Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor kruipruimte verbouwen tot kelder:

Kruipruimte verbouwen tot kelder

Graag ontvangen we een offerte voor het verbouwen van de huidige kruipruimte tot kelder. De afmeting nu is: 6,50 x 6. 50 x 2.00 meter (lxbxh). Er loopt wat leidingwerk als riolering wat verlegd moet worden. De kruipruimte is droog. Hij dient zo'n 50 cm uitgezogen te worden. Het idee is dat uiteindelijk een stahoogte van 2.30 gerealiseerd wordt.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kruipruimte verbouwen tot kelder uit heel Nederland:

Kruipruimte tot kelder verbouwen

Graag ontvangen we een offerte voor het verbouwen van de huidige kruipruimte tot kelder. De afmeting nu is: 6,50x6. 50x2. 00 (lxbxh). De kruipruimte dient zo'n 50cm uitgezogen te worden. Het idee is dat uiteindelijk een stahoogte van 2. 30 gerealiseerd wordt.

Leidingen verleggen voor nieuwe keuken

Ik wil mijn keuken verbouwen in een bestaande woning. Hiervoor wil ik graag elektriciteitskabels en waterleiding verleggen, omdat keukenblok op een andere plek komt. Er is een kruipruimte beschikbaar.

Woning onderkelderen en verbouwen

Kruipruimte uitgraven/-zuigen, circa 65 m2 van 75-100 cm naar minimaal 210 cm, afhankelijk van funderingsmuren naar 250 cm. Funderingsvloer leggen, infra (leidingen / kabels) wegwerken, 1 draagmuur volledig (590 cm) en 1 draagmuur deels (190 van 590 cm) verwijderen / stalen steunbalken aanbrengen. Buitendeur maken, trapgat maken en trap plaatsen.

Aanbouw of kelder onder bestaande woning

Mijn huidige woning in Amsterdam wil ik gaan verbouwen. Ik wil of aanbouwen of de kruipruimte voor een deel laten uitgraven. Afhankelijk van de mogelijkheden en kosten. Ik wil daar meer informatie over krijgen. Ik heb nog geen vergunning en weet niet of het nodig is. De aanbouw zal ongeveer 2,5 bij 6 meter worden en dit moet gemetseld worden. Ik wil dat er elektraleidingen naartoe gaan.

Schelpen spuiten onder woning

We willen onze kruipruimte van 33 m2 waar ongeveer 8 cm grondwater instaat, laten isoleren door middel van schelpen. Wij zijn nog aan het verbouwen dus de hele houten vloer kan eruit. De vloer kunnen we vervolgens zelf terugplaatsen. De woning ligt aan een straat en de voordeur is makkelijk te bereiken.

Houten vloer vervangen door schuimbeton

Wij hebben een vrijstaande woning gekocht, gebouwd tussen 1906 en 1930. We krijgen de sleutel op 1 juni en willen daar direct gaan verbouwen. Omdat er vocht zit in de balkkoppen onder de houten vloer, overwegen we om de gehele beganegrondvloer te laten vervangen door schuimbeton met vloerverwarming en een afwerking met woonbeton. Het gaat om 43 m² en de hoogte in de kruipruimte is 50 cm. Wij zullen zelf de houten vloer en de balken verwijderen. We ontvangen graag een offerte van bedrijven die hier al in de loop van juni tijd voor hebben.

Riolering met asbest verwijderen

Ik ben mijn badkamer aan het verbouwen en stuitte bij het aansluiten van de afvoerleiding op asbesthoudende afvoerpijpen in de kruipruimte onder mijn woning. Ik wil die pijpen graag laten verwijderen, het gaat om ongeveer 20 meter. De kruipruimte is goed bereikbaar. Ik heb nog geen inspectierapport. Ik laat de pijpen hier graag beoordelen en ontvang daarbij uw plan van aanpak en offerte. Ik wil de klus graag op korte termijn laten verzorgen.

Terrazzovloeren leggen in een benedenwoning

Wij wonen in een door ons gekochte benedenwoning en willen die binnenkort gaan verbouwen. Wij willen daar graag een terrazzovloer laten plaatsen in de gang/entree met aansluitend de toiletruimte, de keuken en de badkamer. De vloer kan gelegd worden op lewisplaten die wij op de balken aan zullen brengen. Er wordt in week 10 een nieuwe keuken geleverd. We willen de vloer daar in week 7 of 8 laten realiseren. De badkamervloer zal vermoedelijk in april gelegd kunnen worden. Het gaat om de volgende maten: De gang/entree is 100 x 531 cm met een uitsparing voor een luik naar de kruipruimte. De toiletruimte is aan het einde van de gang rechts en is 133 x 100 cm met een uitsparing in een hoek van 39,5 x 23 cm. De keuken is een rechthoekige ruimte van 355 x 309 cm. De oppervlakte van de badkamer wordt ongeveer 5 m². Ik kan enkele schetsen van de woning met u delen. Ik nodig bedrijven die rond de aangegeven periode tijd hebben voor deze klus graag uit om alles hier in te meten en de materiaalkeuze met mij te bespreken. Ik ontvang daarna graag uw gespecificeerde offerte.

Benedenverdieping uitbouwen en verbouwen

Ik wil graag mijn beneden verdieping uitbouwen met 2 meter over de gehele breedte / kruipruimte vloer volstorten, voorzien van vloerverwarming en afwerken met tegels/parket.Plafond verlagen en voorzien van spotjes, de huidige schouw afbreken en vernieuwen. Afwerking van complete woonkamer, uitbouw & keuken (stucwerk, spotjes, stroom, verwarming). In de keuken leidingen verleggen. Toilet ruimte vernieuwen: afbreken en voorzien van tegels en nieuwe inbouwreservoir.

Verbouwing van gekochte woning

We willen onderstaande zaken verbouwen, graag ontvangen wij een grove prijsindicatie. Begane grond: - Openbreken van (dragende) muur tussen keuken en eetkamer - Vernieuwen keuken - CV ketel wegwerken in kast en/of eventueel verplaatsen (wellicht zelfs naar 1e etage) - Gecorrideerde afsluiters CV vervangen - Plaatsen van parket - Wanden stuken - Stopcontacten naar beneden op de muur verplaatsen - WC gedeeltelijk vernieuwen - Uitgraven kruipruimte en aanbrengen vloerisolatie (drowa chips) - Aantal loden leidingen vervangen - Radiatoren vernieuwen - Paar ruitjes glas in lood vervangen (ruitjes zijn aanwezig) - Houtwerk verven (binnen) - Granitovloer in keuken en waarschijnlijk gang herstellen en polijsten - Trap opnieuw bekleden - Afhangen ramen achtergevel - Tuin gebruiksklaar maken, eventueel schutting vervangen - Onderhoud kozijn en deur schuurtje Eerste etage: - Wanden stuken - Stopcontacten naar beneden en op de muur - WC gedeeltelijk vernieuwen - Ruimte in badkamer boven de inloopkast betrekken bij de inloopkast - Ingang inloopkast naar de voorkamer verplaatsen - Badkamer vernieuwen incl. Goede plek voor wasmachine en droger - Tegels en vloer restaureren van kleine slaapkamer achterkant, ook wastafel daar verwijderen (dit was ooit de badkamer). - Houtwerk verven NB1: We willen op basis van de offerte ook kijken wat we eventueel zelf doen (bijvoorbeeld sloopwerk, klein onderhoud). NB2: Bij alle sanitair-werkzaamheden ook waterafsluiters vervangen of weer gangbaar krijgen. NB3: Er wordt binnenkort nog een exacte bouwtekening gemaakt.

Partners

Partners van Casius