Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Flevoland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in de provincie Flevoland heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers uit Flevoland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Flevoland.

569 klanten uit Flevoland bevelen een bij Casius in Flevoland aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Flevoland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Almere, Bant, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouw eigen ontwerp, prefab woning realiseren, bouwen compleet nieuwbouwhuis, nieuwbouw woning starters bouwen, het laten maken van een vrijstaande woning op een kavel, nieuwe gezinswoning bouwen, nieuwbouw woning realiseren, huis laten bouwen, nieuwe gezinswoning bouwen, nieuwe woning bouwen, "Normale woning" bouwen, vrijstaand huis bouwen, 4 garages bouwen, onderkelderde aanbouw met hellingbaan realiseren, woning bouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor bouw en nieuwbouw, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of verbouwing in de provincie Flevoland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Flevoland:

vrijdag 28 februari 2020

Nieuwbouw eigen ontwerp

Ik wil een kubus huis laten bouwen waarvan de constructietekeningen al klaar liggen. De kavel is 1458 m2, en het huis word 180 m2. Ik wil graag dat het huis compleet opgeleverd word met elektra, stucwerk, een fundering, ytongblokken als buitenkant, 1 verdieping, 2 slaapkamers, 2 badkamers (1 in elke slaapkamer), 2 toiletten, 1 woonkamer, 1 keuken, 1 extra kamen, een bijkeuken en een technische ruimte. Het huis moet zo duurzaam mogelijk gaan worden met zonnepanelen op het dak en een warmtepomp. De vergunningsaanvraag is bijna rond. Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.
dinsdag 25 februari 2020

Opbouw op platte dak

Wij willen een verdieping op ons huis platte dak totale grote is 611 breed en 850 diep. Wat gaat het kosten ?
maandag 24 februari 2020

Dakopbouw

Onze woning heeft aan de tuin een schuin dak met dakkapel. Wij zouden het graag recht laten maken en een dakopbouw plaatsen. Ik heb de brochure van onze woning meegestuurd waarop u de huidige situatie kunt zien. We zijn benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen.
maandag 24 februari 2020

Vloerisolatie in de kruipruimte

Ik zou graag de vloer in de kruipruimte willen isoleren. Schatting: 53 m2. Het gaat om een woning uit 1986. Ik laat mij graag adviseren over het type isolatiemateriaal dat hiervoor beschikbaar is.
zaterdag 22 februari 2020

Aanbouw aan zijkant van 2 onder 1 kap in metselwerk

Betreft nieuwbouw project ( 12 hofjes van elk ongeveer 32 woningen) Boomrijk in Duin, Almere. (eerste woningen vh project in dec 2019 opgeleverd) Betreft :2 onder 1 kap, bouwjaar febr. 2020 Aanbouw aan zijkant huis, deels zijkant /deels achtererf. vergunningvrij. 2500 br. x 4250 lang x 2600 hg, fundering mogelijk 2 heipalen geen geveldoorbraak nodig. zijkant gevel zit glazenpui (1800 br), deze demonteren en herplaatsen in aanbouw, Wel een extra deuropening (deur houtwerk project)op de kopse kant aanbouw (tuinzijde) Wel een raam (1500 lang x 300br) op stahoogte (boven aanrecht v keuken) in de lange gemetselde zijde vd aanbouw. Metselwerk (steensoort huis/project), vloerverwarming met dekvloer, electra, h20, afvoer en afzuigkanaal tbv later te plaatsen keuken.
vrijdag 21 februari 2020

Zijkant keuken uitbouwen

Graag ontvang ik een prijsindicatie van een uitbouw van de keuken van 4 bij 2.
woensdag 19 februari 2020

Opbouw huis met plat dak

Opbouw huis (extra zolder). Huis is ongeveer 5 bij 10 meter.
woensdag 19 februari 2020

Een bestaande garage uitbouwen

Ik zoek een aannemer die een bestaande garage kan uitbouwen. Dit moet een extra 570 cm breed en 400 cm diep worden. De uitbouw moet geïsoleerd en gemetseld zijn. De afwerking bespreek ik graag nog even met de aannemer. Het betreft een vrijstaande woning.
woensdag 19 februari 2020

Casco uitbouw achterzijde

Wij willen een casco uitbouw aan de achterzijde realiseren van 5 x 2.5 mtr. Over de constructie en fundering laat ik mij adviseren. Kunststof schuifpui van 3.5 meter 1 schuif en 1 vast deel voorzien schuifhor en van elektrische rolluik. Er komt ook een elektrisch zonnescherm
dinsdag 18 februari 2020

Verbouwing van de woning en een uitbouw realiseren

Wij zijn bezig met het kopen van een woning. Daar zouden we het volgende willen laten uitvoeren: #Uitbouw achter 6m breed/2,5 m diep. We willen het liefst een complete oplevering, een prefab constructie en ik denk dat een vergunning niet nodig is. #Keuken met eiland #hele huis aanpakken #Isoleren garagevloer en 1 muur #Splitsen slaapkamer in 2 kamers #Splitsen zolder in 2 kamers #Overtegelen benedenverdieping (nu tegelvloer met daaronder vloerverwarming / 66 m2) #badkamer (2 x 2 m) toilet erin en inloopdouche maken #Dakraam vervangen door een soort met een ‘uitstaande knik’. Mei/juni zouden we het liefste starten. Over wie materiaal aanschaft, zoals tegels enzovoort, willen we graag overleggen.
zondag 16 februari 2020

Dakdoorvoer schuin dak verwijderen en weer dicht maken

Ik heb de afvoer van de openhaard verwijderd tot aan de zolder. Nu heb ik geregeld water in mijn slaapkamer als de eind hard waait. Ik heb nog dakpannen liggen om eventueel het dak weer dicht te maken. Maar intern moet het dak natuurlijk ook nog dicht gemaakt worden op zolder. Het stuk t/m het plafond van de zolder en het stuk dat bovenop het dak staat moet verwijderd worden. Dit is denk ik een stuk van maximaal 2 m.
zaterdag 15 februari 2020

Stukje wand weg breken en schuifdeur maken

Ik zoek een aannemer voor een klus in mijn woning. Ik wil in onze aanstaande woning een stukje niet dragende Ytong muur laten weg breken, en daar netjes afgewerkt een schuifdeur in laten plaatsen. Dat zal tussen 30 maart en 4 april moeten gebeuren. Zie in de bijlage de bewuste muur onder de trap. Aan rechterzijde moet er een deurbreedte uit. Het gaat niet om een dragende muur en daarnaast wil ik een schuifdeur met houten kozijnen.
zaterdag 15 februari 2020

Nieuw schuurtje plaatsen in achtertuin onder een trap

Ik zoek een aannemer die in mijn achtertuin een schuurtje kan realiseren. Ik wil graag een onderhoudsvrije schuur laten plaatsen. De schuur komt onder een trap, vandaar dat het geen standaard maat is en het dak schuin af moet lopen. Ik stuur een voorbeeld mee voor de maten.
donderdag 13 februari 2020

Zolder renovatie inclusief en-suite badkamer

Zolder en badkamer renovatie met volgende werkzaamheden: De zolder: - muren stucen: ongeveer 100 m2. De muren zijn gespoten. - Een-suite badkamer realiseren: kleine badkamer van 3 m breed bij 1 m diep, moet nog helemaal gebouwd worden, dus: muurtje plaatsen, douche plaatsen, wastafel en wc plaatsen en wanden en vloer tegelen. - Nieuwe vloer inclusief vloerverwarming: ongeveer 100 m2. Waarschijnlijk willen wij er vloerverwarmingsmatten laten leggen met een pvc. De huidige vloer halen wij zelf weg. Wij hebben een betonnen ondervloer. - Een paar stopcontacten verplaatst (freeswerk) en spotjes aanbrengen. Badkamer: - In onze normale badkamer willen we de vloer eruit laten halen en vloerverwarming en nieuwe tegels laten plaatsen. Een douchecabine plaatsen, er is geen huidige douchecabine. De radiator moet weg. Een nieuwe wastafel en misschien 1 of 2 kastjes plaatsen. De badkamer is ongeveer 4 bij 3 m. Het plafond moet gestuct worden. Voor het stucen is het denk ik handig dat er een meterprijs wordt gegeven. Het meeste materiaal kunnen wij zelf regelen, maar kan in overleg.
donderdag 13 februari 2020

Uitbouw woonkamer

Wij willen graag de woonkamer uitbouwen. Ongeveer 15 m2. Waarvan de helft onder de dak oversteek zit en feitelijk al muren heeft. Kunt u mij een prijsopgaaf geven?
donderdag 13 februari 2020

Dakopbouw realiseren

Wij willen een dakopbouw plaatsen van 5,5 bij 7,5 ongeveer. Graag een complete oplevering, constructie graag in onderling overleg. Vergunning is reeds aangevraagd.
woensdag 12 februari 2020

Dakopbouw plat dak

De opbouw moet circa 5,5 x 6,5 m worden op een plat dak. Zo mogelijk ontvangen we graag een casco en een complete offerte. We hebben een helder beeld van onze wensen. De constructie graag van hout. Vergunning en tekeningen moeten nog. Ik wil graag een bouwgarantie.
woensdag 12 februari 2020

Uitbouw achterzijde realiseren

Wij willen een uitbouw achter realiseren van 2 meter bij 5,15 m. Er is geen vergunning nodig. Graag de aanbouw van steen, het moet een verlenging van het huis worden, inclusief afwerking binnen in. We weten niet of er een fundering nodig is. Wij zijn al langs geweest bij de bank om de financiering te regelen.
dinsdag 11 februari 2020

Schuur repareren/extra afvoer regenwater

Schuur in achtertuin (schuur is opgedeeld in ons deel en dat van de buren). Schuur is verzakt aan onze kant, vooral op 1 hoek. Daardoor blijft op het platte dak aan onze kant het regenwater staan. Hier is een extra afvoer vanuit de hoek nodig. De staander in de hoek is aan de onderkant verrot en moet gerepareerd worden. Wij ontvangen graag een offerte. Voor een afspraak om de situatie op te nemen kunt u mij bellen.
dinsdag 11 februari 2020

Nieuwbouw woning realiseren

Wij hebben een optie op 2 kavels en willen een woning van minimaal 200 m2 en 700 m3 (eis vd gemeente) laten bouwen. Liefs met grote overstekken. 2 badkamers (een boven). Ruime woonkamer en zitkamer, paar kamers op de begane grond. Slaapkamer en badkamer en bijkeuken met schuur. Veel met eikenhout en in landelijke stijl. We willen veel glas aan de tuinzijde en een overstek voor grote veranda. Meeste kamers op de begane grond. We hebben nog geen tekeningen, maar zijn zelf al een beetje aan het kijken wat we willen. Graag stelkosten voor de bouw, maar in principe willen we de oplevering compleet.
maandag 10 februari 2020

Casco gemetselde uitbouw achterzijde woning

Een uitbouw realiseren van 5,40 mtr breed en 3 mtr diep. Ik bevind me nog in de oriënterende fase. Casco gebouwd, afbouw zelf. Doorbreken bestaande gevel en opvangen bestaande gevel. Geen kozijn deze worden al vervangen door kunststof en is meegenomen voor de uitbouw. Pui wordt door iemand geplaatst, de afmeting moet wel meegenomen worden. Omgevingsvergunning is waarschijnlijk nodig. Ik wil gemetselde buitenmuren. Fundering is nodig, maar ik weet niet of er extra heipalen geslagen moeten worden, omdat ik bij mijn schuur ook heb, en op de erfgrens de buurman ook palen heeft.
maandag 10 februari 2020

Zolder opbouw realiseren

Diverse buren hebben het al laten uitvoeren. een zolder opbouw. Wij zijn benieuwd naar de kosten. zie bijgevoegde foto's van het hoekhuis. Wij hebben een tussenwoning. Compleet/casco, elektra/stucwerk is in overleg. De dakopbouw moet van hetzelfde materiaal gemaakt worden als dat u op de foto ziet. Ik weet nog niet wat de afmetingen worden. Ik heb ook nog geen vergunning aangevraagd. Graag ontvang ik een offerte.
vrijdag 7 februari 2020

Uitbouw achterzijde

Wij willen een uitbouw laten realiseren van 580 x 200 cm met daarin openslaande deuren, doorlopende dakgoot en borstwering zoals op de foto. De erker (ongeveer 60 cm) op de foto zal wegvallen door de uitbouw. De constructie zou bepaald moeten worden. Een vergunning is niet nodig. We willen een complete oplevering.
vrijdag 7 februari 2020

Dakopbouw plaatsen

Een dakopbouw van 20 m2, plat dak. Uitsparing trapgat al voorbereid voor een opbouw. vergunning; zover begrepen, mogen we vrij opbouwen. Graag begeleiding hierbij. constructie; prefab of hout. Casco oplevering. Wel met elektra.
donderdag 6 februari 2020

Opbouw extra woonlaag

De wens bestaat om de 2e verdieping uit te breiden naar 100% bebouwing (nu is dat 66,6%) i.c.m. een 3e woonlaag -> vergelijkbaar met hoe nu de 2e woonlaag is gerealiseerd. Het huidige dakterras wordt een etage omhoog getild, dus die komt op de 3e laag. De opbouw wordt ongeveer 7 bij 7 m. Een soort kunststof-houtlook is er bij de 2e verdieping gebruikt, de rest is bakstenen en beton. Dit zou ik graag ook voor de 3e laag willen hebben. Of de oplevering casco- of compleet wordt weet ik nog niet, van beiden graag een prijs. Ik durf niet te zeggen of er een vergunning nodig is.

Partners

Partners van Casius