Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Zuidlaarderveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Zuidlaarderveen heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Zuidlaarderveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Zuidlaarderveen of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Zuidlaarderveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: de bouw van een bungalow / cubisme, een woning bouwen op een kavel conform de bouwtekeningen, nieuwbouw woning bouwen, bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, het realiseren van een vrijstaande woning conform de bouwtekeningen, dakopbouw op bestaand dakterras, kruipruimte uitgraven tot kelder, transformatie winkels naar appartementen, woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, extra verdieping op plat dak bouwen, een dakopbouw op een hoekwoning maken, dakkapel en uitbouw laten plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing of renovatie in Zuidlaarderveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Zuidlaarderveen:

Draagmuur verwijderen

Het verwijderen van de oorspronkelijke buitenmuur die de oude van de nieuwe woonkamer scheidt. De nieuwe woonkamer is in 1989 gebouwd, hier is ook een verdieping bij gekomen, boven is de spouwmuur gereduceerd naar 1 muur. Echter op de begane grond is de spouwmuur nog in zijn originele staat. Graag horen wij wat het verwijderen gaat kosten, alsmede de tijd die daarvoor staat. Het gaat voor ons alleen om het verwijderen, plaatsen steunbalk en afvoeren van materialen.

Graag willen wij een inspectie met ...

Graag willen wij een inspectie met prijsopgaaf van een vloer, voor een nog aan te kopen woning. In het bouw/technische rapport is aangegeven dat er enkele houten draagbalken op de begane grond-vloer, beschimmeld en geïmplodeerd zijn, echter zijn zij niet specialistisch genoeg hier een kostenplaatje aan te geven. Voordat wij overgaan tot aankoop zouden wij een offerte willen ontvangen over de ernst van de zaak en de daaruit voortvloeiende kosten. De woning zelf staat in Zuidlaarderveen (Groningen). Is het mogelijk een dergelijke inspectie en prijsopgaaf op korte termijn uit te voeren? En wat zijn hier de kosten van?