Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Wapserveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Wapserveen heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Wapserveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Wapserveen of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Wapserveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: de bouw van een bungalow / cubisme, een woning bouwen op een kavel conform de bouwtekeningen, nieuwbouw woning bouwen, bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, het realiseren van een vrijstaande woning conform de bouwtekeningen, kruipruimte uitgraven tot kelder, transformatie winkels naar appartementen, woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, extra verdieping op plat dak bouwen, een dakopbouw op een hoekwoning maken, dakkapel en uitbouw laten plaatsen, een woning op het dak uitbouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor renovatie, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of verbouwing in Wapserveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Wapserveen:

Asbesthoudende golfplaten verwijderen van een schuurdak

Ik heb bij mijn woning een schuur met op het dak ongeveer 300 m² asbesthoudende golfplaten. Ik wil dit dak in mei of juni 2018 laten saneren. Ik beschik nog niet over een asbestinventarisatierapport. Ik ontvang graag uw offerte. Ik stel een bezoekje op prijs.

Schuur 7x12 meter op betonplaat met op ...

Schuur 7x12 meter op betonplaat met op kop carport 4 meter onder 1 lang golfplaten dak van 16 meter Onder dak opslag hooi en stro; Schuur krijgt opgemetselde rand en verder potdeksel met eikenhout. Schuur met 1 lange ruimte en 4 stallen van 3x3 meter; fundering storten, constructie opzetten. We zijn al in vergevorderd stadium, vergunning bijna binnen. Tekeningen zijn al door welstand heen. Ben nu nog woonachtig in Culemborg.

wij hebben een houten skeletbouw, 2 ...

wij hebben een houten skeletbouw, 2 onder 1 kap. Wij willen een uitbouw aan de zijkant zodat beneden de woonkamer groter wordt. Wij willen tevens weten wat het verschil in prijs is met of zonder puntdak.