Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Flevoland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in de provincie Flevoland heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers uit Flevoland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Flevoland.

564 klanten uit Flevoland bevelen een bij Casius in Flevoland aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Flevoland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Almere, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Tollebeek, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: vrijstaand herenhuis bouwen, bouwen van een vrijstaande woning, huis laten bouwen op kavel, vrijstaande woning in klassieke stijl bouwen, huis na laten bouwen, huis bouwen, nieuw huis bouwen, verdieping bouwen op twee huizen, laagbouw huis bouwen, verdieping op plat dak realiseren, uit- / aanbouw achter de woning bouwen, opbouw op de woning laten bouwen, complete verbouwing van een boerderij, woning onderkelderen en verbouwen, fundering uitgraven voor kelder en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of veranda- en serrebouw in de provincie Flevoland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Flevoland:

zondag 25 februari 2018

Opbouw garage

Onze garage is ongeveer 3. 20m breed bij ongeveer 5/6m. Op de garage is een kamer gebouwd door de vorige eigenaar welke lager ligt als de rest van de eerste verdieping. Deze kamer is 3. 20 breed bij 3. 20 lang, met schuin dak. Wij vragen ons af of het mogelijk is om een kamer te bouwen over de gehele garage met een dakkapel.
zondag 25 februari 2018

Nieuwbouw woning bouwen

Heer/mevrouw, Doet u ook aan nieuwbouw? Wij hebben een kavel gekocht. Met vriendelijke groet, Manisha
donderdag 22 februari 2018

Plat dak opbouwen

Ik heb een aannemer in Almere gevonden die 55 m2 prefab opbouw voor 40000 euro's kan realiseren. Het betreft wel een casco opbouw. Dit is crij goedkoop, maar vroeg me af voor welk prijs jullie dit voor mij kunnen realiseren. Alvast bedankt. Mvrgr,
woensdag 21 februari 2018

Polyester golfplaten aanbrengen

Het plaatsen van nieuwe polyester golfplaten op de overkapping ( 3.50 x 6.15 meter). Oude, door de storm vernielde platen, worden door mij zelf verwijderd.
woensdag 21 februari 2018

Extra verdieping bouwen

Ik wil een extra verdieping plaatsten op mijn woning. De oppervlakte bedraagt 50 m2. Wat zijn mijn mogelijkheden en de kosten die daaraan verbonden zijn?
maandag 19 februari 2018

Uitbouw achter de woonkamer bouwen

Wij willen een uitbouw van 4 meter diep en 5 meter breed (aan de woonkamer) realiseren. Bestaande uit glazen schuifdeuren. Graag de goedkoopste variant. En een volledig casco oplevering.
zondag 18 februari 2018

Extra verdieping op laten bouwen

Ik denk er aan om een pand te kopen waar ik een extra woonlaag op wil hebben. Om te kijken of dit mogelijk is heb ik prijsopgaven nodig. graag zou ik boven op dit pand een extra woonlaag hebben die het totale pand beslaat en boven op die laag een dakterras. (zie bijlage)
zaterdag 17 februari 2018

Opbouw op de woning laten bouwen

Mijn woning heeft een schilddak en daar wil ik een opbouw onder plaatsen. Dus het dak eraf halen, opbouw erop plaatsen en vervolgens het dak weer daarop plaatsen. De opbouw is 100 m2. Het is een grote klus en hierdoor zoek ik iemand die dit soort klussen eerder heeft uitgevoerd.
dinsdag 13 februari 2018

Uitbouw achter het huis bouwen

Wij willen een uitbouw in de huiskamer van 2,5 meter bij -/+ 5 meter. Huiskamer bevindt zich op de begane grond aan de achterkant van de tuin. Verder willen wij de schuifdeur vanuit de pui plaatsen in de uitbouw. Vloerverwarming of een radiator. Er moet een platdak op de uitbouw komen. Waarschijnlijk is er geen fundering aanwezig. Ik zou graag twee verschillende offertes willen ontvangen. Een voor een casco oplevering en een turn-key.
zondag 11 februari 2018

Casco aanbouw aan de garage maken

Eenvoudige casco aanbouw aan de garage van 2.6 bij 3.5 meter met een plat dak en 1 kozijn. Paal pulsen tot 15 meter diepte, moet later de houten verdieping kunnen dragen. De tuin is redelijk toegankelijk.
zaterdag 10 februari 2018

House renovation

Hi, I am sorry, but I don't speak Dutch. I hope English is ok. I have started the paperwork to buy a house in Almere, and there are some changes I want to make (replace bathrooms, paint the whole house inside, remove 2 heaters, replace stones in the back and front). Is it possible to get an offer? Details for bathroom: - Measurement: 2.13 x 2.13 metres - Replace the shower in the bathroom for a bath tub - Replace the tiles - Replace the toilet (boven en beneden etage afm eting: 1 x 1.2 metres) - Move the washing machine plumbing from the bathroom somewhere else on the same floor (I was thinking to have a small room for it) - The heater is in the way of the bath tub, so it has to be replaced with a wall heater and moved from it's current position Painting the inside walls, ceiling (2.60 high), and doors (covered with a plastified coating). One wall, now still with wallpaper needs to be plastered. Ground floor: - iving 3.5 x 4.8 metres - kitchen 3.4 x 2.70 metres First floor: - room 2.40 x 3.30 m - room 3.50 x 2.20 m - room 2.50 x 4.60 m If needed I can provide plans with the floors (current state and desired state)
vrijdag 9 februari 2018

Uitbreiden dakopbouw

Wij zijn van plan om een huis in Almere aan te kopen, maar voor meer ruimte is het noodzakelijk om de opbouw uit te breiden. In de Bijlage zie je hoe dat bij de buren is en tevens zijn dat twee foto's van de situatie nu. De afmeting van de opbouw nu is 2,60 bij 6,17 Het stuk wat er aan moet komen is (zoals wij vermoeden) 2,60 bij 7,17. Het mag voor ons als een grote open ruimte worden opgeleverd. Kunnen jullie hiervoor een indicatieve prijs maken? Graag hoor ik van u. Gr.
donderdag 8 februari 2018

Huis uitbouwen

Ik wil een uitbouw van ongeveer 2,5 bij 5,5 meter hebben. Dit wil ik gemetseld hebben. Dit moet vervolgens ook afgewerkt worden. Ik heb een kunststof kozijn schuifpui en wil dit graag dieper de tuin in geplaatst hebben vroeg mij af of dit mogelijk is. Ik wil elektra leidingen in de uitbouw. Ik wil water voor in de tuin dus die leiding zal moeten worden doorgetrokken.
donderdag 8 februari 2018

Huis laten bouwen op kavel

Wij hebben een optie op een kavel van 365 m2 meter. Hier willen wij graag een vrijstaande woning op laten bouwen die niet grote mag zijn dan 215 BVO en niet hoger dan 11 meter. Er is geadviseerd een woning te bouwen zonder kruipruimte in verband met het grondwater. Op de eerste verdieping willen wij graag 5 slaapkamers en een kleine werkkamer realiseren. Daarnaast zal er een badkamer en eventueel een separaat toilet geplaatst moeten worden. Op de begane grond zal er een keuken en toilet gemonteerd moeten worden en deze verdieping mag groter zijn dan de andere verdiepingen. Daar wij voor de eerste keer een woning bouwen maken wij graag een afspraak met de vakman om de volgende zaken te bespreken: - Gewone bouw of prefab - Casco of volledig afgewerkt - Verschillende woningstijlen
dinsdag 6 februari 2018

Marmeren vloer verwijderen

Ik wil onze marmeren vloer verwijderen (70 m2), hier onder ligt vloerverwarming die ik graag wil behouden.
dinsdag 6 februari 2018

Muur slopen en muur plaatsen

Ik wil een muur verplaatsen tussen 2 slaapkamers zodat 1 slaapkamer wat groter wordt. De muur is ongeveer 2 tot 2.50 meter breed, hoogte ook zoiets (het is geen dragende muur). Er zal dan ook een weer een deur in moeten komen. Graag overleggen met de vakman wat een mooie oplossing zou zijn.
maandag 5 februari 2018

Latei of steunbalk plaatsen in een dragende muur

Opzoek naar een partij die een doorgang kan maken in een draagmuur. Constructietekening en berekening zijn in ons bezit. Het gaat om een opening van 100 cm breed bij 240 cm hoog.
zondag 4 februari 2018

Uitbouw of serre aan de achterkant aanbouwen

Wij willen een uitbouw/serre van 4.50 breed en 2.50 meter diep. Liefs met kunststof schuifpui. Glas voor en bovenkant.
vrijdag 2 februari 2018

Achterkant huis uitbouwen

Ik wil graag de woonkamer verlengen met een uitbouw van 2.50 meter diep en 5 meter breed. Er zal eventueel een nieuwe schuifpui geplaatst moeten worden en anders kan de oude opnieuw gebruikt worden. De vloerverwarming wil ik laten uitbreiden en verder mag de uitbouw casco worden opgeleverd. Er hoeft geen vergunning aangevraagd te worden.
donderdag 1 februari 2018

Garagedeur vervangen door kozijnen en muurtje

Per 2 juli 2018 verhuizen wij naar de in Lelystad. Graag willen wij de garagedeur vervangen voor een stenen muurtje met twee vensters, zoals in de bijlage. Wilt u ons een offerte hiervoor sturen? Wij wonen nog niet op de , dus eventuele afspraken zullen we nog even met de huidige bewoners moeten maken. Het formaat van de garagedeur is ongeveer 2300mm breed bij 2200mm hoog. Groeten,
donderdag 1 februari 2018

Zolder verbouwen tot slaapkamers en een badkamer

Ik heb een grote zolder (ca. 60 m2) welke verbouwd moet worden i.v.m. gezinsuitbreiding. Ik heb een vakman nodig die van de huidige grote ruimte twee slaapkamers en een badkamer kan maken. Dit is inclusief alle leidingwerk en installaties.
donderdag 1 februari 2018

Afbouw nieuwbouw woning

Graag contact over het afbouwen van ons nog nieuw te bouwen woning. Er moeten muren behangklaar geplaatst worden. De badkamer en keuken moeten geplaatst worden, maar de keuken kan ik eventueel ook zelf doen. Er moet stucwerk uitgevoerd worden. Via de mail zal ik alle andere informatie en afmetingen doorsturen.
dinsdag 30 januari 2018

Deur verplaatsen, vloerverwarming met plavuizen leggen en wanden opknappen

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren. De oppervlakte van de beneden verdieping is ongeveer 80 m2. Ik wil een deur verplaatsen, naar een dragende binnenmuur. Vloerverwarming aanleggen. De oude vloer (deels parket en deels plavuizen) moet worden verwijderd. De Vloerverwarming moet worden ingefreesd en daarna voorzien worden van plavuizen (gehele onderverdieping). Muren in overleg geheel opnieuw bewerken of diverse beschadigingen wegwerken (idem plafond)- gaten dichten. Plafond hoogte is 2.40 meter. Graag een offerte exclusief de aanschaf van plavuizen.
maandag 29 januari 2018

Aanleg Finse sauna en douche

We willen van de garage (3 meter lang x 4 meter breed x 3 meter hoog) een geïsoleerde ruimte maken waar we in ieder geval een Finse sauna kunnen laten aanleggen en wellicht ook nog een douche erbij. We zouden ons graag door de vakman willen laten adviseren.
zaterdag 27 januari 2018

Gat voor een kruipluik maken

Ik zou graag een nieuw kruipluik (standaard maat) gat bij mijn voordeur willen hebben. Dit omdat de oude op een onhandige plek zit.