Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Westerbork te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Westerbork heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Westerbork u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Westerbork of directe omgeving.

22 klanten uit Westerbork bevelen een bij Casius in Westerbork aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Westerbork bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, het realiseren van een vrijstaande woning conform de bouwtekeningen, dakopbouw op bestaand dakterras, bungalow bouwen van ongeveer 100 m², woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, een garage onderkelderen, een opbouw realiseren volgende de bouwtekeningen, kelder onder het hoofd gebouw, fundering herstel met aanleg kelder, slaapkamer met badkamer aanbouwen, een op- en aanbouw realiseren conform de bouwtekeningen, het bouwen van een kelder onder een hoekwoning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, verbouwing of renovatie in Westerbork staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Westerbork:

Houten uitbouw zijkant vakantiewoning

Wij zouden aan onze vakantiehuisje zouden laten uitbouwen. De zijkant (breedte) van ons vakantiehuisje is 565 cm. We willen hieraan een houten, goed geïsoleerde uitbouw laten bouwen van 845 cm. De uitbouw loopt 280 cm door naar de achterkant (terras) van het huis zodat er toegang vanuit de uitbouw naar het terras komt. L-vorm. De uitbouw is bedoeld voor extra ruimte badkamer en een extra slaapkamer met toegang naar terras. Diepte van de uitbouw circa 250 cm. Vanwege zandgrond is fundering niet nodig. Er is naar mijn weet geen vergunning nodig. De oplevering graag casco, wind- en waterdicht. Het vakantie huisje staat op een park met eromheen een bos.

Fundering maken en Verasol tuinkamer plaatsen

Wij willen een 5 x 9 meter fundering plaatsen met daarop een 5 x 3 meter Verasol glasdeuren tuinkamer. Tevens een 5 x 3 meter laminaat vloer in de tuinkamer en een kunststof 5 x 6 meter terras. Graag een mooie prijs

Betonnen buitenterras storten

Ik ben een terrasoverkapping aan het bouwen met de afmetingen van 6 meter bij 4 meter. Hier willen wij graag een betonnen vloer in laten storten.

Houtworm bestrijden in een vrijstaande woning

Wij zitten in het aankooptraject van een vrijstaande woning uit bouwjaar 1930. Wij hebben een bod gedaan onder voorbehoud van de uitkomst van een bouwtechnische keuring. Bij die keuring is houtworm geconstateerd in de balken op de zolder en in de kelder. Er zijn gaatjes zichtbaar en er ligt boormeel. Wij willen nu graag de kosten in kaart brengen voor de bestrijding. Graag ontvangen wij daarvoor een prijsopgave.

Veranda aanbouwen

het betreft een aanbouw van een veranda: douglas hout, dak polycarbonaat, breedte 500 cm, diepte 400 cm, ook vlonder van douglas hout, ook zijwanden van douglas hout. Aan rechterzijde deur plaatsen, ruimte over van 100 cm tot aan heg lessenaarsdak, hoek 10 graden, voeg schets toe. Aan rechter zijde wand komt hangmat, dus tussen 400 cm in midden ook en paal aan beide zijden. Zie verder tekening hoogtematen zijn ongeveer maten, kan 1 -2 cm verschillen foto 1: schets veranda; foto 2: waar veranda tegen aan komt waar ook een regenpijp afvoer zit en foto 3: indruk breedte vanaf kozijn rechts foto tot helemaal aan eind tot schutting. Helemaal rechts boven heg zichtbaar waar nog deur tussen moet aansluitend aan veranda, zie foto 1.

Een uitbouw aan huis wat een slaapkamer ...

Een uitbouw aan huis wat een slaapkamer beneden oplevert en een uitbouw boven wat een verlenging slaapkamer oplevert en vergroten van de badkamer. Tevens verplaatsen binnenmuur en verplaatsen wc om meer ruimte te creeeren beneden. ong. 5x6 Spoed wegens hoogzwangere.

Een nieuw te bouwen uitbouw. Beneden een ...

Een nieuw te bouwen uitbouw. Beneden een kamer erbij en boven een kamer erbij. Tevens vergroten badkamer. Verplaatsen binnenmuren om beneden ruimtelijker te maken. Tekening is aanwezig. Vergunning zijn we mee bezig. Moet helemaal afgewerkt worden.

Woonkamer vergroten. Wij zijn op zoek ...

Woonkamer vergroten. Wij zijn op zoek naar iemand die onze wensen kan vertalen naar een tekenontwerp en die ons hierin kan adviseren wat wijs is. Mag ook komen met eigen ideen/suggesties. Teven zijn wij op zoek naar een aannemer. Insteek is casco afleveren

Er moet een uitbouw gemaakt worden die ...

Er moet een uitbouw gemaakt worden die als slaapkamer gaat fungeren, In bestaande bijkeuken moet een badkamer worden gemaakt. Alles inclusief onderstaande geheugensteuntjes. Daarnaast moeten van het hele huis de ramen, kozijnen en dakgoten worden vervangen. Binnenshuis moeten electriciteit worden vervangen en nieuwe groepenkast geïnstalleerd worden. Verder moet het huis geïsoleerd worden. Het betreft een huis dat in oude staat verkeert en gemoderniseerd moet worden.

Aanbouw aan de garage voor het ...

Aanbouw aan de garage voor het realiseren van 2 kamers; aanbouw 4m bij 2,5m; Deel van de garage wordt ook gebruikt voor het realiseren van slaapkamer en speelkamer. Fundering, metselwerk, plat dak, kozijnen. Wel CV en electra. Schilder- en stucwerk niet.

Woning in een ...

Woning in een landelijke(boerderij)stijl. Komt op de plaats van een boerenschuur van #160m2. Woning is bedoeld na pensionering, over 5 jaar, dus voor 2 personen. Tuin op het zuiden is belangrijk, veel buiten kunnen zijn, 3/4 van het jaar De gemeente Midden-Drenthe verlangt een schetsplan, de oude schuur is voorlopig nog een karakteristiek object( bestemming karakteristieke woonbebouwing).

Sloop huidig achterhuis ( 25m2) en ...

Sloop huidig achterhuis ( 25m2) en plegen nieuwbouw met een verdieping. Doorgang huidige woning naar nieuw gedeelte boven via bestaand dak. Muren en vloeren dusdanig gereed maken dat tegelwerk door eigenaar zelf gedaan kan worden. Hulp bij sloop is te realiseren. Hoogte nieuw gebouw 6.80 mtr. Eind december bouwtekening definitief gereed. Aanleg leidingwerk boven ten behoeve van toilet en badkamer. Afwerking door eigenaar.

bungalow op 800 m2 grond 1 bouwlaag, ...

bungalow op 800 m2 grond 1 bouwlaag, garage onder het huis, helling dah 30 graden

wij hebben een kavel in westerbork voor ...

wij hebben een kavel in westerbork voor 497m2 woonopervlak (totaal kavelopervlak is 864 m2). Hierop moet een vrijstaande woning gebouwd worden; jaren 30 stijl. Tevens moet het een woning zijn met een lage gootlijn. Persoonlijk vinden wij een woning met een landelijke stijl erg mooi, bijvoorbeeld met luiken voor de ramen.

De bedoeling is een serrekeuken te ...

De bedoeling is een serrekeuken te bouwen aan de achterkant van de woning. Twee zijden worden gevormd door de achterzijde van de kamer en een reeds eerder aangebrachte verbouwing naar achteren van een extra werkruimte. Oppervlakte: ongeveer 5,50 x 4,00 m2. Funderingen: zijwand en wand aan tuinzijde Verwarming: vloerverwarming Loodgieterij: afvoer hemelwater en aanvoer warm/koud water + gas. Bevloering: beton op zand, afwerking plavuizen Metselwerk: Spouwmuur aan 1 zijde (tussen buren), ruim 4 meter. Beglazing: 2x schuine zijden 5.40 x 0.60 en tuinzijde serrekeuken met schuifpui of dubbele deur. Electriciteit: alle voorzieningen, dus specifiek voor keukenapparatuur en overige, zoals stopcontacten en verlichting (spotlights).

Dakkapel op schuin dak (42 graden) van ...

Dakkapel op schuin dak (42 graden) van 4.80 meter en 2 meter hoog. Meranti kozijnen/ombouw

Schilderwerk binnen. 1e etage muren ...

Schilderwerk binnen. 1e etage muren schilderen (kwarts siersauswerk) en aanbrengen van 3 gekleurde vlakken. Schilderen van gevelkozijnen, draairamen binnen buitendeuren. Schilderen van twee binnentrappen 1e & 2e etage. Sausen van schuine dakplaten 3e etage. Leveren & plaatsen van glad draadglas (achterplaat keukenaanrecht) ca. 3 M2 voorzien van gaten tbv stopcontacten en uitschnijden van halve cirkel thv raam.

De huidige garage met bergzolder moet ...

De huidige garage met bergzolder moet verbouwd worden tot een slaapkamer met douche en wastafel met vaste trap naar werkkamer met vide en toegang via nieuwe deur naar overige bergzolder. De resterende ruimte van de garage wordt een schuurtje. Tevens een raam in de achtermuur op werkkamerniveau en twee dakramen bij de vide. Een muur metselen tussen slaapkamer en resterende schuur/garage en een doorbraak maken van schuur/garage naar de huidige bijkeuken. Voor alle duidelijkheid: huidige garage is in spouw uitgevoerd. Vloerisolatie en dakisolatie.