Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor verbouwen van een horecapand:

Verbouwen van een horecapand

Het is een pand van 98 m2. De bedoeling is dat het een ambachtelijke restaurant word. Met een openkeuken. Ik wacht op antwoord van de makelaar voor een offerte. Ik heb paar foto's gestuurd. Dit is mijn eerste keer als onderneming in de horeca. Zou graag een oferte van de werkzaamheden.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor verbouwen van een horecapand uit heel Nederland:

Casco horecapand tot restaurant verbouwen

Graag een vrijblijvend offerte. Pand met een oppervlakte van 266 m2 in Zoetermeer/Stadshart, het nieuwe gedeelte Horecahart. Het gaat om opvulvloer/isolatie/afwerkvloer, stukadoorwerk, tegelwerk, loodgieterswerkzaamheden, elektra, horecakeuken, dames/heren/personeel toiletten. Enz. Oplevering vindt plaats eind april 2017. Graag per mail reageren voor een afspraak. Bijgaande situatie tekening (kan nog gewijzigd worden). Ps postcode ingevoerd van Promenade.

Pand tot horecapand verbouwen

Ik wil graag het gehele pand laten spuiten, 200 m2. Graag wil ik het opnieuw laten betegelen 120 m2.

Casco horecapand verbouwen tot koffiehuis

Graag ontvang ik een indicatie met een (prijs en tijd indicatie) voor het ombouwen van een casco pand naar koffiebar (Rotterdam). Het gaat om het aanleggen van een basis infrastructuur, zoals de afzuigingen en afvoer het wegwerken van de elektriciteit, water en gasleidingen en een nieuwe vloer aanleggen (tegels). De counter, de betegeling van de wanden, betegelen van het toilet, verlichting en het inrichten en plaatsen van de bar met wateraansluiting. Het geheel heeft een oppervlakte van ongeveer 110 m² en alles is gelijkvloers. De informatie heb ik in eerste nodig voor mijn ondernemingsplan, waarna het ook uitgevoerd moet worden. NB: Klant heeft meerdere panden op het oog.

Winkelpand naar horecapand ombouwen

Wat zou het ongeveer kosten om een winkelpand te verbouwen naar een horecapand. Dus denk aan wc's, verdut, horecakeuken. Het pand is 125 m2 en gelijkvloers.

Horecapand verbouwen

Een bestaand horecapand moet van binnen helemaal opgeknapt en verbouwd worden. Hierbij gaat het om het leggen van een nieuwe vloer, twee volledige toilethokken maken, een bar plaatsen, de muren schilderen en overige opknapwerkzaamheden.

Casco horecaruimte verbouwen

Wij hebben een gestript casco Horecapand op het oog met een kelder van 75 m2, een begane grond van 90 m2, een eerste etage van 73 m 2 met een balkon van 14 m2. De tweede etage is een woonruimte van 61 m2. Graag willen wij weten wat een verbouwing per onderdeel gaat kosten. Het exterieur moet geschilderd worden. Aan de voorzijde van het pand moet een terras/serre van 24,75 m2 aangebouwd worden. De kelder moet ingericht als magazijn, inclusief koelruimte. In ongeveer 1/3 van de kelder zijn de toiletten aanwezig. Voor de rest van de kelder moeten wanden, plafond en vloer zo economisch mogelijk afgewerkt worden volgens de HACCP. Op de begane grond inleggen van een houten vloer, plaatsen van een bar van ongeveer 7,5 meter, wanden en plafond egaliseren en sauzen. Het aanbrengen van een houten halve slag trap en trapgat met hekwerk van de begane grond naar de eerste etage. Op de eerste etage moet een horecakeuken met apparatuur geplaatst worden van ongeveer 18 m2. Vloer inclusief schrobput, wanden en plafond van de keuken moeten zo economisch mogelijk afgewerkt worden volgens HACCP. Plafond van de rest van de eerste etage egaliseren en sauzen. Optioneel: inleggen van een houten vloer, wanden en plafond egaliseren en sauzen. Schuifpui naar het balkon. Voor het bedrijfsgedeelte van het pand moet een ventilatiesysteem aangelegd worden. Voor zover niet toereikend moeten leidingen, water afvoer en aansluitingen voor gas, water en elektriciteit verlegd en aangebracht worden. Uiteraard bovenstaand volgens wettelijke bepalingen met betrekking tot ARBO, HACCP, Drank & Horecawet, brandveiligheid, milieuwetgeving, bouw besluiten, enzovoorts.

Casco pand tot lunchroom verbouwen

Ik ben bezig met de aankoop van een horecapand. Dan heb ik een casco ruimte die wil ik als lunchroom gebruiken en ik wil graag een offerte hebben. De ruimte is 168.20 m2, en 6 meter breed. Er ligt geen leidingwerk. Er is wel een gas installatie en een stroom installatie. Het gaat om loodgieterswerk, betegelen, designwerk. Er zal ook een horecakeuken/voorbereidkeuken in moeten. Een vitrine, en een werkbank. Ook wil ik er twee toiletten in hebben. Ook zou ik graag een kantoorruimte willen hebben met een eigen toiletruimte. Aan de voorzijde zal de ruimte een lunchroom moeten worden en achteraan zal er een cateringruimte/voorbereidruimte.

Pand tot horecapand verbouwen

Er staat een winkelpand te huur, waar ik graag een horecagelegenheid in zou willen beginnen. Het gaat om een volledig gestipt pand waar ik 180 of 250 m² zal kunnen huren. Het verkrijgen van een horecavergunning zal geen probleem zijn. Ik ben momenteel een bedrijfsplan aan het schrijven, zodat ik financiering voor de verbouwing kan gaan aanvragen bij de bank. Ik heb daarbij ook een financiële onderbouwing nodig, een globale richtlijn wat de verbouwing van het pand zal gaan kosten. Ik kan inhoudelijk nog weinig vertellen over hoe de verbouwing er uit zal gaan zien. Ik ben meer geïnteresseerd wat een globale verbouwing in een horecapand nou kost. Ik zoek dus gemiddelde cijfers van bouwers die hiermee bekend zijn. Wanneer we door de eerste fase van het plan heen zijn, kunnen we concreter en dieper op op de verbouwing ingaan en een meer uitgebreide offerte maken. Ik hoor het bijzonder graag.

Pand tot horecapand verbouwen

Ik wil een pand laten verbouwen tot horecazaak. Het heeft 12 jaar leeggestaan en het is nu casco opgeleverd. De gegevens zijn; Kelder (13 m2); er dienen 2 toiletgroepen te komen. Begane grond (85 m2) waarvan: 60m2 entree + trap richting kelder. Van begane grond naar de eerste etage een foodlift maken. 1e etage; restaurant met 20 zitplaatsen, bar, 45 m2 trappenhuis, 15 m2 keuken en 25 m2 borrel ruimte. 2e etage (60 m2;) waarvan 30 m2 vergaderruimte incl. tTap naar 1e etage, 30 m2 woonkeuken inclusief vaste trap naar zolder. Zolder etage (35 m2); slaapkamer en badkamer. Op alle verdiepingen volledige afwerking. We denken aan een PVC vloer of een alternatief. Graag een indicatie van kosten verbouwing, waarin veel van de binnenschil aangepakt dient te worden. Een bezichtiging is mogelijk.

Pand tot horecapand verbouwen

Huidig kantoorpand met een oppervlakte van 1700 m2 verdeeld over 3 verdiepingen ombouwen naar een horecapand. Begane grond is nu splitlevel. Dit moet gelijkvloers worden met een trap naar de 1e verdieping. Op de begane grond komt sanitair, bar en keuken.

Partners

Partners van Casius