Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Wateren te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Wateren heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Wateren u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Wateren of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Wateren bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: bouwen compleet nieuwbouwhuis, nieuwbouw woning starters bouwen, het laten maken van een vrijstaande woning op een kavel, nieuwe gezinswoning bouwen, nieuwbouw woning realiseren, huis laten bouwen, nieuwe gezinswoning bouwen, nieuwe woning bouwen, "Normale woning" bouwen, vrijstaand huis bouwen, het ontwikkelen van een schuur op een kavel, bungalow bouwen, het realiseren van 2 opbouwen, uitbouw en woning realiseren of renoveren, klein nieuwbouwhuis bouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor renovatie, bouw en nieuwbouw of verbouwing in Wateren staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Wateren:

Houtworm aanpakken

Bouwkundige opname heeft houtworm bevestigd. Het gaat om een boerderij en twee stallen, waarvan ik in ieder geval de boerderij en 1 stal wil laten behandelen. In de gebinten is houtworm geconstateerd.

Fundering aanleggen voor een overkapping

Wil graag een fundering aanleggen voor een overkapping. de afmeting moet zijn 8 x 4 meter = 32 M2

Het gaat om een chalet, op een camping ...

Het gaat om een chalet, op een camping in Drenthe. Er moet een eenvoudige nieuwe badkamer in gemaakt; tegelwerk wanden en vloer en douche plus wastafel vervangen. Ook is er lekkage van het dak geweest, waardoor een deel van de vloer vervangen moet, alsmede een deel van de rabatdelen aan de buitenkant. Verder aanleg van een veranda buiten.

Vervangen dakkapel van ong. 2 meter ...

Vervangen dakkapel van ong. 2 meter lengte naar een ex. van 2,5 meter. Binnen 2 kamers, 1 slaap- en 1 badkamer, scheidingsmuur moet worden vervangen. Geheel kan evt. met de buren gedaan worden, mogelijk 2 dakkapellen of 1 dakkapel van bijna 7 meter lengte (achterzijde) en dan dient ook de tussenmuur opgehoogt te worden.