Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor uitbouw in de achtertuin bouwen:

Uitbouw in de achtertuin bouwen

Graag zo snel contact met me opnemen. Uitbouw achter tuin voor 3 M bij 4,84
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van aannemers voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor uitbouw in de achtertuin bouwen uit heel Nederland:

Afzinkkelder in de achtertuin maken

Wij willen graag meer informatie over de mogelijkheden voor een afzinkkelder in onze tuin en de kosten hiervan. Gewenste afmeting: 10 meter diep, 6 meter breed, 2,50 meter hoog. Uiteindelijk willen we onze woning nog uitbouwen. De uitbouw overlapt dan gedeeltelijk de afzinkkelder. Uitbouwen 3 meter diep. Uitbouw willen we door vrienden laten doen. Misschien vergeet ik nog een aantal punten of heeft u punten die u mij wilt voorleggen dan hoor ik dat graag.

Uitbouwen in de achtertuin

Wij willen graag 3 meter bij 5 meter dubbele uitbouw met plat dak. Een schuifpui vanuit de woonkamer. En vanuit de keuken een deur en raam. Eventueel ook een dubbele etage. Het gaat om een bestaande woning bouwjaar 1963.

Kelder bouwen

Ik zou graag een prijs indicatie willen hebben voor een kelder in de achtertuin, aangrenzend aan het huis. De breedte is 530 cm bij 400 cm, ik heb vernomen dat dit de maximale uitbouw lengte is. Er is nu een veranda waar de kelder zou moeten komen. Ik zou de kelder graag 90 cm boven de grond uit willen laten steken en aan deze kant ramen willen hebben, dus ramen van 90 bij 530 cm, uiteraard kijken we wat handig en kosten besparend is hierbij. Ook moet er natuurlijk een ingang komen naar de kelder, vanuit het huis.

Schuttingdelen plaatsen bij de nieuwbouwwoning

In verband met de aankoop van een nieuwbouwwoning wil ik graag een offerte opvragen voor het laten plaatsen (en de kosten) van hardhouten schuttingdelen met daartussen betonplaten. Het gaat om 22 meter achtertuin (schuttingen aan de linker- en rechterzijde, tekening is zonder uitbouw). De achterzijde is reeds voorzien van vlechtchermen door de aannemer. Aan de linkervoorzijde van de woning moet nog circa 8 meter lage schuttingdelen worden geplaatst (1 zijde). Ik zie een reactie graag tegemoet. Alvast hartelijk dank! (In verband met werk gelieve reactie per e-mail)

Uitbouw in de achtertuin bouwen

Wij willen een uitbouw van onze woonkamer richting de achtertuin. Het is de bedoeling om de volledige breedte van het huis te gebruiken en 2,5 meter uit te breiden, totaal: 5,00 bij 2,50 meter. De uitbouw zou openslaande deuren krijgen met veel glaswerk. Daarnaast willen we ook graag een dakraam in de uitbouw. In de bijlage een indruk van hoe het er uit zou moeten zien.

Woning uitbouwen in achtertuin

Wij hebben een tussenwoning gekocht en krijgen in maart 20108 de sleutel. Aan de achterzijde van de woning zouden wij graag een uitbouw van 2.50 bij 5 meter laten plaatsen. In de achtergevel moeten er openslaande deuren geplaatst worden met roedes op de ramen in 6 vakken. Ook in de 2 zijramen moeten de roedes komen met 6 vlakken, De uitbouw mag sleutelklaar opgeleverd worden.

Kelder in achtertuin

Een kelder in de achtertuin waarop nog een uitbouw gemaakt zal worden. Onderkelder zou idealiter 6 x 4 meter in de tuin zijn met nog een klein deel, 2 m2, onder de bestaande woning zodat een trap niet vanuit de uitbouw hoeft te komen. Grond is zand.

Palen slaan voor uitbouw

Wil begin 2018 mijn uitbouw realiseren in mijn achtertuin en moeten eerst 5 palen geslagen worden. Vergunning is check, en hoeft niet te worden weggegraven. Kunt u een offerte opmaken ? Kan u de tekeningen toe sturen.

Uitbouw aan de achterzijde aanbouwen

In achtertuin 3.5 x 1.80 meter uitbouw aansluitend op de bestaande 'uitbouw'. Kunt u een indicatie van de kosten geven?

Complete achtertuin renoveren

Ik wil mijn achtertuin laten renoveren. Mijn tuin is 6 meter breed en 15 meter lang. Ik wil houten schuttingen hebben met betonnen palen en betonplaten aan de onderzijde. De schutting is links 15 meter lang en rechts 11,50 meter lang (wegens een uitbouw van de rechter buurman). Ik wil een dubbele openslaande poort hebben, zodat ik als het nodig is mijn auto naar binnen kan rijden. Voor het bestraten moet de tuin voor de helft (+/-40 m²) 40-50 cm opgehoogd worden. Daarna wil ik er antraciet tegels van 60 x 60 cm laten plaatsen. Aan de linker kant wil ik een 50 cm hoge plantenbak hebben van ongeveer 4 meter lang en 1.20 meter breed. Rechts achterin wil ik ook een schuur van 6 m² (2 x 3 meter) laten plaatsen. Ik wil een afspraak maken om de werkzaamheden hier met u te bespreken en ontvang daarna graag uw gedetailleerde offerte.

Partners

Partners van Casius