Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Vries te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Vries heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Vries u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Vries of directe omgeving.

67 klanten uit Vries bevelen een bij Casius in Vries aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Vries bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: de bouw van een bungalow / cubisme, een woning bouwen op een kavel conform de bouwtekeningen, nieuwbouw woning bouwen, bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, het realiseren van een vrijstaande woning conform de bouwtekeningen, kruipruimte uitgraven tot kelder, transformatie winkels naar appartementen, woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, extra verdieping op plat dak bouwen, een dakopbouw op een hoekwoning maken, dakkapel en uitbouw laten plaatsen, een woning op het dak uitbouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, renovatie of verbouwing in Vries staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Vries:

Kamer op garage bouwen

Wij willen graag een kamer laten bouwen op onze garage. Afmetingen van de garage zijn 6,32m (+1,55m carport) * 2,80. Graag ontvangen wij advies over de mogelijkheden en kosten. Welke o.a. onderstaande betreft: - Type opbouw (steen, hout etc.) - Plat dak, schuin (steil of 'normaal'). - Isolatie - Afwerking (wel/niet met stucwerk, elektriciteit etc). - Mogelijkheid voor bergruimte boven de bijgebouwde kamer - Ondersteuning bij het aanvragen van voorziening. Vergunning opnemen in de offerte. Ik wil graag een complete oplevering.

Betonvloeren aanbrengen in en achter een woning

Ik ben een oude vrijstaande woning uit bouwjaar 1954 aan het renoveren. Het wordt een MECwoning. In de woning dient een betonnen vloer gestort te worden op de begane grond. De afstand straat tot voordeur is 2 meter. De vloer krijgt 3 verschillende diktes. Er is een deel van 40 m² van 20 cm, 18 m² van 11 cm en 4 m² van 5 cm dik. In het geheel is het 1 vloer. De wapening met daarop vloerverwarming leg ik zelf aan. Wel laat ik graag de binnenwanden voorzien van een isolatiestrook. Als 2e vloer wil ik achter de woning een betonvloer van 10 cm dik laten aanbrengen van 6 x 6 meter. Ook deze plek is goed bereikbaar. Graag zie ik uw advies en bijbehorende prijsopgave tegemoet. Ook hoor ik graag wanneer u tijd hebt voor deze klus. In mijn planning kan die rond eind oktober worden uitgevoerd.

Terugkerend onderhoud aan tuin en dakpannen

Ik ben op zoek naar een tuinman / hovenier die 2 tot 4 keer per jaar (in onderling overleg) wat grotere klussen kan uitvoeren. Hierbij valt te denken aan: Verticuteren van de grasmat (ongeveer 250 m2). Verwijderen van blad, reinigen van bestrating. Reinigen van groene aanslag op keramische dakpannen (met borstel of vernevelen bestrijdingsmiddelen, geen hoge druk. Mogelijk kunnen hier op termijn ook andere werkzaamheden bijkomen (plaatsen schuttingen en dergelijke). Ik ben op zoek naar een 'vast persoon' voor dit soort onderhoudswerk, waarbij een redelijke / eerlijke uurprijs kan worden afgesproken. Op basis van een reële tijdsinschatting waarbij bijvoorbeeld een uren plafond kunnen afspreken en afrekenen per uur tot dat het plafond is bereikt. De complete tuin bedraagt ongeveer 450 m2. Bevat op dit moment 250 m2 gras en ongeveer 150 m2 terras. Langs de randen van de tuin loopt een border met wat beplanting en een aantal schuttingdelen zijn voorzien van Hedera. Uiteraard staat het vrij om de tuin even te komen bekijken.

Open haard verwijderen

Open haard verwijderen. Wij willen graag een eengezinswoning kopen die in 1976 is gebouwd. Echter, er is een vrijstaande open haard aanwezig die wij willen laten verwijderen. De open haard loopt tot het dak naar de schoorsteen. (1e verdieping is slaapkamer met schoorsteen van 40 x 40 cm en loopt over de lage vliering naar de schoorsteen op dak. De open haard en de woonkamer is afgewerkt met de vloertegels waarover later een nieuwe vloer wordt aangebracht. De plafond ter plekke glad afwerken met schuurwerk. Graag zouden wij willen weten wat het ongeveer kan kosten om de open haard compleet te verwijderen en de plafond + muur slaapkamer goed af te werken. Tevens willen we het verlaagde plafond laten verwijderen tussen keuken en woonkamer, dit graag ook aanbieden inclusief afwerken plafond.