Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor uitbouw verlengen, badkamer en toilet renoveren:

Uitbouw verlengen, badkamer en toilet renoveren

Graag wil ik met u de mogelijkheden bespreken om de huidige aanbouw, aangebouwd bij nieuwbouw 1988, te verlengen om op die manier de woonkamer te vergroten. Het betreft een hoekwoning waar nu al een aanbouw/zijkamer + garage reeds aanwezig is. Door de achtergevel van de uitbouw te verplaatsen naar de achter gevel van de woonkamer, ongeveer 3 meter, willen we de leefruimte in de woonkamer vergroten. Daarnaast willen we de badkamer op de 1e verdieping en het toilet op de begane grond renoveren. De badkamer en het toilet zijn 30 jaar oud en wij willen graag de mogelijkheden bespreken. We zijn heel nieuwsgierig naar de mogelijkheden en wat dit dan gaat kosten.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van aannemers voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor uitbouw verlengen, badkamer en toilet renoveren uit heel Nederland:

Huis uitbouwen

Ik wil de achterzijde van ons huis verlengen zodat het op 1 lijn komt met de al bestaande uitbouw (zie foto). Afmetingen van de lege ruimte is 3. 2 diep bij 3.30 meter breed. Totale breedte van het huis is 5. 8 m. De uitbouw moet casco worden opgeleverd, gaat vooral om fundering, metselwerk en dakconstructie. Geen kozijnen benodigd aangezien de openslaande deuren weer gebruikt gaan worden. Afwerking, vloer en elektra doe ik dan zelf. De werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van het afval wordt door de klant gedaan.

Huis achter uitbouwen

Uitbouw achterzijde. Maten ongeveer 5.40 x 2.25 meter. Achtergevel eruit en achterkant verlengen. Graag iemand die mee wilt denken met dit project.

Uitbouwen boven een aanbouw aan de achterkant

Wij willen graag slaapkamer verlengen boven een uitbouw.

Uitbouwen van een keuken

Wij willen onze keuken gaan verlengen, dus willen hiervoor een uitbouw maken om dit te realiseren. Wij willen het funderingswerk uit laten besteden. Dat is al volgt: -Palen slaan, -Fundering aanbrengen, -Vloer aanbrengen (balken broodjes vloer) (exclusief zandcementvloer). De gevels wordt 1 kant gemetseld buiten tot dakhoogte. De rest ongeveer 50 cm. Alle binnenwanden zijn opgetrokken uit houtskelet 120 en 90 mm dik. Met een plat dak. Afmetingen van de uitbouw zijn buitenwerks. Lengte: 1.71 meter, breedte: 2.32 meter en hoogte ongeveer: 2.7 meter. Hoop hierbij genoeg info gegeven te hebben.

Aanbouw maken aan de woonkamer

Ik wil graag de woonkamer met een uitbouw van 5 bij 3 meter verlengen. Metselwerk zou ik graag in dezelfde stenen willen hebben als de woning. Er zit op het moment een gevel van glas in de woning die opnieuw gebruikt zou kunnen worden. Verder wil ik graag lichtkoepels in het dak. Ik krijg 5 september de sleutels. Zou u kunnen langskomen om de mogelijkheden en onze wensen door te nemen? Zou u ook kunnen vertellen wanneer u het zou kunnen uitvoeren en hoelang de verbouwing zal duren? Ik spreek geen Nederlands maar wel Engels. Alvast bedankt!

Uitbouw aan de achterzijde bouwen

Wij zoeken een bedrijf dat ons een offerte kan geven voor een gewenste uitbouw van de achterzijde van de woning 5.10 meter breed. Uitbouw gelijk aan de buren ongeveer 2.40 meter inclusief verlengen vloerverwarming.

Uitbouw realiseren aan de waterkant

Wij willen een uitbouw realiseren van 2.50 meter diep bij 5.35 breed. Beide buren hebben al een uitbouw. De woning is 12 jaar oud. Door de uitbouw willen wij de woonkamer verlengen. Er zal vloerverwarming geplaatst moeten worden, elektra doorgetrokken en wanden en plafonds gestuukt. Het zou mooi zijn als we ook het kozijn konden behouden.

Kelder onder nieuwe uitbouw

Ik ben aan het onderzoeken of ik het huis van mijn buren kan aankopen. Ik zal daar aan de achterzijde dan zelf een uitbouw maken. Hiervoor moet ik de kruipruimte gaan verlengen. Nu wil ik verkennen wat de kosten zijn van een kelder onder deze uitbouw, die tevens als fundering dient voor de uitbouw. De maten zijn ongeveer 3,5 meter diep x 5 meter breed meter. Daarbij is aan beide kanten sprake van een fundering op staal met uitzondering van de laatste 1 à 1,5 meter.

Uitbouw achter de woning laten maken

Wij willen aan de achterzijde van het huis onze woonkamer verlengen. We willen graag een uitbouw van 3 meter lang en 278 cm breed.

Terrasoverkapping plaatsen

Ik heb een terras van 400 cm x 500 cm met houten framewerk op een ruimte van 3700 cm x 3700 cm waar ik graag een dak op wil hebben van ± 4000 cm x 4000 cm. Indien mogelijk met een van de onderstaande materialen. - Polycarbonaat massieve vlakke plaat 3 mm, 90% licht doorlatend - Polycarbonaat kanaalplaat 10 mm 90% licht doorlatend Tevens wil ik gebruik maken van de service door dit te laten monteren door een van uw specialisten. Foto 1 geeft de veranda weer. Ik heb foto 2 toegevoegd voor een extra vraag: Indien mogelijk zou ik de veranda 100 cm (dat zou een oppervlakte zijn van 100 cm x 400 cm) willen verlengen maar dan eigenlijk alleen middels "armen" die stevig genoeg zijn om de platen die er dan op liggen te dragen (dus in principe zonder staanders. Uiteraard kunnen we ook afspreken om een en ander te bekijken en mogelijkheden te bespreken. Offerteverzoek Zou u mij in de eerste instantie een offerte kunnen sturen gebaseerd op een dakoverkapping van 400 cm x 400 cm. Inclusief het plaatsen hiervan. En indien mogelijk met de extra uitbouw van 100 cm x 400 cm

Partners

Partners van Casius