Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Wilhelminaoord te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Wilhelminaoord heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Wilhelminaoord u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Wilhelminaoord of directe omgeving.

11 klanten uit Wilhelminaoord bevelen een bij Casius in Wilhelminaoord aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Wilhelminaoord bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: complete woning casco of woon-klaar bouwen, de bouw van een bungalow / cubisme, een woning bouwen op een kavel conform de bouwtekeningen, nieuwbouw woning bouwen, bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, kruipruimte uitgraven tot kelder, transformatie winkels naar appartementen, woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, een dakopbouw maken op een tussenwoning, opbouw plat dak, de voor- en achtergevel renoveren en een uit- en opbouw realiseren, extra verdieping op plat dak bouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor zolderverbouwing, verbouwing of renovatie in Wilhelminaoord staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Wilhelminaoord:

Dakkapel en vaste trap plaatsen

Het betreft een indicatie aanvraag voor de kosten van het plaatsen van een kunststof dakkapel, het vervangen van de houten kozijnen op de 1e verdieping door kunststof en het plaatsen van een vaste trap naar zolder. De verdiepingsvloeren van de woning zijn van beton. Ik laat mij graag door de vakman informeren over afmetingen en mogelijkheden.

Woning verbouwen / renoveren

Het betreft de volgende zaken aan een rijtjeswoning: - Actief lek in de riolering dient verholpen te worden, tevens zal het afschot verbeterd moeten worden. - Een aantal dakpannen dient hersteld dan wel vervangen te worden, tevens de afdichting van de nokvorsten herstellen. - Het lood/zinkwerk van de schoorsteen dient gecontroleerd te worden. - Houtwerk van het dakwerk controleren op eventueel houtrot. - Bestaande houten kozijnen eventueel vervangen voor kunststof kozijnen met dubbel glas.

Dakkapel schilderen en daklijst vervangen

Dakkapel op de eerste verdieping, buitenwerk schilderen en daklijst vervangen.

erker

Het bouwen van een erker. Bouwvergunning heb ik al. 2.30 x 1,5 meter diep. Houten kozijnen en dubbele beglazing en plat dak.