Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Valthermond te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Valthermond heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Valthermond u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Valthermond of directe omgeving.

23 klanten uit Valthermond bevelen een bij Casius in Valthermond aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 9,3/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Valthermond bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: prefab woning realiseren, bouwen compleet nieuwbouwhuis, nieuwbouw woning starters bouwen, het laten maken van een vrijstaande woning op een kavel, nieuwe gezinswoning bouwen, nieuwbouw woning realiseren, huis laten bouwen, nieuwe gezinswoning bouwen, nieuwe woning bouwen, "Normale woning" bouwen, vrijstaand huis bouwen, 4 garages bouwen, onderkelderde aanbouw met hellingbaan realiseren, woning bouwen, het ontwikkelen van een schuur op een kavel en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor bouw en nieuwbouw, renovatie of verbouwing in Valthermond staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Valthermond:

Huis bouwen landelijke stijl

Wij willen graag in een nieuw huis laten bouwen. Graag een degelijk maar niet te duur huis. We zijn ons aan het oriënteren wat de mogelijkheden hiervoor zijn. Voor nu denken we aan een van 6 meter breed bij 9,5 m lang. Dit heeft ook een beetje met de indeling te maken, zodat wij er zoveel mogelijk uit kunnen halen. Ik ga ervan uit dat er een vergunning nodig is. Van wat ik heb gehoord van lokale aannemers is het niet nodig om te heien, maar dit weten wij niet zeker. Graag een casco oplevering. Wel wind- en waterdicht, inclusief plaatsen toilet en eventueel douche, in ieder geval de aansluitpunten. We houden van een landelijke stijl en traditionele bouw.

Diverse renovatie- en onderhoudswerk

Er moeten directe herstel werkzaamheden aan de woning gedaan worden waar ik graag een offerte voor wil. Ik voeg een PDF brief met de beschrijving hiervan toe aan deze opdracht. Hellend dak - De boeiboorden ter plaatse van de aanbouw vernieuwen (lengte boeiboorden 4 meter); Schoorsteen - Het loodwerk nazien en waar nodig herstellen/vernieuwen Schilderwerk - Het buitenschilderwerk in zijn geheel uitvoeren. Bij schilderwerk rekenen op stop- en vulwerk (twee deuren en twee kozijnen). Vloeren - In de aanbouw is de betonvloer verzakt, deze moet in zijn geheel worden vervangen (15 m2). Kelder - Het kozijn in zijn geheel vervangen (van een klein raampje 40 bij 50 cm).

Houtworm in het hele huis vergassen

Waarschijnlijk zit de houtworm door het hele huis heen. Ik zou graag een indicatie van de kosten ontvangen per m3, voor het vergassen van houtworm in een vrijstaand huis. Er zijn gaatjes zichtbaar in het hout. Ook is er boormeel zichtbaar.

Schilderen betonnen trap en antisliplaag plaatsen

In ons MFA gebouw komen bezoekers via een betonnen trap in de boven gelegen ruimten. De trap is nog nooit behandeld en bovendien moeten er veiligheidsmaatregelen worden genomen. Wij willen de traptreden laten voorzien van een antislipvoorziening en de trap laten schilderen. Wij bespreken hier ter plaatse graag de mogelijkheden en ontvangen daarvoor een prijsindicatie.

Loods voor agrarische bedrijf bouwen

Loods voor agrarische bedrijf bouwen. Loods voor agrarische werkzaamheden op het platteland en bewaarplaats voor machines tractoren en dergelijke. De afmetingen en materialen nader te bepalen.

Vernieuwen van het dak van vrijstaande ...

Vernieuwen van het dak van vrijstaande woning: dakpannen en goten met nieuwe daklatten. En al wat het desbetreffende bedrijf tegenkomt wat gerepareerd/cq vernieuwd moet worden.

Open keuken maken, nieuwe vloer en ...

Open keuken maken, nieuwe vloer en afwerking wanden en plafond. Wil graag een interieur-ontwerper voor ideeen.

verbouwin landhuis uit 1958. buitenmuur ...

verbouwin landhuis uit 1958. buitenmuur vernieuwing (grote glazen pui) in moderne materialen. Binnenmuren breken. Nieuwe badkamer, toilet, keuken.

Wij hebben een perceel gekocht in ...

Wij hebben een perceel gekocht in Drenthe. Hierop moet er een huis gebouwd worde, type landhuis/semibungalow. Inhoud ca 500m3 met woonkamer tuingericht gesitueerd. Volgens de gemeente moet het een woning met zadelkap zijn, haaks op de straat, ingang rechts gesitueerd, garage schuin naar achteren, mag deels aan het huis zitten. Goothoogte 5,5m max.