Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Almere te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Almere heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Almere u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Almere of directe omgeving.

5619 klanten uit Almere bevelen een bij Casius in Almere aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Almere bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Almere, Biddinghuizen, Creil, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: garages en bedrijfsgebouw bouwen, nieuwbouwhuis bouwen, vrijstaand huis bouwen, woning bouwen, woning bouwen op een vrije kavel, vrijstaande woning bouwen, fundering met boorpalen realiseren, woning bouwen, een kleine woning of bungalow realiseren, houten prefabwoning van 158 m2 en 2 verdiepingen, het onderkelderen van een bestaande woning, bouwen van een huis, nieuw huis bouwen, nieuwbouwwoning voor mantelzorg, onderkelderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of bouw en nieuwbouw in Almere staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Almere:

Vergroting deuropening in draagmuur

De bestaande deuropening vergroten met 18 cm naar boven en 23 cm opzij indien nodig latei plaatsen.

Een dakopbouw op een hoekwoning realiseren

Ik zoek een aannemer die een dakopbouw kan realiseren van 11 bij 5 meter. De opbouw moet een 2e verdieping worden en casco worden opgeleverd. De opbouw moet een gemetselde constructie hebben en ik zie graag kunststof kozijnen terug in de opbouw. Er is nog geen vergunning aanwezig.

Uitbouw achterzijde

vrijblijvende offerte aanvraag voor casco uitbouw van ongeveer 5 x 2,5 meter. Openslaande deuren met raampartij ernaast. Er is geen vergunning voor nodig. Verder wil ik dat het casco opgeleverd word (prefab) met een stenen buitenkant, en een fundering. Ik ontvang graag een offerte.

Beton aanleggen voor een veranda in de achtertuin

Ik zoek een aannemer die een betonnen fundering inclusief schuimbeton kan realiseren achter mijn tussenwoning. De fundering is nodig ten behoeve van een nog te realiseren veranda. De fundering moet ongeveer 506 bij 300 cm groot worden.

Een dakopbouw realiseren

Ik zoek een aannemer die een dakopbouw van 25 m2 kan realiseren. De opbouw moet waarschijnlijk een houten skelet hebben. Het zou gaat om een toekomstig 2e verdieping. Het betreft een tussenwoning. Ik zou graag verschillende opties krijgen bij de opbouw.

Bedrijfspand verbouwen tot sportschool

Een bestaande winkel ombouwen tot een sportclub (zie foto's). Veel herbruikbare materiaal die gebruikt kunnen worden. Wat er gedaan moet worden: muur schilderen ( ±60m2, 4meter hoog ) Van magazijn 2 kleedkamers maken met elk 3 douchecabines (in het pand bevind wanden die los geschroefd kunnen worden en weer gebruikt kunnen worden). In het pand een geïsoleerde ruimte maken van ongeveer 50m2 - 3 meter hoog (geluidsdichte ruimte). Eventueel aan de voorkant van de gemaakte ruimte glas of plexiglas zetten en aan de zij- en achterkant kan gips geplaatst worden. De bestaande goten hoger optrekken. (als dat nodig is).

Casco bouw tot water- en winddicht

Ik heb een kavel in Almere Haven. Ik kan 160 m2 bouwen, met 2 verdiepingen. Ik ga beginnen met bouwen in maart 2020. Het moet casco opgeleverd worden met 3 slaapkamers op de 1e verdieping en 1 werkkamer op de begane grond, 1 toilet beneden, 1 toilet in de badkamer, 1 woonkamer en 1 keuken. Ik ben klaar met het ontwerp en mijn architect is bezig met SRV toets.

Verdieping op platte dak bouwen

Ik wil graag een opbouw van 5.5 meter breed bij 8.5 meter lang. Op een platte dak. Er is een vergunning voor nodig en die ga ik nog aanvragen. Verder wil ik dat het compleet opgeleverd word met stucwerk, elektra en een houten constructie. Ik ontvang graag een offerte.

Binnendeur dichtmaken en andere doorgang maken

Een binnendeur (met kozijn) moet weggehaald worden en onzichtbaar opgaan in de muur (stucwerk). In een andere muur moet een doorgang gemaakt worden van 1.70 meter breed en kamerhoog. Netjes afgewerkt. Hier komen later schuifdeuren voor.

Houten prefabwoning van 158 m2 en 2 verdiepingen

Wij gaan een houten prefabwoning (158 m2) laten bouwen. Er is waarschijnlijk een lichte fundering nodig. Verder moet het compleet opgeleverd worden met 2 verdiepingen, 5 slaapkamers, 1 woonkamer, 1 keuken, 1 badkamer, 2 toiletten, en elektra punten. Waarschijnlijk binnen 1-2 jaar willen we starten. We zijn benieuwd naar de kosten hiervoor.

Een uitbouw, schuur en vloerverwarming realiseren

Ik zoek een aannemer die een uitbouw en een garage kan realiseren. Het gaat om een uitbouw van 3 bij 7 meter met daaraan grenzend een schuur van 4 bij 4 meter. Het moet een gemetselde constructie hebben. Daarnaast moet de uitbouw woon-klaar worden opgeleverd en ik heb graag dat onze bestaande kunststof schuifpui wordt gebruik in de aanbouw. Daarnaast wil ik dat er op de begane grond 60 m2 aan vloerverwarming wordt gerealiseerd wat op de stadsverwarming moet worden aangesloten. Verdere kozijnen zou ik graag van hout hebben. Er is nog geen vergunning aanwezig waar ik graag hulp bij zou willen krijgen. Zowel de uitbouw al garage moet ongeveer 240 cm hoog worden.

Renovation of the house

Er moet een nieuwe keuken geplaatst worden, een nieuwe badkamer en er moet nog veel meer verbouwd worden. Het is beter om dat persoonlijk te bespreken. De afmetingen weet ik niet en wie de materialen voor de badkamer en keuken koopt is in overleg. Ik hoor graag van u.

huis renoveren

Wij willen een nieuwe badkamer totaal vernieuwen, WC totaal vernieuwen inclusief betegeling, badkuip plaatsten. Het gehele huis stucen. Keuken plaatsten, zolder verbouwen, muur slopen, nieuwe muur plaatsten, begane grond berghok slopen. Het liefst worden al deze taken met de aannemer besproken en vastgesteld.

Nieuwbouwhuis bouwen

Onlangs hebben wij een kavel aangekocht in Almere. Het is de bedoeling dat wij hierop een nieuw te bouwen vrijstaande woning plaatsen. Inmiddels zijn we in het bezit van tekeningen, sonderingsgegevens en wordt momenteel gewerkt aan de constructieberekeningen, palenplan en funderingstekening. We verwachten rond 17 juli de berekeningen in ons bezit te hebben. Het moet casco opgeleverd worden, en 200 m2 worden met een betonnen binnenkant en gevelstenen aan de buitenkant. Verder moeten er 6 slaapkamers in komen, 1 woonkamer, 1 badkamer, 2 toiletten, 1 keuken, en elektra punten. Er hoeft niet gestuct te worden. Graag willen wij de mogelijkheden bespreken die u ons kunt bieden. Is het mogelijk om langs te komen voor een vrijblijvend gesprek en kunt u ons aangeven wat u nodig heeft om een offerte te kunnen opmaken.

Uitbouw achterzijde bouwen

Wij willen graag een uitbouw laten realiseren van 2.5 meter diep en +- 6 meter breed. Wij willen graag de huidige kunststof kozijnen, als mogelijk is in de aanbouw plaatsen. Wij willen geen lichtkoepel. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra, een fundering en een stenen buitenkant. Stucen mag, maar hoeft niet.

Dakopbouw ivm extra uitbreiding slaapkamer

In augustus mogen we nog een klein wondertje verwachten. Ons huis was bij aankoop groot genoeg voor ons gezin. Maar met de komst van de derde komen we een kamer tekort. Voor het realiseren van deze extra ruimte hebben we echter uw hulp nodig. Wij hebben bij een ingenieursbureau tekeningen en berekeningen laten maken voor een opbouw van 4 bij 12 meter. De bouwaanvraag is ingediend bij de gemeente Almere en goedgekeurd. We zoeken echter nog een aannemer die het kan realiseren. Wellicht dat u ons daarbij kan helpen? Het moet compleet opgeleverd worden met stucwerk en elektra, en het moet houtskeletbouw zijn. Zou u interesse hebben uw kennis en kunde in te zetten bij het realiseren van ons droomhuis? Graag horen wij van u, ook als u om wat voor reden niet wenst mee te werken, dan weten wij waar we aan toe zijn.

Uitbouw plaatsen

Wij zijn opzoek naar een bedrijf die voor ons een uitbouw kan plaatsen. Dit graag op korte termijn. Wij hebben net een huis gekocht en willen voor de verhuizing alle verbouwingen aan de woning afmaken. hoelang hebben jullie nodig om de uitbouw te plaatsen? wanneer zouden jullie kunnen starten? Ik heb in deze mail een plattegrond bijgevoegd. Wij zouden graag de huiskamer willen gelijk trekken aan de garage die aan de achterzijde uitsteekt ongeveer 2 meter diep en 6 meter breed. 12 m2 moet het ongeveer worden. De uitbouw mag casco opgeleverd worden. Het liefst willen wij een schuifpui maar we willen weten hoeveel dit in kosten verschil. Wij hopen dat u een offerte voor ons kunt maken. Wij horen het graag.

Badkamer verbouwen

Ik wil mijn gehele badkamer verbouwen. Het moet helemaal gesloopt worden en alles moet eruit + misschien afvoeren. En daarna moeten er nieuwe meubels en tegels geplaatst worden. Ik zal voor de nieuwe meubels zorgen. De badkamer is 20 m2. Graag een offerte.

Badkamer verbouwen, stucen meerdere verdiepingen, en leidingwerk

Ik wil onze badkamer vergroten van 9 m2 naar 12 m2. Badkamer plaatsen, toilet los van de badkamer plaatsen en hier ruimte voor maken, stucen beneden verdieping 90 m2 muur en 90 m2 plafond, leiding werk keuken, toilet beneden plaatsen. Optioneel: Buitenzijde woning stucen (120 m2) en binnen schilderen.

Fundering met boorpalen realiseren

Wij gaan een nieuwe hsb woning realiseren in Almere, en hebben een fundering met boorpalen nodig (8 bij 15 meter ). Gaarne aankomende week contact over de mogelijkheden. De constructietekening en geografische metingen zijn namelijk reeds gedaan.

Uitbouw achterzijde

Wij willen een uitbouw en de maten zijn 5. 5 meter breed en 3 meter diep. Er is geen vergunning voor nodig, en het moet compleet opgeleverd worden met elektra, een fundering, en een stenen buitenkant + 2 dak kapellen van 4 bij 3 meter. Ik hoor graag van u,

Uitbouw achterzijde

Graag wil ik een complete uitbouw aan de achterzijde van het huis. Huis is breed 4,85, bij het bouwen van het huis is er rekening mee gehouden met de palen en deze zitten op 1,80. Er is geen vergunning voor nodig. Verder wil ik dat het compleet opgeleverd word, maar zonder elektra en stucwerk. Ik weet nog niet van welk materiaal het gemaakt moet worden dus dit is nog even in overleg. Ik ontvang graag een offerte.

Renovatie bestaande houten uitbouw op de bovenverdieping

Onze huidige houten uitbouw op de bovenverdieping moet gerenoveerd worden ivm veel houtrot. Daarnaast moeten de kozijnen vervangen worden door kunststof kozijnen.

Dakopbouw plat dak

We willen een complete opbouw laten realiseren van ongeveer 5 a 6 meter huisbreed en ongeveer 6 meter van voorzijde naar achterzijde en verdiepingshoogte. Er is een vergunning voor nodig en die ga ik nog aanvragen. Er moet elektra en stucwerk gedaan worden. Ik weet nog niet van welk materiaal het gemaakt moet gaan worden maar ik heb interesse in baksteen of zink. Ik ontvang graag een offerte.

Beton fundering storten voor tuinhuis

Ik wil een beton fundering laten storten van 18 m2 voor een tuinhuis. Hiervoor zal de grond eerst geëgaliseerd moeten worden. De locatie is goed bereikbaar.