Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Veeningen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Veeningen heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Veeningen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Veeningen of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Veeningen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, het realiseren van een vrijstaande woning conform de bouwtekeningen, dakopbouw op bestaand dakterras, bungalow bouwen van ongeveer 100 m², woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, een garage onderkelderen, een opbouw realiseren volgende de bouwtekeningen, kelder onder het hoofd gebouw, fundering herstel met aanleg kelder, slaapkamer met badkamer aanbouwen, een op- en aanbouw realiseren conform de bouwtekeningen, het bouwen van een kelder onder een hoekwoning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Veeningen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Veeningen:

Betonvloer storten en vlinderen voor een schuur

Ik wil graag een prijsopgave voor een gevlinderde betonvloer voor mijn nog te bouwen schuur hebben. Kunt u de betonvloer storten en vlinderen? De vloer moet 18 cm dik worden. Het gaat om 100 m2. De bekisting en bewapening is al aangebracht. Hulp met storten is eventueel mogelijk.

Prefab kelder onder een aanbouw bouwen

Wij willen onder onze nog te bouwen aanbouw een prefab kelder van ongeveer 300 x 400 cm laten plaatsen. De plaats van bestemming wordt binnenkort ontdaan van huidige schuur en zal ruim afgegraven worden.

We hebben een huis met een deel dat 70 ...

We hebben een huis met een deel dat 70 m2 is en onbebouwd. Dit willen we verbouwen en er moet een vloer in, fundering, liefst ook een verdieping. Verwarming, isolatie en tussenwanden. In die 70m2 willen we een grote woonkeuken en leefruimte. De staldeuren moeten ramen worden met dubbelglas en er moeten openslaande deuren komen. De dakbedekking is riet en alles ligt open. Je kunt dus zo naar de nok kijken. Wij hebben de helft van een woonboerderij gekocht. Verticaal gescheiden. Voorste gedeelte kunnen we zo in. Achterste deel moet verbouwd worden. Wij krijgen de sleutel in Juli. Foto's zijn beschikbaar.