doorgetrokken. Daarna wil ik graag de wanden en het plafond laten stuken. Het is onbekend of er een vergunning aangevraagd dient te worden.

Uitbouw aan het woonhuis plaatsen

Wij willen de woonkamer graag verlengen met een uitbouw van 2.50 bij 6 meter. Het kozijn met loopdeur in de huidige achtergevel willen wij graag gebruiken bij de uitbouw. De elektra en de vloerverwarming dient te worden doorgetrokken. Verder moeten de wanden en het plafond worden gestuukt en een vloer gelegd.

Aanbouw aan achterzijde en zijkant bouwen

Aan de achterzijde willen wij een uitbouw laten plaatsen van 4 meter diep en 9.50 meter breed. Daarnaast wil ik aan de zijkant een uitbouw van 2.50 meter diep en 6 meter breed. Beide uitbouwen willen wij gebruiken om de woonkamer te verlengen. De wanden en het plafond moeten worden gestuukt en de elektra en verwarming doorgetrokken. Aan de achterzijde willen wij graag openslaande deuren met glaspartijen daarnaast. Beide uitbouwen mogen vergunningsvrij geplaatst worden, dit is al nagevraagd bij de gemeente.

Woonkamer uitbouwen

Graag willen wij onze woonkamer verlengen met een uitbouw van 3 meter bij 5,5 meter. De huidige kozijnen met schuifpui kunnen worden overgezet. Separaat willen wij graag weten wat de kosten zijn voor het stuken en het doortrekken van de elektra en vloerverwarming. Het is nog onbekend of er een vergunning nodig is.

Huis uitbouwen

Ik wil de achterzijde van ons huis verlengen zodat het op 1 lijn komt met de al bestaande uitbouw (zie foto). Afmetingen van de lege ruimte is 3. 2 diep bij 3.30 meter breed. Totale breedte van het huis is 5. 8 m. De uitbouw moet casco worden opgeleverd, gaat vooral om fundering, metselwerk en dakconstructie. Geen kozijnen benodigd aangezien de openslaande deuren weer gebruikt gaan worden. Afwerking, vloer en elektra doe ik dan zelf. De werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van het afval wordt door de klant gedaan.

Huis achter uitbouwen

Uitbouw achterzijde. Maten ongeveer 5.40 x 2.25 meter. Achtergevel eruit en achterkant verlengen. Graag iemand die mee wilt denken met dit project.

Uitbouwen boven een aanbouw aan de achterkant

Wij willen graag slaapkamer verlengen boven een uitbouw.

Uitbouwen van een keuken

Wij willen onze keuken gaan verlengen, dus willen hiervoor een uitbouw maken om dit te realiseren. Wij willen het funderingswerk uit laten besteden. Dat is al volgt: -Palen slaan, -Fundering aanbrengen, -Vloer aanbrengen (balken broodjes vloer) (exclusief zandcementvloer). De gevels wordt 1 kant gemetseld buiten tot dakhoogte. De rest ongeveer 50 cm. Alle binnenwanden zijn opgetrokken uit houtskelet 120 en 90 mm dik. Met een plat dak. Afmetingen van de uitbouw zijn buitenwerks. Lengte: 1.71 meter, breedte: 2.32 meter en hoogte ongeveer: 2.7 meter. Hoop hierbij genoeg info gegeven te hebben.

Aanbouw maken aan de woonkamer

Ik wil graag de woonkamer met een uitbouw van 5 bij 3 meter verlengen. Metselwerk zou ik graag in dezelfde stenen willen hebben als de woning. Er zit op het moment een gevel van glas in de woning die opnieuw gebruikt zou kunnen worden. Verder wil ik graag lichtkoepels in het dak. Ik krijg 5 september de sleutels. Zou u kunnen langskomen om de mogelijkheden en onze wensen door te nemen? Zou u ook kunnen vertellen wanneer u het zou kunnen uitvoeren en hoelang de verbouwing zal duren? Ik spreek geen Nederlands maar wel Engels. Alvast bedankt!

Partners

Partners van Casius