Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Uffelte te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Uffelte heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Uffelte u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Uffelte of directe omgeving.

11 klanten uit Uffelte bevelen een bij Casius in Uffelte aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Uffelte bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, het realiseren van een vrijstaande woning conform de bouwtekeningen, dakopbouw op bestaand dakterras, bungalow bouwen van ongeveer 100 m², woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, een garage onderkelderen, een opbouw realiseren volgende de bouwtekeningen, kelder onder het hoofd gebouw, fundering herstel met aanleg kelder, slaapkamer met badkamer aanbouwen, een op- en aanbouw realiseren conform de bouwtekeningen, het bouwen van een kelder onder een hoekwoning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, bouw en nieuwbouw of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Uffelte staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Uffelte:

Betonvloer deel boerderij verwijderen

De voormalige stalruimte (achterhuis van de boerderij) is nu 1 vrije ruimte met gebinten. Het voorhuis en achterhuis zijn gescheiden door een nieuwe brandmuur. Een deel van de betonnen vloer moet eruit gehaald worden. De ruimte is circa 11 x 10 meter. De hoogte van de vloer zal iets van 15 cm zijn. De betonnen vloer ligt op zand. Graag een offerte voor het verwijderen van de vloer inclusief het afvoeren van het beton.

gipsplaten monteren

Is er iemand die mij kan helpen om gipsplaten te monteren op mijn zolder? Ben zelf al begonnen maar door rug klachten kom ik niet verder. Klein stukje, helft van de zolder van een bejaardenwoning.

Heb bouwgrond (1300 m2) met een ...

Heb bouwgrond (1300 m2) met een bestaande woning gekocht van mijn familie. Ben van plan een vrijstaande nieuwe woning (bestaande woning zal dan gesloopt worden) te bouwen met slaap- en badkamer op begane grond en 2 a 3 slaapkamers met badkamer op de verdieping. Wil een woning welke tuingericht is, maar niet afgesloten is van de voorkant. Kavelafmetingen ca. 25 m breed en 50 m lang. Woning moet voorzien van een ruime kamer en een woonkeuken.

een nieuwe indinling maken van een voor ...

een nieuwe indinling maken van een voor huis van een boederij

Uitbreiding van klassiek boerderijtje ...

Uitbreiding van klassiek boerderijtje met rieten dak d.m.v. aanbouw in hooischuur stijl met verdieping en balkon, voorzien van moderne badkamer, kasten/binnentimmerwerk. Aanpassing van bestaande serre van rond naar rechthoekig. Vervanging van elektra. Renovatie van bestaande bouw o.a. stucwerk, toilet, isolatie, trappen/balustrades. Sloop van oude schuren.

vrijstaande woning

vrijstaande woning