Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Zuidwolde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Zuidwolde heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Zuidwolde u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Zuidwolde of directe omgeving.

11 klanten uit Zuidwolde bevelen een bij Casius in Zuidwolde aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 7,2/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Zuidwolde bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, het realiseren van een vrijstaande woning conform de bouwtekeningen, dakopbouw op bestaand dakterras, bungalow bouwen van ongeveer 100 m², woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, een garage onderkelderen, een opbouw realiseren volgende de bouwtekeningen, kelder onder het hoofd gebouw, fundering herstel met aanleg kelder, slaapkamer met badkamer aanbouwen, een op- en aanbouw realiseren conform de bouwtekeningen, het bouwen van een kelder onder een hoekwoning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor bouw en nieuwbouw, verbouwing of zolderverbouwing in Zuidwolde staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Zuidwolde:

Nieuwbouwwoning bouwen

Wij hebben ons huidige huis in 2010 getekend en gebouwd. Nu willen we weer bouwen, maar oriënteren ons eerst op de prijs van een woning. Deze zal ongeveer 650/750 m3 groot worden met kunststof kozijnen. Graag hoor ik een richtprijs per m3 bij bouwen zonder gas en de wachttijd voor er gebouwd kan worden. De woning moet niet casco geleverd worden maar volledig afgebouwd. Het moeten twee grote verdiepingen worden met een schuin dak. Boven moeten er drie slaapkamers komen en beneden een kantoor. Verder nog een keuken, badkamer, woonkamer en een garage. De woning moet in een jaren 30 stijl worden of een heel modern huis.

Toilet en klein keukenblok plaatsen in winkelpand

In de huidige winkel van mijn familie moet een nieuw toilet en keukenblok geplaatst worden. Het is een ruimte van 3 x 2, hierin staat een hokje met een staand toilet en een apart keukenblok. Beiden zijn sterk verouderd. Ik wil dit laten opknappen met een nieuwe toiletpot en een simpel keukenblokje. Het keukenblokje heeft een aanrechtblad van ongeveer 1.5 meter inclusief wasbak, hieronder staan 3 kastjes en erboven hangen 2 kastjes. Het budget is beperkt en de klus wordt uitgevoerd in verband met de verkoop van de winkel, daarom graag een simpele uitvoering van dit project.

In ons huis is de zolder nu nog een open ...

In ons huis is de zolder nu nog een open ruimte van 32 m2. We willen hier een slaapkamer met badkamer maken. Onze ideeën gaan over het plaatsen van een vliering op een gedeelte van de zolder, het verdelen van de ruimte door het plaatsen van een aantal muren, het maken van een badkamer (douche, toilet en wastafel) en het afwerken van de ruimte.

het betreft een totale renovatie van een ...

het betreft een totale renovatie van een gedateerd huis dat ik overweeg aan te schaffen

Vloer van het achterhuis van de ...

Vloer van het achterhuis van de boerderij egaliseren. Wanden isoleren. Aanbrengen verdiepingsvloer. Electrowerkzaamheden en afvoer. Slaapkamers aanbrengen op verdieping met Gasbeton en gipsplaten Plaatsen themopane en schuipui

doorgang maken van bestaande slaapkamer ...

doorgang maken van bestaande slaapkamer naar zolder boven garage. Bestaande slaapkamer wordt overloop met inbouwkastenwand. Boven garage slaapkamer maken met evt. kastenwand aan de voorzijde zal een dakkapel geplaatst moeten worden(liefst een kant en klare en onderhoudsvrij ) gedeelte moet nog opbergruimte blijven. Deze moet vanuit garage bereikbaar worden d.m.v. vlizo - trap

Bij mogelijke koop van een bestaande ...

Bij mogelijke koop van een bestaande woning in Zuidwolde (Dr) de verbouwing van de badkamer / toilet / plaatsen keuken en vervangen van een buitendeur. De meeste benodigde materialen worden zelf ingekocht. (ivm prijs afspraken via mijn werkgever).