Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Flevoland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in de provincie Flevoland heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers uit Flevoland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Flevoland.

561 klanten uit Flevoland bevelen een bij Casius in Flevoland aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Flevoland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Almere, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Tollebeek, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuw woonwerkpand bouwen, hele woning bouwen, nieuwe woning bouwen, notariswoning bouwen, vrijstaande woning bouwen, vrijstaande woning bouwen in landelijke stijl, eengezinswoning, woning onderkelderen en fundering vernieuwen, woning onderkelderen en verbouwen, bedrijfsgebouw voor hondensport en horeca bouwen, kelder plaatsen naast huis, bungalow bouwen, vrijstaande woning bouwen, woning nieuw laten bouwen, nieuw te bouwen huis maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of renovatie in de provincie Flevoland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Flevoland:

zaterdag 21 oktober 2017

Garage ombouwen tot kamer en een berging

Onze garage is 2,80m x 6,90m. Daar zit een aparte kleine ruimte (muren met een deur) met de wasmachineaansluiting erin. De garagdeur wordt al vervangen door een kozijn. Wat we jullie vragen: de garage scheiden in een kamer en een berging van ca 2,80 x 2,50 waar ook de wasmachine zit. De muren van de wasmachineruimte moeten eruit. De nieuwe scheiding is een dwarsmuur met een deur erin. Er moeten elektriciteitskabels en internetkabels worden getrokken vanuit de meterkast onder de gang door naar de nieuwe kamer en de berging waar wij meerdere stopcontacten willen. Er moet ook een verwarming worden geplaatst in de kamer. Het plafond heeft nu brandwerende platen maar deze moeten worden vervangen door een nieuw plafond met spotjes erin met een dimmer in de kamer. In de berging moet een aparte heldere verlichting komen. De muren moeten verder netjes worden afgewerkt.
donderdag 19 oktober 2017

Woonkamer achter uitbouwen

Wij willen een uitbouw + serre realiseren van de woning (2. 5m diep en 4. 8m breed).
woensdag 18 oktober 2017

Diverse onderhoudsklussen in een woning

Aan het interieur van het huis waar ik woon is al 20 jaar niets gedaan en ik wil het laten opknappen. Ik zoek een vakman die mij kan helpen met het inmeten van de diverse klussen en met de uitvoering. Ik word momenteel behandeld aan een aandoening aan mijn ogen en kan derhalve de mail niet lezen. Daarom graag even bellen voor een afspraak. De klussen die ik wil laten uitvoeren zijn de volgende: - Ramen boven opmeten en ramen in de keuken opmeten voor raambekleding; - 80 m² laminaat leggen met ondervloer en hoge plinten; - Verlijmd tapijt verwijderen op de bovenverdieping; - Muren en plafond sausen; - Trap: lijmresten verwijderen, schuren en bekleden met overzettreden van JEWE en stootborden bekleden met lakboard; - Plafondlijsten plaatsen in alle vertrekken. Ik zal alle materialen zelf aanschaffen bij Praxis. Na inventarisatie van de klussen ontvang ik graag uw offerte.
woensdag 18 oktober 2017

Uitbouw aan woonkamer realiseren

Ik wil graag uitbouw van mijn woonkamer. Ik wil graag een uitbouw van 3 meter x 4.70 meter. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto voor de deur kwijt. De vakman is verantwoordelijk voor het afval.
maandag 16 oktober 2017

Achterzijde woning uitbouwen

Wij overwegen een uitbouw te realiseren aan de achterzijde van ons huis van 6 x 3.50 meter Het huis staat in Almere, dus zijn palen nodig. Ik zou een geheel vrijblijvende prijsindicatie op prijs stellen
zondag 15 oktober 2017

Rubbers van serredak vervangen

Onze serre is al een aantal jaar oud en met flinke regen drupt het naar binnen. Wij denken dat de rubbers vervangen moeten worden. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto voor de deur kwijt.
vrijdag 13 oktober 2017

Uitbouw zonder heipalen

Ik wil mijn woning laten uitbouwen. We willen de woonkamer uitbouwen met 2m x 3m . We willen graag de prijzen weten en hoe lang jullie nodig hebben voor de uitbouw.
woensdag 11 oktober 2017

Uitbouw in de achtertuin bouwen

Graag zo snel contact met me opnemen. Uitbouw achter tuin voor 3 M bij 4,84
woensdag 11 oktober 2017

Uitbouw en dakopbouw plaatsen

Wij wonen op de Kajuit 18 in Noorderplassen West. Tijdens de bouw hebben wij onze woonkamer laten uitbouwen met 2,5 meter. Nu zijn we aan het kijken wat de mogelijkheden zijn om de eerste verdieping verder uit te bouwen tot de hoogte van de woonkamer. Daarbij een tweede verdieping (dakopbouw) op de eerste etage te bouwen. Graag willen wij weten wat de mogelijkheden zijn en is dit wel te realiseren.
woensdag 11 oktober 2017

Kapschuur asbest verwijderen

Het betreft een kapschuur bedekt met asbest golfplaten. De eternietplaten zijnzeker 4 hoog opgestapeld om de kapschuur heen. ca 120 m2.
dinsdag 10 oktober 2017

Zijkant woning uitbouwen

Ik wil dat de zijkant van de woning uitgebouwd moet worden voor badkamer en een slaapkamer. Er moeten water en elektra leidingen naartoe getrokken worden. De manier hoe staat helemaal open afhankelijk van wat mooi en goedkoper is. Prefab is wat makkelijker. Ik zit wel met heiwerk in verband met mijn carport. De uitbouw moet 2,5 bij 5-6 meter worden. Er moet wel een deur van binnen naar buiten komen maar geen deur naar de buiten toe. Er moet geen schuifpui of wat dan ook komen maar hooguit een raam.
zondag 8 oktober 2017

Kruipluik maken

Graag ontvang ik een indicatie voor het maken van een kruipluik maken in een betonen vloer. Het luik zal 60 bij 60 cm moeten worden.
zaterdag 7 oktober 2017

Uitbouw op tweede verdieping

Een uitbouw maken op de 2e verdieping van ongeveer 3 x 5 meter. Aanleggen water + afvoer, elektra. Vergunning nog niet aangevraagd.
vrijdag 6 oktober 2017

Tussenmuur slopen

Het slopen van een tussenmuurtje van ongeveer 4 m2 en meenemen van puin. Het kan zijn dat er in een gedeelte van de muur leidingen en draden lopen. Deze graag verplaatsen indien mogelijk. Eventueel verplaatsen van keuken om de muurtje te slopen. De vakman dient ook het puin af te voeren.
donderdag 5 oktober 2017

Reparatie rond een kunststof schoorsteen

In verband met een lekkage hebben wij voor het vaststellen van de schade een inspectie aan ons dak en de schoorsteen laten uitvoeren. Daarbij bleek dat de kunststof schoorsteen gerepareerd moet worden, omdat er scheurtjes zijn aan de onderzijde. Er moeten ook gaatjes in het lood gerepareerd worden. Er moet verder eventueel Compriband worden aangebracht ter plaatse van de opstaande bak (waterkering). Het dak is aan een kant schuin, de andere kant van het huis is recht, zie ook de globale foto van het dak. Het gaat om de schoorsteen tussen de twee dakkapellen in. Wij ontvangen graag uw reparatievoorstel en een offerte.
donderdag 5 oktober 2017

Reparatie van een serre

.
donderdag 5 oktober 2017

Zolder isoleren en verbouwen

Ik wil mijn zolderverdieping laten isoleren en verbouwen. Ik wil er een dakraam in laten plaatsen van ongeveer 100 x 100 cm. Verder wil ik een wand laten plaatsen met een kozijn en een deur, zodat er een slaapkamer ontstaat. Ook wil ik schuifdeurtjes laten plaatsen onder het schuine dakbeschot, zodat ik daarachter bergruimte krijg. Ik laat de klus hier graag inmeten en ontvang daarna uw offerte.
woensdag 4 oktober 2017

Kelder bouwen

Wij willen graag meer woonruimte door een Kelder, voornamelijk een relax/bioscoop kamer en ruimte voor onze kinderen. Wellicht ook een welness. Het betreft ongeveer een ruimte van 10 x 10 m.
woensdag 4 oktober 2017

Herstellen van een fundering

Wij hebben vorig jaar een twee-onder-een-kapwoning gekocht uit bouwjaar 1976 en zijn daar inmiddels woonachtig. We hebben ontdekt dat er problemen zijn met de fundering. Daarin zitten barsten en er is ook een deel afgebrokkeld. We willen graag dat er een vakman naar komt kijken om aan te geven welke vervolgstappen we moeten ondernemen en wat de kosten zijn.
dinsdag 3 oktober 2017

Serre repareren

Er is sprake van condensatie vanwege een koudebrug. Fundering loopt ononderbroken door in de woning en houten vloer sluit aan tegen fundering. De buitenzijde van de fundering neemt in de winter de koude buiten-temperatuur op. Warme binnenzijde van de fundering gaat hierbij condenseren. Zowel de houten vloerbalken, de houten vloer en het parket sluit aan tegen de fundering en neemt het condensvocht op. Hemelwater in combinatie met storm kan over de fundering en onder het serrekozijn naar binnen worden geperst. De bovenzijde van de fundering is volledig vlak, er is geen opstand aanwezig die dit water kan weren. Dit binnendringende water raakt direct de vloerbalken of het parket. Een gebrek aan ventilatie onder de vloer van de serre. Er is maar één ventilatiekoker aangebracht, dit is onvoldoende om een vochtig klimaat onder de vloer (kruipruimte) tegen te gaan. Ook moet er een ventilatie trek worden gecreëerd. Kan alleen als in de funderingsbalk van voormalige achtergevel gaten worden geboord, zodat er een trek ontstaat vanuit de fundering onder de serre met de ventilatieopeningen in de voorgevel. Omdat kopers voornemens zijn om de parketvloer te vervangen, kan herstel plaatsvinden. Als het parket is verwijderd, adviseren we om de houten vloer van de serre te verwijderen. Hierdoor is de kruipruimte bereikbaar tussen de vloerbalken. Ook moet de houten balklaag worden geïnspecteerd en indien de balken wat doorhangen, kunnen deze verstevigd worden door ze aan beide zijden op te klampen. Wij hebben de situatie in de kruipruimte niet kunnen beoordelen, maar achten het aannemelijk dat de houten vloer-balken met oplegschoenen aan de fundering zijn bevestigd. Wij adviseren om balken in te korten zodat deze minimaal 50mm vrij zijn van de fundering. Vervolgens de fundering aan de binnenzijde isoleren en de isolatie door te laten lopen achter de balk. Nieuwe houten vloer en funderingsbalken vervangen. Dorpel op buitenkant kozijn plaatsen. Opstaande rand binnenzijde maken.
maandag 2 oktober 2017

Woning ver-/uitbouwen

Ik wil graag zo snel mogelijk beginnen met verbouwen. Graag hoor ik het van u.
zondag 1 oktober 2017

Zolderraam vervangen en isoleren

Ik heb een raam op zolder dat ik wil vervangen. Er zit nu een klein raam in en daar moet een groter raam in van ongeveer 1 bij 1 meter. Daarnaast moet de zolder geïsoleerd worden en schuifdeuren geplaatst worden onder de schuine kant van de zolder zodat er een gang wordt gemaakt.
zondag 1 oktober 2017

Verdieping bijbouwen op plat dak

Wij willen graag een opbouw laten plaatsen van 5 meter breed bij 7 of 8 meter diep. Er zal een vaste trap geplaatst moeten worden. De ruimte zal ingedeeld worden in een slaapkamer, badkamer en opbergruimte. Voor de badkamer dient de vakman de voorbereidingen te treffen, verder mag de opbouw casco worden opgeleverd. Er is nog geen vergunning aangevraagd.
zondag 1 oktober 2017

Uitbouw bij tussenwoning

Ik wil een bod doen op een (tussen)woning in Almere (van 4 meter 28 breed) die een zeer kleine woonkamer heeft. Ik wil dit huis alleen kopen als ik een uitbouw (deels) mee kan financieren. Mijn financieel adviseur heeft daar een (globale) offerte voor nodig. Kunt u me vertellen wat een uitbouw van bv 3 meter me zou kosten en bij voorkeur in verschillende vormen? Dus steen en pui met deur, of juist een serre? Inclusief fundering, kozijnen, wat nodig is. Hopelijk kan ik dan met uw offerte de hypotheek rond krijgen en kunt u de uitbouw dan realiseren. Alvast heel hartelijk
vrijdag 29 september 2017

Saneren van asbest dakleien

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor het saneren van asbesthoudende dakleien op onze hoekwoning. Het dak is 57,5 m².