Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Flevoland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in de provincie Flevoland heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers uit Flevoland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Flevoland.

570 klanten uit Flevoland bevelen een bij Casius in Flevoland aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Flevoland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Almere, Bant, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: bouw duurzame woning, nieuwbouw rijtjeshuis, aardbevingsbestendige nieuwbouwwoning bouwen, bouw nieuwe woning, bouwen vrijstaande woning, nieuwbouw villa bouwen met landelijke stijl, compleet huis bouwen, nieuwbouw notariswoning bouwen, renovatie van vier appartementen, nieuwbouw project 2 woningen prefab, 4 dakopbouwen realiseren, opbouw realiseren, verzakte woonboerderij stabiliseren, popup bungalow bouwen, dakopbouwen met ijzeren constructie van in totaal 90 m2 maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, bouw en nieuwbouw of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in de provincie Flevoland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Flevoland:

vrijdag 20 september 2019

Totaalopdracht: opbouw garage, plaatsen erker, vervangen dakkapellen en kozijnen

We hebben onlangs een andere woning gekocht en aldaar zouden we heel graag een aantal verbouwingen willen doorvoeren. Het liefst voeren we de klussen uit in één hand. Uit onderzoek bleek mij dat uw bedrijf daar mogelijk in voorziet. Het gaat om het volgende: Een opbouw op de berging van ca. 35m2. De (geïsoleerde) berging heeft al draagkracht voor de constructie. Wel moet de opbouw aan de zijkant ca. 120 cm overhellen en waarvoor wellicht enkele steunpilaren zijn vereist. Glas moet hoogrendementsglas worden. Het plaatsen van een erker aan de voorzijde met kunststof kozijnen. Daarbij moet een houten dakkapel/kozijnen worden vervangen door een kunststof dakkapel/kozijnen met een loopdeur (naar binnen draaiend) naar het dak van de erker. De dakkapel is ca. 180 cm breed en 200 cm hoog. Glas moet hoogrendementsglas worden. Het vervangen van een kleine houten dakkapel op zolder, naar een kunststof dakkapel/kozijnen over de hele breedte van de woning (binnen de grenzen zodat er geen vergunning voor nodig is). Glas moet hoogrendementsglas worden. Het vervangen van alle houten kozijnen en deuren door kunststof kozijnen met hoogrendementsglas. - twee deuren met kozijnen tpv berging - één deur met kozijn tpv achterzijde - 3 raamkozijnen (2 x klein en 1 x groot) op begane grond achterzijde van de woning - 2 raamkozijnen op 1e verdieping achterzijde. U verzorgt de bouwtekeningen en de vergunningen, wij de koffie en een fijne samenwerking in een mooie opdracht. Start werkzaamheden medio april 2020. Als u dit ziet zitten, zouden wij op korte termijn graag een afspraak willen maken om de mogelijkheden te bespreken. Hartelijke groet,
vrijdag 20 september 2019

4 stalen buispalen 168 mm van 11.5 meter heien

Graag offerte van 4 heipalen inclusief Afmeting fundering 4,56 x 4,40, vloer op isolatiefundering 400 x 300 mm.
donderdag 19 september 2019

Dicht maken van een overkapping

Ik wil graag een bestaande overkapping laten dicht maken tot een extra ruimte met toch een beetje het behoud van een overkapping/ veranda gevoel. zijwanden moeten dicht gemaakt worden en de voorkant moet een eventuele glazen wand/deur... de oppervlakte is ongeveer 18 vierkante meter. Graag een offerte.
dinsdag 17 september 2019

Schuurtje moet omgebouwd worden tot wasstraat voor dieren

Schuurtje van 3 bij 2 meter waar al afvoer en aanvoer water aanwezig is. Moet geisoleerd worden, betegeld, plafond en vloer in en evt ventilatie. Graag gerichte offerte
donderdag 12 september 2019

Bouw duurzame woning

Ik wil een duurzame woning (5,10 bij 10 m) laten bouwen op een kavel van 100 m2. Het moet een lessenaars dak of een kap dak hebben, 2 verdiepingen, 3 slaapkamers, 1 badkamer, 2 toiletten, 1 woonkamer, en 1 keuken. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, een fundering en het moet houtskeletbouw zijn met een gemetselde buitenkant. Ik heb nog geen bouwtekeningen en geen vergunning.
woensdag 11 september 2019

Nieuwbouw rijtjeshuis

Wij willeen een rijtjeshuis van 125 m2 (tussenwoning) met 3 verdiepingen op een kavel van 170 m2 laten bouwen. Het huis moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, een fundering en het moet van beton of houtskelet gemaakt worden. Verder wil ik dat het huis 4 slaapkamers krijgt, 1 badkamer, 2 toiletten, 1 woonkamer, 1 keuken, en een zolder/dakterras op de 3e verdieping. Ik heb nog geen vergunning en bouwtekeningen.
dinsdag 10 september 2019

Uitbouw achterzijde woning

wij willen een uitbouw realiseren van de woning. De maten zullen 2.5 bij 6 meter moeten worden. uitbouw moet voorzien worden van vloerverwarming en een vlakke lichtkoepel van 3 bij 1. Alle wanden en plafond moeten worden gestuced. Uitbouw voorzien van twee wandcontactdozen en spotjes in combinatie met een dimmer. Buitenkraan, buitenwandcontactdoos en twee punten voor buitenverlichting. Wij willen de bestaande kozijn laten omplaatsen naar de nieuwe achtergevel. Graag de oude kozijnen hergebruiken.
dinsdag 10 september 2019

Houtkachel en rookkanaal verwijderen en dichten

Ik wil de houtkachel en rookkanalen laten verwijderen en dichten. Afvoeren van de kachel is niet nodig. We hebben geen idee wat er allemaal bij komt kijken en ontvangen graag advies en een prijsopgave.
zondag 8 september 2019

Verbouwing schuur, geen prefab

Ik wil graag een bestaande fundering van een schuur vergroten van 3x5 naar 5x8 voor 1) volledige houten schuur of 2) volledige stenenschuur of 3) een combi, eerste 75 cm stenen en de rest van hout. Op alle drie de varianten zal een dakpannen dak komen. De schuur staat los van de woning.
woensdag 4 september 2019

Fundering blokhut met terras

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor het storten van 6 m3 beton. Bovenop het beton maken wij een houten ondervloer voor de blokhut.Dus de vloer moet wel waterpas zijn. De bekisting wordt zelf gemaakt. Alles is in gereedheid gebracht om te storten. Graag hoor ik van u.
dinsdag 3 september 2019

Uitbouw achterzijde huis + keuken renovatie

Ik wil graag een uitbouw aan de achterzijde van mijn huis 1,5 x 5 meter, als dat mogelijk is. Ik wil er graag een eetkamer van worden. Ook zou ik mijn keuken willen renoveren of vernieuwen afhankelijk van de kosten. Fronten laten spuiten, een nieuw aanrechtblad, nieuwe combi-magnetron en nieuwe vaatwasser. De keuken is ongeveer 3.50 bij 2.50 meter. Ik denk dat er geen vergunning nodig is. Graag van metselwerk. Ik weet niet welke fundering er nodig is. De oplevering graag compleet. Graag advies van de vakman.
maandag 2 september 2019

Uitbouw aan de achterzijde van de woning over 2 verdiepening

Ik wil een uitbouw van 2 x 4,5 , met beneden openslaande deuren en boven ramen, met een plat dak. Ook wil ik aan de bovenzijde een dak overstek. De kozijnen kunnen van kunststof zijn. De uitbouw moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, een fundering, en het moet van beton zijn. Er is een vergunning voor nodig en die ga ik nog aanvragen.
zondag 1 september 2019

Uitbouw achterzijde 1ste etage of dak opbouw plat dak

Wij willen ons huis uitbreiden met meer ruimte. nu willen we kijken wat voor ons de beste oplossing is of een etage op het huis of een uitbouw van de eerste etage, aan de achterzijde van de woning. De afmetingen zijn in overleg, het moet wel compleet opgeleverd worden met elektra. Stucwerk is ook in overleg en de buitenkant moet van keralit gemaakt worden. Ik heb nog geen vergunning aangevraagd.
zondag 1 september 2019

Extra verdieping

Wij willen graag een extra verdieping op het huis van ongeveer 30 m2. Complete oplevering is in overleg. Er moet elektra in komen, geen stucwerk, en het moet houtskeletbouw zijn. Ik weet niet zeker of hier een vergunning voor nodig is, dit ga ik nog navragen.
zaterdag 31 augustus 2019

Opbouw berging

Wij willen graag een opbouw op onze berging realiseren. Totaal ongeveer 25 m2. Plaatje als voorbeeld toegevoegd. Zal een casco oplevering moeten worden, vergunning en bouwtekeningen graag opnemen in de offerte. Hebben gekozen voor een houten constructie.
woensdag 28 augustus 2019

Opbouw garage

Wij willen graag een opbouw op onze garage, afm garage ong 3x6 mtr. Ik weet niet of er een vergunning voor nodig is, daar ben ik nog mee bezig. Compleet of casco oplevering is in overleg. Er moet wel elektra in komen en ook stucwerk. Ik weet nog niet van welk materiaal de opbouw gemaakt moet worden. Ik ontvang graag een offerte hiervoor.
zondag 25 augustus 2019

Fundering voor nieuwbouw

Ik ontvang graag een offerte voor het plaatsen van een fundering van 21,5 bij 8 meter met 3 niveaus, zie tekening. De fundering komt op palen, grofweg 26 stuks.
zaterdag 24 augustus 2019

Badkamer slopen en nieuwe plaatsen

De badkamer is ca. 2 m x 2 m. Slopen bestaat uit verwijderen van ligbad, wastafelmeubel, toilet en tegelwerk vloer en wanden. En verder plaatsen van: Nieuw tegelwerk vloer en wanden, installatie van nieuw wastafelmeubel, toilet en inloopdouche. De inrichting wordt iets anders waardoor watertoevoer, -afvoer en elektriciteit verplaatst moet worden.
vrijdag 23 augustus 2019

Verbouwing badkamer en toilet op begane grond

1 betreft verbouwing badkamer en toilet BG Werkzaamheden bestaan uit het verwijderen van de wand en vloertegels , het toilet omzetten, leidingen omleggen, bad verwijderen , vloer open hakken, muurtje plaatsen met daarin de douche inbouwset, inbouwreservoir met ombouw plaatsen, de wanden en vloer opnieuw tegelen, plafond verlagen voor de regendouche, design radiator verplaatsen, het geheel afmonteren. Toilet BG tegels van wand en vloer verwijderen, nieuwe inbouwreservoir plaatsen, de wanden en vloer opnieuw tegelen en afmonteren.
donderdag 22 augustus 2019

Opknappen schuur

Onze schuur is een aantal jaar geleden voorzien van kunststof buitendeur. We hebben toen het hout laten zitten omdat we dit samen met de buren wilden vervangen door kunststof. Zij hebben het later wel zelf gedaan, zonder overleg. Graag zou ik de schuur nu ook willen opknappen, aangezien er houtrot optreed. Het liefst zou ik het hout willen vervangen door stenen. De afmeting is ongeveer 2 x 3 meter. Het hout van de schuur zouden wij graag door de vakman laten weghalen.
donderdag 22 augustus 2019

Serre als vergroting woonkamer

Wij willen een geïsoleerde (HR++) serre aanbouwen 5,2 x 2 m met vouwwand. Inbraakwerend SKG***. Gefundeerd. Bedoeling is dat de bestaande achterpui er dan uitgaat. Het moet compleet opgeleverd worden en er moet ook elektra in komen. Materiaal: Glas en aluminium. Is hier een richtprijs voor te noemen?
donderdag 22 augustus 2019

Fundering op palen realiseren

Ik wil graag een fundering (met heipalen) en een betonnen vloer voor een oppervlakte van 4 x 8 meter.
woensdag 21 augustus 2019

Opbouw op garage

Wij willen op de garage een opbouw doen (houtskeletbouw) van 8 bij 3 meter met daarop een schuin dak. De voorkant bestaat uit 24 raampjes. De achterzijde heeft een raam met 9 elementen. Het moet casco opgeleverd worden, met elektra, stucwerk, stenen gevel en dakpannen. Er is een vergunning voor nodig en die ga ik zelf aanvragen. De foto laat het eindstadium zien van een andere woning.
woensdag 21 augustus 2019

Uitbouw achterzijde

Wij willen een uitbouw realiseren van 2,5 m bij 7 m. Er is geen vergunning voor nodig. Het moet compleet opgeleverd worden met stucwerk, elektra, een fundering en het materiaal waar het van gemaakt moet gaan worden is in overleg. Ik ontvang graag een offerte.
maandag 19 augustus 2019

Dak opbouw

Wij willen een dak opbouw laten plaatsen over de gehele woning. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra aansluitingen. Stucwerk en van welk materiaal de opbouw gemaakt moet gaan worden is in overleg. Er is een vergunning voor nodig en die ga ik nog aanvragen. Ongeveer 45 m2.

Partners

Partners van Casius