Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Almere te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Almere heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Almere u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Almere of directe omgeving.

5818 klanten uit Almere bevelen een bij Casius in Almere aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Almere bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Almere, Biddinghuizen, Creil, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, het realiseren van een vrijstaande woning conform de bouwtekeningen, dakopbouw op bestaand dakterras, bungalow bouwen van ongeveer 100 m², kruipruimte uitgraven tot kelder, nieuwbouw woning bouwen, transformatie winkels naar appartementen, woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, een garage onderkelderen, een enkelzijdige nokverhoging/dakopbouw realiseren, een opbouw realiseren volgens de bouwtekeningen, kelder onder het hoofdgebouw en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of bouw en nieuwbouw in Almere staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Almere:

Verbouwing bestaande woning

Beste lezer, Momenteel zijn wij ons aan het oriënteren op aannemers die ons kunnen helpen om ons huis op te knappen. Er zijn een aantal zaken die wij in ons huis willen renoveren: - Badkamer (4.1 m2) - Volledige renovatie inclusief sloop en het plaatsen van een toilet (1e verdieping), verder simpele betegeling, 1 badkamermeubel, inloopdouche, simpele inbouw kranen op dezelfde plaats als waar de huidige aansluitingen zitten, gestuukt plafond met inbouwspot - Toilet (1 m2) - Volledige renovatie inclusief sloop (begane grond), simpele betegeling, toilet + wasbakje, gestuukt plafond met inbouwspot - Vloer begane grond 49 m2 - Inclusief verwijderen oude vloeren (combinatie steen, parket, vinyl) en radiatoren, aanleg vloerverwarming en leggen nieuwe vloer (PVC visgraat) - Verplaatsen van deur - Inclusief gat maken in de muur voor plaats van nieuwe deur + dichtmaken oude plaats deur - Stucen - Binnenzijde woning, zowel wanden (grofweg 100m2) als plafonds (grofweg 50m2) volledig glad gestuukt (woonkamer, keuken, hal en overloop) - Keuken upgraden - Geen volledige verbouwing, enkel plaatsen van een (ikea) inbouw koelkast en vervanging van zes deurtjes - Optioneel: Inbouwspots - Plaatsing op ongeveer op 15 verschillende plekken waar momenteel nog geen verlaagd plafond aanwezig is Zoals u ziet betreft het een uiteenlopend pakket aan werkzaamheden. Waar mogelijk zouden wij het fijn vinden om dit alles door één aannemer te kunnen laten uitvoeren, maar mocht u niet alle, maar wel het merendeel van de werkzaamheden uit kunnen voeren, dan horen wij ook graag van u. Wij zien ernaar uit te horen of u ons kunt bijstaan in dit project. Indien mogelijk ontvangen wij graag een grove kostenindicatie van de werkzaamheden, exclusief los te kopen materiaal (badkamer/toilet tegels, sanitair, PVC vloer, inbouwkoelkast etc). Wat betreft deze materialen staan wij open dit gezamenlijk in te kopen, maar indien nodig kunnen wij dit ook zelf doen. Tot slot ontvangen wij graag een tijdsind

2 Uitbouwen laten plaatsen

Wij willen graag aan de rechter en aan de linkerzijde van onze woning een uitbouw realiseren van 5*6 meter (links een niet geisoleerde berging en rechts een uitbouw aan de slaapkamer). wat van belang is dat er bij de afwerking van de buitengevels gebruik gemaakt wordt van de zelfde matrialen waar onze woning van opgetrokken is (betonvezel platen en damwandprofielen). Beide uitbouwen krijgen dezelfde afmetingen. De uitbouw aan de linkerzijde moet compleet afgewerkt worden met elektra, stucwerk en een fundering. Bij de uitbouw aan de rechterzijde is dit niet nodig.

Uitbouw en serre plaatsen

Ik wil een uitbouw van de woning van 6 m2 (buitenmaat ivm beschikbare bvo) - Zijkant 1 buitenmuur - Voorkant uitslaande deuren. De deuren kunnen verplaatst worden hiervoor - Compleet afgewerkt met elektra, stucwerk en een fundering. - Zijkant 2 schuifdeuren naar de serre. En een serre van circa 10 m2 Beide aan de achterkant van de woning - Compleet met elektra en stucwerk Er is een vergunning voor nodig. Die ga ik nog aanvragen.

Glazen overkapping plaatsen

Het gaat om het betrekken van een patio bij de woonkamer. hier moet een hellend glazen dak bovenop worden gemaakt. materiaal aluminium kleur ral 7016. verlichting in de liggers. zonwerend glas. breedte tussen de huidige muren 2210mm en lang 5380mm. water loost via het hellende dak op het bestaande platte dak via een door u aangebracht gootje en of hwa voor meer info bgraag even bellen of mailen dan kan ik u de tekening van de huidige situatie sturen. In welk materiaal heb je interesse voor de constructie? Aluminium In welke stijl heb je interesse? Modern Is er een vergunning nodig? Nee, er is geen bouwvergunning nodig

Uitbouw aan de zijkant realiseren

Wij willen aan de zijkant een aanbouw van ongeveer: 2,3 m bij 6 m. Een dubbele raam aan de voorzijde en 4 muren. Plat dak. De bedoeling is uitbreiding van de woonkamer. De uitbouw moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk en een gemetselde buitenkant. Het is vergunningvrij.

Uitbouw achterzijde woning

We willen een aanbouw van 2 meter de tuin in en 5 meter breed en gewoon een kopie van de bestaande gevel maar dan met kunststof kozijnen en een op plat dak. We hebben de voorkeur voor een complete oplevering, met een metsel constructie. Er zal geen vergunning nodig zijn, bouwtekening is nog niet gemaakt.

Verlengen van woonkamer

Wij willen graag een woonserre aan de achterzijde van ons huis laten aanbouwen, zodat wij onze woonkamer kunnen verlengen. De zijde waaraan hij bevestigd mag worden bestaat grotendeels al uit glas met een schuifpui. Het is in Almere Oosterwold. Graag willen we dan een serre die mooi aansluit aan ons huis met een diepte van maximaal 3 meter omdat we niet buiten ons roodkavel mogen bouwen. Het huis zelf is alleen gebouwd van hout en heeft een houten/ en zwart kunststoffen met houtlook gevelbekleding. Wel willen we de serre zodanig isoleren dat hij echt te gebruiken is als woonkamer. Wij zijn zelf vrij handig en willen waarschijnlijk afhankelijk van de kosten het een en ander zelf doen. Wij zijn ontzettend benieuwd naar de mogelijkheden en de kosten die erbij horen.

Een douche realiseren in een hok tegen de woning aan

Ik zoek een aannemer voor het verbouwen van het klompen hok aan de achterzijde van mijn woning. Deze ruimte (175 bij 280 cm) dient te worden verbouwd tot een badkamer. Het betreft een houten hok op beton. Wellicht dat de wanden gemetseld kunnen worden.

Het realiseren van een vrijstaande woning conform de bouwtekeningen

Ik heb recent een kavel gereserveerd in Almere en ben opzoek naar een aannemer die de gehele woning wilt bouwen. Er is een architect bezig met het ontwerp en regelen van vergunningen voor de bouw. Nu zoek ik nog een specialist die conform de tekeningen een offerte kan opstellen. De bouw betreft een vrijstaande woning à 350 m3 inhoudt, houtskelet bouw, aluminium kozijnen en een goothoogte van 350 cm. Overige oplevering specificaties bespreek ik graag met de aannemer.

Vide van hout maken als extra slaapplaats

Ik wil graag een vide op de overloop laten plaatsen om daar een extra slaapplaats te creëren. Alleen de buitenmuur is dragend de andere muren zijn opgetrokken uit plaatmateriaal.

Overkapping repareren

Ik zoek een vakman om mijn overkapping te herstellen. Linkerkant is 6 cm verzakt, graag de betonpoer uitgraven en opkrikken.

Een woning uitbouwen en het toilet renoveren

Ik zoek een aannemer die aan de achterzijde van mijn woning een uitbouw kan realiseren. De uitbouw dient ongeveer 487 cm breed en 300 cm diep te worden. Graag voorzien van kunststof kozijnen en woon-klaar opleveren. Daarnaast mag de toilet ook gerenoveerd worden (nieuwe tegels en meubels). Het betreft een tussenwoning die bereikbaar is per achterom.

Aanbouw achterkant en mogelijk serre tuinkant

Wij willen graag aan de achterkant van ons huis een uitbouw maken van zo'n 4 x 6 meter. Aan de tuinkant willen wij een serre bouwen van zo'n 3 x 7 meter. Voor de uitbouw willen we een houtskeletbouw met kunststof panelen. Voorkeur voor een complete oplevering . Voor de serre zitten we te denken aan aluminium en glas . Er is nog geen vergunning aangevraagd.

Zolder opknappen, gevelbekleding en glas vervangen

Na plaatsen dakkapellen moet de zolder afgewerkt worden. Mag ook dakkapellen plaatsen meegenomen worden in offerte. O.a. Muurtjes verplaatsen, ombouw maken en stucwerk. De gevelbekleding voor-en achterzijde moet vervangen worden. Dubbelglas plaatsen beneden en 1 hoog.

Renoveren badkamer en toilet

Onze badkamer is 21 jaar oud en willen wij vervangen , dit geldt tevens voor ons toilet, badkamer is 250 bij 240, met een schuin dak met groot dakraam en bevat bad, toilet, douche en wastafelmeubel. Toilet is 90 bij 120

Indeling badkamer en kamers veranderen

Het gaat om indeling badkamer en kamers veranderen. Zie foto. Heeft u een prijsopgave hiervoor?

Vide boven slaapkamer dichtmaken met een beloopbare vloer

Ik wil de vide boven de slaapkamer dicht laten maken met een beloopbare vloer. Oppervlakte bedraagt ongeveer 3m bij 6m. Tevens moet de trap naar de gecreëerde vloer gemaakt / aangepast worden. Wij zijn opzoek naar een vakman die hier ervaring mee heeft en een goede offerte kan opstellen.

Een kelder aanleggen onder een twee-onder-een-kap-woning

Ik zoek een specialist om een kelder te realiseren. De ruimte zal gaan dienen als woonruimte. Het idee is een betonnen kelderbak aan te leggen vanaf de voorgevel tot onder achtertuin ongeveer LxBxH 17x6x3 meter met de benodigde voorzieningen isolatie, aan/afvoer water(pompput) elektra, een ingang/entree aan de voorkant (wolfskuil) en een doorgang van binnenuit. Daarbij ook meerdere punten voor daglichttoetreding (koekoek). Het betreft een twee-onder-een-kap-woning. Graag ontvang ik van u vrijblijvend een offerte als u bovenstaand idee zou kunnen realiseren.

Gezamenlijke VvE berging (2) plankmontage en vloer vak indeling

De VvE wilt graag dat de vloeroppervlak van de 2 gezamenlijke bergingen in evenredige vakken wordt ingedeeld en belijnd. Daarnaast dat op 2 meter hoogte een plank wordt gemonteerd, welk dan ook in evenredige vakken wordt ingedeeld en belijnd. Berging 1 is ongeveer 6 m breed en 3.5 m lang. Berging 2 is ongeveer 7 m breed en 3.5 m lang. Zie ook de provisorische tekening. Graag contact opnemen via de email en niet telefonisch.

Toilet en gangetje samentrekken en ombouwen tot badkamer

Wij willen een badkamer realiseren op de begane grond. Oude toilet met gangetje is 1,51 breed en 3,57 lang. Hier willen we een inloopdouche met schuifdeur, toilet, wastafelmeubel spiegelkast en elektrische verwarming laten plaatsen. Leidingen e.a. dienen verlegd te worden, achter een verlaagde wand. Warmwaterleiding kan 'getapt' worden vanuit de aangrenzende berging waar een keukenblok staat. Eventueel verlaagd plafond. Oude toilet en muurtje dienen gesloopt te worden. Tegels dienen op de vloer en de wanden aangebracht te worden.

Een betonvloer storten en garage deur dichtmaken

Ik zoek een aannemer die een aantal klussen kan uitvoeren in mijn woning. Ik wil graag een betonvloer storten in mijn garage en bijkeuken, daar liggen nu stoeptegels in. Dit betreft een stuk van ongeveer 3 bij 11 meter. Deze betonvloer gaat als vloer dienen. Daarnaast moet een garagedeur (achtertuin) van ongeveer 3 meter breed en 2,2 meter hoog vervangen worden door een gemetselde muur en een deur. We verwachten niet dat de betonvloer nog gefundeerd moet worden.

Woning uitbouwen aan achterzijde

Wij overwegen een aanbouw te laten plaatsen van 5,2 breed en 2,5 diep. Vanaf de bouw zijn er al palen geslagen volgens de vorige bewoners (2 stuks). Aan de rechterzijde is een garage muur en links opnieuw metselen. Voorkant schuifpui graag in kunststof uitvoering. In het nieuwe gedeelte vloerverwarming en de bestaande pomp vervangen in verband met een tekort aan aansluitingen. Elektra aanleggen, buitenkraan verplaatsen. Wanden en plafond stuc klaar maken. Hemelwater afvoer. Tuin zal wat aangepast moeten worden. De woning is bereikbaar per achterom en er is een brede oprit waar op geparkeerd kan worden.

Een stenen schuur bouwen in een achtertuin

Ik wil een stenen schuurtje van 280 bij 400 meter laten bouwen in mijn achtertuin. De schuur moet vast aan het huis gebouwd worden. Het hoeft niet geïsoleerd te worden. De heipalen zijn er al maar er moet nog wel gefundeerd worden. De palen zijn al geslagen tijdens de bouw van de woning. De garage moet een plak dak hebben en minimaal 250 cm hoog zijn. De achtertuin is bereikbaar per achterom.

Kozijnen en deuren schilderen en gevel reinigen

Ik wil alle ramen, en buitendeuren laten verven, inclusief de raamkozijnen van binnen en buiten. Huisgevel laten reinigen en nieuwe deurbel aansluiten en het nakijken van de tuinverlichting. P.s. Materialen heb ik niet zoals verf en trappen heb ik niet.

Serre uitbouw achterzijde

Ik wil graag een serre realiseren aan de achterzijde van de woning. Bestaande uit de volgende maten: 4 meter breed, 2 meter diep.