Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Zuidlaren te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Zuidlaren heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Zuidlaren u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Zuidlaren of directe omgeving.

118 klanten uit Zuidlaren bevelen een bij Casius in Zuidlaren aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Zuidlaren bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, het realiseren van een vrijstaande woning conform de bouwtekeningen, dakopbouw op bestaand dakterras, bungalow bouwen van ongeveer 100 m², nieuwbouw woning bouwen, transformatie winkels naar appartementen, woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, een garage onderkelderen, een opbouw realiseren volgens de bouwtekeningen, kelder onder het hoofdgebouw, fundering herstel met aanleg kelder, slaapkamer met badkamer aanbouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, renovatie of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Zuidlaren staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Zuidlaren:

Draagmuur naar keuken openbreken

Kunt u een offerte maken voor het verwijderen van een draagmuur naar de keuken . De muur is ongeveer 2.50 meter breed en 2.50 meter hoog. Er zal een steunbalk geplaatst moeten worden en het afvoeren van het puin dient separaat vermeld te worden op de offerte.

Asbest golfplaten verwijderen

Ik heb een woning op het oog om te kopen, maar op drie bijgebouwen zitten asbestplaten. Voordat ik een bod doe zou ik graag willen weten hoeveel de verwijdering ongeveer kost. Het gaat om totaal ongeveer 350 vierkante meter aan golfplaten.

Kelder bouwen

Onder een nieuw te bouwen chalet wil ik graag een kelder creëren. De kelder zal 12 bij 5 meter gaan worden en 2.20 meter hoog en dient waterdicht opgeleverd te worden. De eerste 50 cm zal composiet zijn, dan is er 1.50 meter geel zand aanwezig en daarna komt er een leem laag.

Gewapende betonvloer storten

Betonvloer 11-4,5 en 7-11m. De grond moet geschoond worden, oa het verwijderen van een muurtje en een zandbed van 10 cm. Betonvloer gewapend mrt vorstrand.

Betonvloer voor garage en veranda maken

Betonvloer, bewapend, ongeveer 10 cm dik met vorstrand, voor garage, gepotdekseld met muurtje van ongeveer 50 cm en met pannen gelegd zadeldak, van 10 bij 6 meter. En betonvloer voor veranda van 6 bij 5 meter, idem. De ondergrond moet worden geschoond, muurtje weghalen, zandplaatje storten als voorbereiding.

Verbouwing huiskamer

Dichtmetselen zijraam. Plaatsen schuifpui, kan ook geleverd worden door de aannemer. Plaatsen radiatoren, kunnen ook geleverd worden door de aannemer. Opnieuw invoegen buiten muur met schoorsteen, dit is ongeveer 35 a 40 m2. Uitbreken inbouwhaard (kan ook door ons zelf). Stukadoren kamer, plafond en wanden, ongeveer 30 m2. Uitvoering van de werkzaamheden in april/mei.

Renovatie dakgoten, kozijnen en doorbreken draagmuur

Huis gekocht, dateert uit 1803. Zeker 6 kozijnen moeten opgeknapt/vervangen worden, inclusief isolatieglas. Daarnaast moet de zinken dakgoot en bekisting vervangen worden. In huis moet er een dragende muur tussen keuken en woonkamer doorgebroken worden.

Vervangen houten kozijnen door ...

Vervangen houten kozijnen door kunststofkozijnen op bovenetage. Afhankelijk van offerte gaat het om in totaal 4 kamers en een badkamer = 15 huidige ramen.

24e is de definitieve goedkeuring van ...

24e is de definitieve goedkeuring van kavel grond. Start bouw febr. 2007. User heeft al een gedetailleerd ontwerp van zijn huis. Gaat om de uitvoering van het e.e.a.

Vervangen van bestaande trespa beplating ...

Vervangen van bestaande trespa beplating door nieuwe waarbij isolatie aangebracht moet worden.

Het is een woonboerderij die verbouwd ...

Het is een woonboerderij die verbouwd gaat worden tot fisio praktijk. Er komt een zaal en 3 behandelkamers. 2x douche en 1 toilet. Van baanderdeuren een andere voorpui maken voor het aangezicht. Alles moet geisoleerd worden en gas, water, licht en riolering. Er moet ook een verdiepingsvloer in komen.

Wij willen een serre tegen de woonkamer ...

Wij willen een serre tegen de woonkamer laten aanbouwen. Er moet een fundering worden gelegd, de huidige muur moet worden uitgebroken (niet dragend), er moet een convectorput in komen, de verwarming moet worden aangesloten. De serre moet worden geplaaste (een nieuwe muur gemetseld). De deur van de garage moet worden verplaatst, aldaar misschien ook een nieuw kozijn.

Onze 2 onder 1 kap woning willen we ...

Onze 2 onder 1 kap woning willen we graag uitbreiden met een uit / aanbouw , zowel voor de begane grond alsmede de 1e verdieping. de uit/aanbouw komt naast en achter de woning, het vloeropp. bedr ca 32 m2 per bouwlaag.

Uitbreiding bestaande keuken, tevens ...

Uitbreiding bestaande keuken, tevens W.C., bijkeuken, badkamer en schuur. Evt. nog een extra slaapkamer. Dit is afhankelijk van het feit of ook de verdieping wordt uitgebreid (is afhankelijk van de kosten).

Wij willen ons nieuwe huis in Zuidlaren ...

Wij willen ons nieuwe huis in Zuidlaren uitbreiden met een serre waardoor tevens de stenen garage bij het huis wordt betrokken. Het is achter het huis geplaatst. Aan de voorzijde is reeds een serre aangebracht en de Welstand wenst een vergelijkbare bouwstijl. In de serre moet betegeld, electra aangebracht en verwarming (uitbreiding met radiatoren).

betonnen vloer storten op vaste grond, ...

betonnen vloer storten op vaste grond, vloerverwarming aanleggen, muren stucadoren