Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Almere te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Almere heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Almere u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Almere of directe omgeving.

5680 klanten uit Almere bevelen een bij Casius in Almere aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Almere bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Almere, Bant, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: een vrijstaande woning bouwen, vrijstaand huis bouwen, bouwen van een notariswoning, vrijstaande woning bouwen vanaf 0, opbouw plat dak 4 woningen, huis boven op een kavel, dakopbouw 3 units, verbouwen boerderij, eigen huis bouwen, nieuwbouwwoning, extension in the back and renovation work inside, aanbouw en volledige verbouwing huis uit 1936, complete verdieping en renovatie van tussenwoning realiseren, kelder onder huis en kelder in de tuin realiseren, dakopbouw op het platte dak van de oefenzaal en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor veranda- en serrebouw, verbouwing of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Almere staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Almere:

Lekkage aluminium serre repareren en inspecteren

Langs de dakranden van onze aluminium serre lekt het op diverse plekken sinds enkele maanden. Het is niet precies duidelijk wat de oorzaak is. Het kan zijn dat het om de rubbers gaat. Maar het kan ook zijn dat er iets mis is met de lasnaden o.i.d. Met een normale ladder is de situatie goed toegankelijk. Mogelijk moet dit van buitenaf worden gerepareerd.

Kruipruimte opvullen met zand + advies verzakking huis

Ik wil graag mijn kruipruimte verhogen met zand. Dit in verband met de grond verzakking. De technische inspectie is 4 maanden geleden geweest en hij raadde het aan. Rondom het huis is de grond ongeveer 10 cm gezakt. De onderkant van de kruipruimte is gezakt en gevolg is dat het zand onder het huis loopt (heel klein beetje, maar wel zichtbaar). Bij de regenpijp zie je het zand naar benden lopen. Ik schat de totale oppervlakte van de kruipruimte op ongeveer 100 m2. Ik weet niet exact met hoeveel cm het verhoogt het moet worden, maar ik denk minimaal 10 cm. Graag laat ik hier iemand naar kijken en hier zou ik graag advies over willen hebben. Graag zou ik hiervoor een offerte willen aanvragen.

Aanbouw achterzijde en dakkapel zolder

Wij willen een casco, betonnen aanbouw van 2,5 meter diep en 5,5 meter breed, ook willen wij een casco dakkapel op zolder hebben van 5 meter breed. De aanbouw moet een fundering krijgen. Er hoeft verder geen elektra of stucwerk gedaan te worden. Willen hier graag een offerte voor ontvangen zodat wij de kosten op een rij kunnen zetten.

Uitbouw realiseren

Wij willen graag een uitbouw voor achter. Afmetingen worden 3.5 diep bij 7 meter breed. Voorwerk kunnen/willen we wel zelf doen. Graag een casco en prefab oplevering.

Complete dakopbouw met trap, kozijnen en ramen

Wij willen een dakopbouw realiseren. De maten zullen ongeveer 6,2 meter bij 5,7 meter zijn op basis van een plattegrond. Daarbij ook nog de binnenmuren en een trap voor de hoogste verdieping en kozijnen en ramen. Vergunningsaanvraag mag door de aannemer worden opgepakt.

Opbouw plat dak

Wij willen graag een opbouw realiseren. 6200 x 6200 Op de eerste verdieping wordt hier is een dak van zink, wij weten nog niet of wij hout- metsel of prefab willen. Wel willen wij een Casco, maar wel alle leidingen. Hierin moet een slaapkamer en badkamer komen.

Uitbouw achterzijde

Ik wil een complete uitbouw laten plaatsen. Afmeting is 3 m dip en 7.5 m breed. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, en een fundering. Het materiaal waar het van gemaakt moet worden is in overleg. Ik ontvang graag een offerte.

Nieuwe waterleiding aan leggen badkamer

Er ligt een waterleiding onder mij granieten vloer in de bad kamer en die is lek en die moet afgesloten worden en een nieuwe waterleiding moet aan gelegd worden.

Uitbouw of serre achterkant woning

Wij overwegen een casco aanbouw aan de achterkant van de woning. Het gedeelte waar de aanbouw komt is de keuken. Breed 4,4 M en diep ca 2,5. Moet er een liggen geplaatst worden waar de muur wordt doorgebroken? De uitbouw komt tussen 2 muren in (zie foto). We zijn benieuwd naar de prijs in het geval we kiezen voor een stalen uitbouw met glas + deuren, en een uitbouw waarbij de bovenkant hout? en 1 raam, de achterkant staal + deur.

Uitbouw achterzijde

Wij willen graag een complete aanbouw van 2,5×5 meter. Hiervoor moet er een fundering worden gemaakt. Hierover laat ik mij adviseren. Doel van deze aanbouw is het vergroten van de huiskamer. Er is geen vergunning nodig.

Complete prefab uitbouw aan de achterzijde van de tuin realiseren

Wij willen een complete (prefab) uitbouw laten realiseren aan de achterkant van de woning. De binnen maat is 500 cm breed. En kijken of we 250 cm diep of 300 cm diep kunnen gaan. De vergunning wil ik laten aanvragen door de aannemer. Over de hele breedte willen we een hefschuif pui. Er moet geheid worden. Buren links en rechts hebben geen aanbouw. Afwerking binnen: 2 stopcontacten aan beide kanten. Plafond elektra voor verlichting. Wanden stuc klaar. Graag willen we kijken of een lichtstraal ook mogelijk is. Ik wil daar graag een aparte offerte voor.

Uitbouw achterzijde woning

Graag wil ik een vrijblijvende offerte aanvragen voor een aanbouw volgens onderstaande specificaties. Wilt u de optionele zaken apart vermelden op de offerte aub? 1) Uitbouw aan de achterzijde van de woning 2) Afmetingen: 500 cm breed x 250 cm diep met plat dak 3) Er moeten vermoedelijk 2 heipalen geplaatst worden ivm met de klei ondergrond 4) Er is aan beide zijden geen uitbouw aanwezig 5) Buitenkraan en zonwering zijn aanwezig en moeten weer geplaatst worden op de uitbouw 6) Er hoeft geen lichtkoepel of lichtstraat geplaatst worden 7) Er moet een kunststof kozijn geplaatst worden van circa 340 cm 8) Indeling kozijn: schuifdeur of schuifpui met aan beiden zijden een muurtje van ca 80 cm tbv een radiator 9) Aanbrengen smeervloer 10) Gevel doorbraak 11) Afvoer van puin van de doorbraak Optioneel: Stucen van de aanbouw ( wanden en plafond) Plaatsen van de 2 radiatoren aan beiden zijden van het kozijn Afwerken binnenzijde aanbouw met gipsplaat Aanleg 2x dubbele wandcontactdozen met centraaldoos in het plafond Plaatsing 2 of 4 spotjes in plafond Overig: Achterzijde woning is bereikbaar via de steeg. Bijgaand stuur ik u de foto's van de huidige situatie Ik hoop u hierbij voldoende te hebben geïnformeerd en zie uw offerte graag tegemoet.

Funderingen voor HSB woning

2x fundering voor 2 nieuw te bouwen woningen. Beide zijn voor HSB woningen. Voor verdere info mag u mij bellen. 1 fundering moet 200 m2 worden en 1 ca. 105 m2. De grondsoort is per lagen verschillende. Er ligt nu klei, eronder zit ook wel veengrond. Voor de fundering dacht ik aan een bak en de broodjes. De vergunning is al rond.

Bouwen staal constructie in plaats van draagmuur

Van de woonkamer naar de keuken wil ik een draagmuur verwijderen. Betreft een muur van 5 meter. Over het plafond dient een stalen balk geplaatst te worden die aan beide kanten in een bestaande muur moet komen. Verder dient er 1 steunpaal te komen. Constructie berekeningen en tekeningen zijn opgemaakt.

Dak en voorkant van huidige uitbouw vervangen en isoleren

We hebben een tussenwoning van 8 meter breed. De voorzijde is geheel kozijnen en glas met schuifdeuren. Het dak bestaat op dit moment uit kunststofplaten. De huidige uitbouw is 2 meter lang en 8 meter breed. Fundering hoeft niet verwijderd te worden. Het gaat alleen om het dak en de voorkant vervangen.

Uitbouw woonkamer

Ik wil een uitbouw hebben aan de zijde van mijn woonkamer. de uitbouw moet 2,5 diep, 5,2 meter breed en 2,85 hoog worden. Tevens moet er een bestaande schuifpui worden overgezet en moet er vloerverwarming in kunnen. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, een fundering en een stenen buitenkant. Het is vergunningsvrij. Graag ontvang ik een offerte.

Opbouw realiseren

Ik wil graag een opbouw plaatsen. Afmetingen, compleet/casco, wel of geen elektra en stucwerk, wie de vergunning aanvraagt en van welk materiaal het gemaakt moet gaan worden zijn allemaal in overleg. Ik heb ook asbest op het dak, en dat moet er ook afgehaald worden, ik weet alleen niet hoe groot het dak is. Ik maak graag een afspraak met u om de mogelijkheden te bekijken.

Ruimte van de keuken renoveren

Ik krijg een nieuwe keuken. De huidige keuken moet gesloopt worden. Er moeten twee muurtje gesloopt worden, een stukje muur aangebouwd, een steunpilaar geplaatst worden, leidingen omgelegd worden, gestuct beide zeide 2,50 . Dit moet eind januari gerealiseerd worden. De muurtjes zijn in houten skelet, de afmetingen van de keuken zijn op dit moment 2,80 x 2.50 x 1 er moet een laag plafond uit 2,80 x 2 meter, alle elektra afgewerkt, een nieuwe stopcontact. Het plafond dat gestuct moet worden is ongeveer 280 x 460. Graag snel iemand langs voor een offerte.

Uitbouw achterkant en hal

Wij willen een uitbouw van 6,20 bij 3,5 meter. Aan 1 zijkant sluit de uitbouw aan de muur van de garage. Over de hele breedte van de voorkant willen we graag een schuifpui. Verder wil ik dat het compleet opgeleverd word met elektra, een fundering en wil ik dat het een prefab uitbouw word. Stucen is niet nodig en het is vergunningsvrij. En wat kost een kleine uitbouw voor een hal? Ongeveer 1,5 meter bij 1,5 meter? Ik hoor het graag.

Aanbouw prefab serre met fundering

Wij willen graag een serre aanbouw aan de achterkant van het huis 4,5 meter breed bij 3,60. Hiervoor dient er een fundering gelegd te worden en flink geheid. Grond bestaat uit zand en klei. Bij voorkeur prefab serre met alles erop en eraan.

Huis boven op een kavel

Wij willen een huis laten bouwen op een kavel van 301 m2 (we zijn nog niet in het bezit van de kavel). Het huis zelf mag maximaal 240 m2 voetoppervlak hebben (maximaal 8,50m bij 14m). Heiwerkzaamheden zijn nodig. Het huis heeft 2 verdiepingen (begane grond en eerste etage) met op de begane grond een woonkamer, open keuken, hal, wc, eventueel een berging. De eerste verdieping heeft een badkamer, minimaal 2 slaapkamers. Wij zijn geïnteresseerd in prefab bouw. Kunt u een voorbeeld geven van een concept dat mogelijk bij onze wensen past, met daarbij een indicatie van de bouwprijs (liefst de casco prijs, exclusief afwerking). Vergunning is waarschijnlijk niet nodig. Mogelijk dat er bepaalde eisen aan kleur enzovoort zijn. Tekeningen moeten nog gemaakt worden en ook alle berekeningen. Graag willen wij een indicatie wat ons dit ongeveer zou kosten.

Opbouw realiseren

Wij willen graag een opbouw van 6 x 4 meter op onze huidige woning realiseren in 2020. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra en stucwerk. Ik weet nog niet van welk materiaal het gemaakt moet gaan worden. Ik heb nog geen vergunning. Graag een globale offerte of een afspraak.

Extra verdieping metselen

Wij zouden graag een extra verdieping op ons huis willen realiseren. Dit betreft een hoekhuis. Het zal in dezelfde stijl als de rest van het huis gemaakt moeten worden. Alle voorbereiding voor een opbouw is er al zoals het gat naar het dak, watertoevoer, stroom en rondom is er al metselwerk a +/- 120 cm hoog. De verdieping is ongeveer 7 m bij 8 m. Wij zouden hier graag 2 slaapkamers willen maken waarvan er 1 met badkamer. Ook een toilet op deze verdieping is wenselijk. Graag zouden wij deze opdracht met een aannemer gericht door willen nemen en uit laten tekenen. Vergunning zal ook moeten worden aangevraagd. Graag een casco oplevering met metselwerk.

Fundering aanleggen

Fundering voor vrijstaande loghouse in Almere. Afmeting 18 x 10 meter. Fundering komt op heipalen te liggen.

Uitbouw van de gang aan de voorkant van een woning

Ik zoek een aannemer die een kleine uitbouw kan realiseren aan de voorkant van mijn tussenwoning. De uitbouw moet 95 bij 250 cm groot zijn en een gemetselde constructie hebben. Dit moet gedaan worden om mijn gang (bij binnenkomst woning) naar voren te halen.