Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Zeijerveld te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Zeijerveld heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Zeijerveld u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Zeijerveld of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Zeijerveld bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: de bouw van een bungalow / cubisme, een woning bouwen op een kavel conform de bouwtekeningen, nieuwbouw woning bouwen, bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, het realiseren van een vrijstaande woning conform de bouwtekeningen, kruipruimte uitgraven tot kelder, transformatie winkels naar appartementen, woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, extra verdieping op plat dak bouwen, een dakopbouw op een hoekwoning maken, dakkapel en uitbouw laten plaatsen, een woning op het dak uitbouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing in Zeijerveld staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Zeijerveld:

Stenen schoorsteen slopen

Wij willen graag een schoorsteen (baksteen) laten slopen van de eerste verdieping tot aan de nok van het dak. Op het dak mag de schoorsteen blijven bestaan. Er zitten twee kanalen in dat stukje, eentje ervan willen we weer gaan gebruiken voor het afvoeren van rook van onze nieuw te plaatsen palletkachel. Dit laatste gaan wij t.z.t zelf doen. Beide gaten mogen blijven bestaan (in het dak). Bij de nok moet de schoorsteen vastgezet worden en gestut. Vervolgens moeten er twee stenen constructies vanaf de nok aan de binnenzijde van de woning, tot op de vloer van de eerste verdieping moeten worden verwijderd. Het huis is vanaf 14 augustus van ons. Het liefst laten wij de werkzaamheden uitvoeren in de week na 14 augustus.