Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Flevoland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in de provincie Flevoland heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers uit Flevoland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Flevoland.

565 klanten uit Flevoland bevelen een bij Casius in Flevoland aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Flevoland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Almere, Biddinghuizen, Creil, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: villa bouwen met rieten dak, 3000 (drieduizend) m2 Geluidwerende glazen wand bouwen voor gevel, uitbouw op dakterras (mogelijk samen met 15 van de 69 binnen de VVE), verbouw van woonwinkelpand naar 5 appartementen, vrijstaande woning bouwen, schuur bouwen, bouwen kelder, het bouwen van een goedkope woning, huis sleutelklaar laten bouwen, totaalrenovatie jaren 30 huis, notariswoning bouwen, vrijstaande semi bungalow bouwen, huis bouwen, grote verbouwing/renovatie aan te kopen woning, uitbouw zijkant en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, bouw en nieuwbouw of renovatie in de provincie Flevoland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Flevoland:

woensdag 1 juli 2020

Uitbouw achterzijde van de woonkamer

Wij willen een uitbouw realiseren van de woning. De achterzijde van de woning wordt gelijk getrokken met de achterzijde van de berging. De maten zullen 2,6m bij 5,14m moeten worden. Leveren en aanbrengen van een kunststof schuifpui graag door vakman.
dinsdag 30 juni 2020

Betonrot aan betonlatei herstellen

Het betonelement in de achtergevel van onze woning vertoont schade. Dit zouden wij graag laten herstellen
maandag 29 juni 2020

Loggia in dak renoveren

Het gaat om het vervangen van de zijwanden door trespa panelen met daarachter een dampwerende folie en het plaatsen van isolatie. Tevens dienen de houten terras planken vervangen te worden voor kunststof planken/vlonder. Hieronder ligt isolatie met daaronder de bitumen dakbedekking welk ook aan vervanging toe is. Ook de afvoer van het water is aan een upgrade/vervanging toe. tevens denken we ook de aluminium schuifpui te vervangen voor een kunststof versie.
maandag 29 juni 2020

Doorloop in muur maken

Ik wil een doorloop in een binnenmuur laten maken van ca 150x230 en een deur dicht laten metselen. Doorloop dient daarna zoals het deurkozijn afgetimmerd te worden en de houten vloer aangevuld daar waar de muur stond. Materialen zijn niet aanwezig.
zaterdag 27 juni 2020

Nieuwe zandcement dekvloer

Ik wil graag dat een dekvloer in mijn woning van 80 m2 met cement gestort wordt. Verder zou ik graag willen dat de vakman ook de materialen levert.
vrijdag 26 juni 2020

Bouw van losse garage

We willen graag onze huidige losstaande houten garage laten vervangen door een stenen garage met fundering. De huidige garage laten wij zelf weghalen en afvoeren. Wij denken aan 4,00 meter breed en 6,00 meter lang. We willen de garage graag in dezelfde stijl als onze woning. De steensoort die voor het huis zijn gebruikt, zijn Accentsteen LT-060, Gevelsteen NT-045.
vrijdag 26 juni 2020

Offerte herstelwerkzaamheden keuken en vloer ivm waterschade

Er is waterschade ontstaan door verstopping in de keuken. In verband met de verzekering ontvang ik graag een offerte voor herstel van deze schade of als herstel niet meer mogelijk is dan een verklaring. De houten vloer en de muur achter de spoelbak/aanrechtblad in de keuken zijn beschadigd.
donderdag 25 juni 2020

Uitbouw achterzijde realiseren

Wij willen een uitbouw van de woning. Maten zijn 5,10 bij 3,0 meter in dezelfde soort steen met verplaatsing van de bestaande schuifpui naar de uitbouw Het gaat om een uitbouw met een metselskelet vorming, casco, tijdens de bouw is er geen fundering gerealiseerd. Wij zijn opzoek naar een aannemer die ons kan begeleiden met de totale realisatie van de bouw. In onze gemeente is er geen vergunning nodig voor deze bouw.
donderdag 25 juni 2020

Dakopbouw

Het gaat om een opbouw op het platte dak van de 2e verdieping van een hoekwoning. Ik heb de constructie en sonderingsrapportages van huidige situatie mocht dit nodig zijn. Het gaat om een opbouw van circa 7,60 meter lang x 5,70 meter breed. Huidige plafond lijken betonplaten. Nieuw trapgat en nieuwe vaste trap. Wij zijn de eerste in onze rij die een dakopbouw gaan zetten. Graag een aannemer die ook het vergunningtraject regelt.
woensdag 24 juni 2020

Badkamer installatie, keukenruimte verbouwen

Graag ontvangen wij een offerte voor de volgende werkzaamheden. De werkzaamheden zijn voor een woning uit 1999 in Almere Haven. Badkamer (ong. 8m2) Slopen huidige badkamer o Verlaagd plafond verwijderen o Tegels van de muur verwijderen, o Sanitair verwijderen, te weten bad, douchecabine, toilet en wastafel. · Installeren nieuwe badkamer o Tegels op muur (tot aan plafond) en vloer. Er liggen al tegels op de vloer met daaronder vloerverwarming. Nieuwe tegels dienen waarschijnlijk over de bestaande vloer te worden gelegd. o Installeren van verlaagd plafond met spotjes en speakers o Installeren van vrijstaand bad, douche, dubbele wastafel, spiegel en zwevend toilet, kranen o In-frezen douche, douchekraan en wastafelkranen. Toilet Oud toilet, fontein, tegels, etc verwijderen · Installeren nieuw toilet Toilet, Fontein Tegels Keukenruimte De huidige keuken wordt door ons zelf verwijderd. · Verwijderen van de binnenmuur (niet dragend) tussen de woonkamer en keuken · Verwijderen van verlaagd plafond van de keuken · Plafond herstellen na verwijderen verlaagd plafond en muur. · Lichtpunten in-frezen in de muur (3x). · (Mogelijk) Extra groep meterkast De aanvang van de werkzaamheden is 2 november 2020.
maandag 22 juni 2020

Kruipluik verplaatsen

Het kruipluik in onze woning bevindt zich in de gang naast een raam waar er een garderobekast bovenop staat. Graag zouden we het kruipluik willen verplaatsen naar een plek achter de voordeur waardoor deze onder de deurmat terecht komt. Graag een prijsopgave voor de gehele klus, dus het zagen/realiseren van een nieuw luik en ook het dichtmaken/afwerken van het huidige kruipluik, zodat daar overheen een vloer gelegd kan worden. De vloer is van beton en heeft geen vloerverwarming.
zondag 21 juni 2020

Aanbouw realiseren

Wat zouden ongeveer de kosten zijn voor een aanbouw aan een woonkamer van +-4,5meter x 2m incl openslaande deuren en eventueel een platdakraam/lichtstraat? En zitten kosten als muren gelijk trekken met de originele ruimte erbij in begrepen? Ik hoor het graag!
zaterdag 20 juni 2020

Inloop douche plaatsen nieuwe badkamer

Ik wil graag wat verbouwingen in mijn badkamer laten plaatsvinden. Ligbad moet eruit en inloopdouche mag worden geplaatst. Toilet eruit en er moet een hang toilet in. Wasbak en spiegel houd ik alleen een nieuwe kraan en de leidingen in de muur. Verder moeten alle tegels van de hele ruimte en de vloer vervangen worden. 1,65m breed lengte 1,96m hoogte 2,37m.
vrijdag 19 juni 2020

Uitbouw achterzijde woning

We zijn op zoek naar iemand die een uitbouw van 7m x 4m kan realiseren. Tekeningen zijn aanwezig. - Fundering stalen balken - Kalzandsteen wand met isolatie - Platte houten dak - Lichtstraal Casco levering. Alvast bedankt!
donderdag 18 juni 2020

Stelconplaten 'fundering' laten leggen

Stelconplaten fundering van 4x6m om garage op te plaatsen
donderdag 18 juni 2020

Bestaande serre afbreken en woonkamer uitbouwen

Wij willen onze woonkamer uitbouwen. Werkzaamheden zijn: bestaande serre afbreken, funderen en nieuwe uitbouw plaatsen. Achtergevel verwijderen en balk plaatsen. Zijmuur uitbreken.
woensdag 17 juni 2020

Veranda voor balkon maken

We willen graag een houten veranda op het balkon laten plaatsen en we zijn benieuwd naar wat de kosten hiervoor zijn. De afmetingen zijn breed 5 meter en diep circa 2 meter.
dinsdag 16 juni 2020

Grote verbouwing/renovatie

Grote verbouwing aan onze (jaren-80) hoekwoning. We willen op de begane grond vloerverwarming. De bestaande bedekkingen en radiatoren/leidingen moeten verwijderd worden en afgevoerd. Tevens het stucen van deels wanden en plafond begane grond en de trapopgang en op de 1e verdieping de hal. Niet-dragende muur (circa 4,00 meter lang) tussen keuken en de hal doorbreken en 2 schuifdeuren in aanbrengen. Vide in hal verkleinen d.m.v. het plaatsen van een dragende vloer op de 1e verdieping van 1,25 meter x 1,25 meter om de hal op de 1e verdieping te vergroten en het nu grote trapgat te verkleinen. Beneden 3 opdek-deuren vervangen en boven 4 slaapkamer(opdek)deuren vervangen en van de badkamer zowel de deur als het kozijn vervangen. Tevens moet de huidige badkamerruimte vergroot worden ten koste van een slaapkamer. Ook willen we in de voor- zij- en achtergevel spouwmuur-isolatie en de kruipruimte laten isoleren. Ook moeten alle 3 de gevels opnieuw gevoegd worden, geimpregneerd en gereinigd. Voor dit hele project willen wij een Aannemer waarbij 1 persoon als een soort projectleider alle begeleiding en controle op zich neemt en met ons intensief overlegt en ons op alle genoemde werkzaamheden ook kan goed kan adviseren.
dinsdag 16 juni 2020

Opbouw garage ontwerpen

Ik wil graag een extra kamer creëren op mijn garage. Ik ben zelf handig en zou daarbij het een en ander willen doen. Ik zoek een bouwkundige die een ontwerp kan maken voor een opbouw van 3 bij 7 meter. Ik bespreek graag de overige specificaties met de architect.
dinsdag 16 juni 2020

Opbouw op het garagedak aansluitend aan de woning

Wij willen een opbouw (circa 8,50 meter lang en 3,00 meter breed) realiseren op een gedeelte van het platte dak (betonplaten) van onze garage. Deze opbouw gaat aansluiten op de bestaande eerste verdieping. (zie tekening). Op hetzelfde garagedak willen we een dakterras en een sedumdak. Vergunning is nog niet aangevraagd maar ongeveer gelijke situatie bestaat in onze straat al dus ik verwacht geen problemen.
dinsdag 16 juni 2020

Lichtkoepel-toegang (met vaste trap) maken naar plat dak

Ik zoek een lichtkoepel met vaste trap ivm daktoegang naar het nu nog gesloten platte dak. Doel: onderhoud E-installatie en ventilatie. Licht is welkom. Eisen: Hoge isolatie (3-4 wandig) Polycarbonaat formaat minimaal 60x100 cm maximaal 90x125 cm Opstand bv. PVC R16 Balken liggen op 60 cm stramien.
maandag 15 juni 2020

Plafond verlagen

Wij willen onze keuken vervangen en tegelijker tijd een verlaagd plafond in de eetkamer van (9 x 3 meter). *Hoeveel cm verlagen? 6 cm *Verlagen zonder isolatie *Beplating: Gipsplaten *Verlichting: Inbouwspots (LED) Afwerlking:stuclaag en daarna Schilderwerk)
maandag 15 juni 2020

Dakopbouw plaatsen

Op 2e etage platdak een dakopbouw plaatsen. Dak is al voorzien van een gedeelte om trap te plaatsen, hier is bij de aanbouw al rekening mee gehouden. Bij de buren zowel links als rechts is vanuit de oorspronkelijke bouw een 3e etage geplaatst. Gaat om een vrijstaand huis. Ik wil het iets laten afwijken van wat de buren hebben. Het zou fijn zijn als er iemand ook z.s.m langs kom komen om de situatie te bekijken.
maandag 15 juni 2020

Verbouwing benedenverdieping

Wij willen van onze benedenverdieping een doorlopende ruimte maken. Dit betekend dat er 2 gipsen muren afgebroken zullen moeten worden. Tevens willen wij de vloer vervangen en eventueel vloerverwarming laten plaatsen. Als laatste zullen er ook nieuwe deuren geplaatst moeten worden. Ook zijn wij geïnteresseerd in het plaatsen van een serre. Wellicht dat jullie een optie kunnen toevoegen voor een serre van 12 m2? Alvast mijn dank!
zondag 14 juni 2020

Aanbouw zijkant casco

Aan de zijkant van ons hoekhuis willen we een casco-aanbouw laten plaatsen met een doorgang naar de woonkamer door de dragende zij-muur. In de aanbouw willen we een slaapkamer met badkamer realiseren. De afmeting van de aanbouw wordt 11,00 meter lang en 4,00 meter breed.

Partners

Partners van Casius