Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Zorgvlied te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Zorgvlied heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Zorgvlied u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Zorgvlied of directe omgeving.

11 klanten uit Zorgvlied bevelen een bij Casius in Zorgvlied aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Zorgvlied bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: complete woning casco of woon-klaar bouwen, de bouw van een bungalow / cubisme, een woning bouwen op een kavel conform de bouwtekeningen, nieuwbouw woning bouwen, bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, kruipruimte uitgraven tot kelder, transformatie winkels naar appartementen, woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, een dakopbouw maken op een tussenwoning, opbouw plat dak, de voor- en achtergevel renoveren en een uit- en opbouw realiseren, extra verdieping op plat dak bouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor renovatie, bouw en nieuwbouw of veranda- en serrebouw in Zorgvlied staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Zorgvlied:

Asbesthoudende golfplaten verwijderen

Type aanvraag: verwijderen asbesthoudende golfplaten van het dak van een kapschuur. Eventueel inclusief het verzorgen door een erkende partij van een asbestinventarisatie. De nokhoogte is ongeveer 6 meter. Het gebouw is aan 2 zijden vrij toegankelijk. De afmeting van de kapschuur is circa 7,50 x 7,50 meter. Er zijn foto's beschikbaar van de schuur. In overleg wordt door opdrachtgever de sloopvergunning aangevraagd. Graag aparte prijsopgave welk deel onder het 6% tarief valt.

nieuwbouw van kleine bungalow in Drenthe ...

nieuwbouw van kleine bungalow in Drenthe Nederland

Een serre op het westzuidwesten, ook in ...

Een serre op het westzuidwesten, ook in de winter te gebruiken, evt. met vloerverwarming. Zandgrond. Recreatiewoning. Glazen dak

Ik wil graag een huis bouwen (net buiten ...

Ik wil graag een huis bouwen (net buiten de bebouwde kom) van hout met mogelijk een waterdichte kelder. E.e.a. moet nog volledig opgestart worden (incl. wijz. bestemmingsplan etc.) Ik hoop met de nodige zelfwerkzaamheid het nodige aan de prijs te kunnen doen.