Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Yde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Yde heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Yde u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Yde of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Yde bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, het realiseren van een vrijstaande woning conform de bouwtekeningen, dakopbouw op bestaand dakterras, bungalow bouwen van ongeveer 100 m², nieuwbouw woning bouwen, transformatie winkels naar appartementen, woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, een garage onderkelderen, een opbouw realiseren volgens de bouwtekeningen, kelder onder het hoofdgebouw, fundering herstel met aanleg kelder, slaapkamer met badkamer aanbouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, renovatie of verbouwing in Yde staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Yde:

Op bestaand bouwrijp terrein fundering ...

Op bestaand bouwrijp terrein fundering maken voor aanbouw. Betreft 80m2. Fundering voor een aanbouw aan het huis. Er zit een vijver in die fundering die doorloopt naar binnen. Heb hier tekeningen van.

1 deur moet eruit en opening dichten ...

1 deur moet eruit en opening dichten zodat er 1 hele wand ontstaat. Andere deur schilderen en de muren behangen (behang = aanwezig) een inbouwkast veranderen in een boekenkast. De muren zijn pas geheel gewit en er zijn geen oneffenheden aanwezig.

dakkapel van maximaal 5.50 meter voor ...

dakkapel van maximaal 5.50 meter voor badkamer en aangrenzende kamer. Badkamer wordt hierdoor vergroot. Badkamer en toilet renoveren. Momenteel bezig met een eerste oriëntatie. Doel: verbouwing is klaar in juli 2007.

Wij wonen in een tussenwoning jaren ...

Wij wonen in een tussenwoning jaren 60. Aan de voorkant moet het hout een stenen muur worden en we willen dubbele beglazing. Aan de achterkant idem dito en daar willen we de woonkamer uitbreiden (2 mtr.) En aan de keuken een bijkeuken aan bouwen (5 mtr.) Vanaf het slaapkamerraam willen we een schuin dak naar beneden. Er zal dus een stuk nieuwe fundering gaplaatst moeten worden. En daarna metselwerk en vanuit de woonkamer openlaande deuren naar de achtertuin. In de bijkeuken aansluiting voor een wasmachine en droger plus een fontijn.