Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Almere te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Almere heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Almere u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Almere of directe omgeving.

5807 klanten uit Almere bevelen een bij Casius in Almere aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Almere bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Almere, Biddinghuizen, Creil, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouw vrijstaande woning in notarisstijl, villa bouwen met rieten dak, 3000 (drieduizend) m2 Geluidwerende glazen wand bouwen voor gevel, uitbouw op dakterras (mogelijk samen met 15 van de 69 binnen de VVE), verbouw van woonwinkelpand naar 5 appartementen, extra lange garage bouwen met sedumdak en zonnepanelen, een grote kelder in een tuin aanleggen, nieuw huis bouwen, bouwen kelder, het bouwen van een goedkope woning, huis sleutelklaar laten bouwen, totaalrenovatie jaren 30 huis, notariswoning bouwen, vrijstaande semi bungalow bouwen, huis bouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of bouw en nieuwbouw in Almere staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Almere:

Egaliseren 1ste verdieping

Onze 1ste verdieping 50m2 is een gedeelte van houten vloer die overloopt in zandbetonnen vloer. Er zijn op verschillende plekken oneffenheden waardoor er 2 cm ophoging nodig is (onze inschatting. Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers en een paar vaste kasten. Ik wil graag deze oneffenheden egaal gemaakt hebben.

Een dakopbouw aanleggen op een hoekwoning

Wij willen een uitbouw realiseren van de zolder van circa 5,3 meter breed bij 3 a 3,5 meter lang. De woning heeft een platdak. De zolder moet uiteindelijk uit 2 kamers gaan bestraan. De opbouw graag woon-klaar opgeleverd en het betreft een hoekwoning.

Extra verdieping plat dak

Wij willen een extra verdieping met plat dak van ongeveer 40m2. Ik wil het liefst drie kamers, en het liefst een washok erbij.

Offerte dakopbouw

Wij overwegen de realisatie van een dakopbouw op de woning. Het betreft een vloeroppervlakte van +/- 48m2. Graag zou ik de mogelijkheden willen doorspreken en een offerte ontvangen hiervoor. Ik wil graag een ervaren aannemer hiervoor.

Uitbouw 2-onder-1-kap achterkant en zijkant woning

Wij willen een uitbouw van onze 2 onder 1 kap woning realiseren. Dit aan zowel de achter als zij-zijde van de woning. Graag zouden wij contact hebben met jullie over de mogelijkheden en offerte.

Dakkapel plaatsen

Ik wil graag een dakkapel op mijn dak hebben. Mijn huis is 5,60 breed en de dakkapel moet rond de 4,70 zijn.

Achtergevel optrekken

We willen onze huis verbouwen door op de 3de woonlaag het dak op te trekken aan het achterkant. Het betreft een tussenwonning met een lessenaarsdak van 18 graden en 4,9 meter breed. Zie afbeeldingen. De verbouwing hoort volledig afgewerkt, met vloerverwaming, extra groep in de meterkast, licht en stop contact aansluitingen, platdak en een schuifpui afgeleverd te worden. Gezien hoogte van het dak hoeft niet tot NOK gebouwd te worden. Eventueel zal het dak verstevigd moeten worden. Zijkanten in wit kunststof en regen pijp afgewerkt in de muren. Huidige dakgoot blijft. Als het ware een gigantische dakkapel op de bouwmuren en het creëren van een extra ruimte van "+/- 5x5 meter". Tevergeefs zijn we ons suf aan het rondvragen en hopen op deze weg onze wensen met succes te kunnen realiseren.

Nieuw huis bouwen

Beste bouwers, In de bijlage stuur ik een voorbeeld van een woning. Een soort gelijke woning zou ik graag gerealiseerd willen in het nieuwe kavel gebied in Almere Nobelhorst. Het gaat om een hoekwoning die aan de linker zijde geschakelde buren heeft. Het project is helemaal nieuw nog en niets aan gedaan. Als jullie zulke projecten uit willen voeren dan zou graag een afspraak willen inplannen. Woning moet 57 m2 worden per verdieping. We willen twee verdiepingen en een begane grond, graag stucwerk voor 400 m2. Graag ook nog een uitbouw van 4 bij 5,70

Oudere woning opknappen

Mijn partner en ik hebben een woning aangekocht uit de jaren 80, waar we eind september mogen intrekken. We vroegen ons af in hoeverre we 1 partij kunnen inschakelen, hopelijk jullie, voor uiteenlopende klussen. Het zou gaan om: - al het behang verwijderen in elke kamer in huis, de muren stucen en schilderen. - elektro kabels wegwerken, slordige stopcontacten degelijk afwerken. - de vloer van het gelijkvloers uitbreken, de oude vloerverwarming gelijk ook verwijderen en nieuwe vloer leggen. - van de 2 andere verdiepingen alle verouderde parket verwijderen en nieuwe leggen. We horen graag in welke prijsklasse we voor zo'n totaalklus mogen rekenen. Uiteraard is eind september afmetingen komen opnemen zeker mogelijk. Foto's via de advertentie die nog op Funda staat: https://www.funda.nl/koop/almere/huis-41815521-merwedehof-16/ Telefonisch ben ik momenteel slecht te bereiken wegens mijn huidige werkzaamheden, maar we ontvangen graag een offerte per email.

Uitbouw achterzijde van de woonkamer

Wij willen een uitbouw realiseren van de woning. De achterzijde van de woning wordt gelijk getrokken met de achterzijde van de berging. De maten zullen 2,6m bij 5,14m moeten worden. Leveren en aanbrengen van een kunststof schuifpui graag door vakman.

Loggia in dak renoveren

Het gaat om het vervangen van de zijwanden door trespa panelen met daarachter een dampwerende folie en het plaatsen van isolatie. Tevens dienen de houten terras planken vervangen te worden voor kunststof planken/vlonder. Hieronder ligt isolatie met daaronder de bitumen dakbedekking welk ook aan vervanging toe is. Ook de afvoer van het water is aan een upgrade/vervanging toe. tevens denken we ook de aluminium schuifpui te vervangen voor een kunststof versie.

Doorloop in muur maken

Ik wil een doorloop in een binnenmuur laten maken van ca 150x230 en een deur dicht laten metselen. Doorloop dient daarna zoals het deurkozijn afgetimmerd te worden en de houten vloer aangevuld daar waar de muur stond. Materialen zijn niet aanwezig.

Nieuwe zandcement dekvloer

Ik wil graag dat een dekvloer in mijn woning van 80 m2 met cement gestort wordt. Verder zou ik graag willen dat de vakman ook de materialen levert.

Bouw van losse garage

We willen graag onze huidige losstaande houten garage laten vervangen door een stenen garage met fundering. De huidige garage laten wij zelf weghalen en afvoeren. Wij denken aan 4,00 meter breed en 6,00 meter lang. We willen de garage graag in dezelfde stijl als onze woning. De steensoort die voor het huis zijn gebruikt, zijn Accentsteen LT-060, Gevelsteen NT-045.

Offerte herstelwerkzaamheden keuken en vloer ivm waterschade

Er is waterschade ontstaan door verstopping in de keuken. In verband met de verzekering ontvang ik graag een offerte voor herstel van deze schade of als herstel niet meer mogelijk is dan een verklaring. De houten vloer en de muur achter de spoelbak/aanrechtblad in de keuken zijn beschadigd.

Uitbouw achterzijde realiseren

Wij willen een uitbouw van de woning. Maten zijn 5,10 bij 3,0 meter in dezelfde soort steen met verplaatsing van de bestaande schuifpui naar de uitbouw Het gaat om een uitbouw met een metselskelet vorming, casco, tijdens de bouw is er geen fundering gerealiseerd. Wij zijn opzoek naar een aannemer die ons kan begeleiden met de totale realisatie van de bouw. In onze gemeente is er geen vergunning nodig voor deze bouw.

Dakopbouw

Het gaat om een opbouw op het platte dak van de 2e verdieping van een hoekwoning. Ik heb de constructie en sonderingsrapportages van huidige situatie mocht dit nodig zijn. Het gaat om een opbouw van circa 7,60 meter lang x 5,70 meter breed. Huidige plafond lijken betonplaten. Nieuw trapgat en nieuwe vaste trap. Wij zijn de eerste in onze rij die een dakopbouw gaan zetten. Graag een aannemer die ook het vergunningtraject regelt.

Badkamer installatie, keukenruimte verbouwen

Graag ontvangen wij een offerte voor de volgende werkzaamheden. De werkzaamheden zijn voor een woning uit 1999 in Almere Haven. Badkamer (ong. 8m2) Slopen huidige badkamer o Verlaagd plafond verwijderen o Tegels van de muur verwijderen, o Sanitair verwijderen, te weten bad, douchecabine, toilet en wastafel. · Installeren nieuwe badkamer o Tegels op muur (tot aan plafond) en vloer. Er liggen al tegels op de vloer met daaronder vloerverwarming. Nieuwe tegels dienen waarschijnlijk over de bestaande vloer te worden gelegd. o Installeren van verlaagd plafond met spotjes en speakers o Installeren van vrijstaand bad, douche, dubbele wastafel, spiegel en zwevend toilet, kranen o In-frezen douche, douchekraan en wastafelkranen. Toilet Oud toilet, fontein, tegels, etc verwijderen · Installeren nieuw toilet Toilet, Fontein Tegels Keukenruimte De huidige keuken wordt door ons zelf verwijderd. · Verwijderen van de binnenmuur (niet dragend) tussen de woonkamer en keuken · Verwijderen van verlaagd plafond van de keuken · Plafond herstellen na verwijderen verlaagd plafond en muur. · Lichtpunten in-frezen in de muur (3x). · (Mogelijk) Extra groep meterkast De aanvang van de werkzaamheden is 2 november 2020.

Kruipluik verplaatsen

Het kruipluik in onze woning bevindt zich in de gang naast een raam waar er een garderobekast bovenop staat. Graag zouden we het kruipluik willen verplaatsen naar een plek achter de voordeur waardoor deze onder de deurmat terecht komt. Graag een prijsopgave voor de gehele klus, dus het zagen/realiseren van een nieuw luik en ook het dichtmaken/afwerken van het huidige kruipluik, zodat daar overheen een vloer gelegd kan worden. De vloer is van beton en heeft geen vloerverwarming.

Aanbouw realiseren

Wat zouden ongeveer de kosten zijn voor een aanbouw aan een woonkamer van +-4,5meter x 2m incl openslaande deuren en eventueel een platdakraam/lichtstraat? En zitten kosten als muren gelijk trekken met de originele ruimte erbij in begrepen? Ik hoor het graag!

Inloop douche plaatsen nieuwe badkamer

Ik wil graag wat verbouwingen in mijn badkamer laten plaatsvinden. Ligbad moet eruit en inloopdouche mag worden geplaatst. Toilet eruit en er moet een hang toilet in. Wasbak en spiegel houd ik alleen een nieuwe kraan en de leidingen in de muur. Verder moeten alle tegels van de hele ruimte en de vloer vervangen worden. 1,65m breed lengte 1,96m hoogte 2,37m.

Uitbouw achterzijde woning

We zijn op zoek naar iemand die een uitbouw van 7m x 4m kan realiseren. Tekeningen zijn aanwezig. - Fundering stalen balken - Kalzandsteen wand met isolatie - Platte houten dak - Lichtstraal Casco levering. Alvast bedankt!

Stelconplaten 'fundering' laten leggen

Stelconplaten fundering van 4x6m om garage op te plaatsen

Bestaande serre afbreken en woonkamer uitbouwen

Wij willen onze woonkamer uitbouwen. Werkzaamheden zijn: bestaande serre afbreken, funderen en nieuwe uitbouw plaatsen. Achtergevel verwijderen en balk plaatsen. Zijmuur uitbreken.

Veranda voor balkon maken

We willen graag een houten veranda op het balkon laten plaatsen en we zijn benieuwd naar wat de kosten hiervoor zijn. De afmetingen zijn breed 5 meter en diep circa 2 meter.