Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Ubbena te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Ubbena heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Ubbena u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Ubbena of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Ubbena bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: complete woning casco of woon-klaar bouwen, de bouw van een bungalow / cubisme, een woning bouwen op een kavel conform de bouwtekeningen, nieuwbouw woning bouwen, bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, kruipruimte uitgraven tot kelder, transformatie winkels naar appartementen, woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, een dakopbouw maken op een tussenwoning, opbouw plat dak, de voor- en achtergevel renoveren en een uit- en opbouw realiseren, extra verdieping op plat dak bouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, bouw en nieuwbouw of verbouwing in Ubbena staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Ubbena:

Opbouw op garage plaatsen

Wij willen graag een verdieping op onze garage bouwen met een doorgang in de huidige woning naar deze garage. De garage is 2.9 x 7.3 in formaat. De opbouw mag casco opgeleverd worden met een prefab constructie. Ik heb nog geen vergunning aangevraagd.

Een nieuwbouwwoning aan de achterzijde uitbouwen

Wij zijn op zoek naar een aannemer die achter onze nieuwbouw tussenwoning een uitbouw kan realiseren. Deze uitbouw dient 540 bij 350 cm groot te worden en te zijn gemetseld. Beide directe buren hebben al een uitbouw. Er zijn nog geen heipalen/fundering aanwezig voor de bouw. Graag bestaande kozijn opnieuw gebruiken. Verder vloerverwarming begane grond (nat systeem) doortrekken gehele woning.

Complete woning casco of woon-klaar bouwen

Wij zijn bezig met een stuk grond en willen daar of prefab en dan casco of compleet een huis laten bouwen. Met grondafmetingen 160 m2 max inclusief garage. Bedoeling is beneden met garage en 1e verdieping met kamers. Verder willen wij beneden de badkamer en slapen. Overige specieacties bespreek ik graag met de aannemer.

Fundering voor uitbouw garage laten maken

Wij hebben naast het huis een aangebouwde garage, nu is er naast het huis nog ruimte om deze naar voren uit te breiden en dit willen we in eerste instantie in hout uitvoeren en eventueel later in steen, dus hebben goede fundering nodig. het gaat in principe om één zijmuur van ca 5m en voormuur van ca 3.5m waar teven de deuren komen. graag even offerte met verwachte datum van uitvoer

Bijkeuken bij de keuken trekken

Bijkeuken en keuken zit nu gescheiden dmv muur. Kant van de bijkeuken zit ook cv ketel, die verplaatsen Of vervangen naar garage. Muur eruit en grotere (Nieuwe) keuken creeren. Kleine bijkeuken in de garage maken.

Uitbouw aan bestaande woning

Wij willen graag een uitbouw aan onze woonkamer met openslaande deuren naar de tuin toe. De uitbouw is ongeveer 5 bij 2.5 meter, en moet casco opgeleverd worden met een fundering en een houten constructie.

Een vrijstaande woning uitbouwen aan de achterzijde

Wij zoeken een ervaren aannemer voor het realiseren van een uitbouw met plat dak van ongeveer 6 bij 8 meter met daarin een toiletruimte ,een berging ,een badkamer en een slaapkamer met toegangsdeur naar de tuin. Hier is hoogstwaarschijnlijk wel een omgevingsvergunning voor nodig. Eerst dient een bestaande uitbouw van 350 bij 450 verwijderd te worden. Graag voorzien van houten kozijnen.

Prefab opbouw plat dak plaatsen

Wij overwegen om een opbouw op ons platte dak te laten plaatsen. Het gaat om ca 40 m2. Dit moet geplaatst worden op een vrijstaande woning met momenteel een houten dak. Graag woon-klaar opleveren en voorzien van houten kozijnen. Er is nog geen omgevingsvergunning voor aanwezig.

Een garage en bijkeuken onderkelderen en de dakconstructie vervangen

Aan onze woning zit een garage en bijkeuken. Links van het huis. Zie bijlagen. Formaat 601,5 x 686. Anders dan op de tekening staat bestaat het uit de garage links en de bijkeuken rechts. De twee ruimten zijn gescheiden met een enkel steensmuur. De vloer is niet geïsoleerd. De muren rondomzijn ook enkelsteens. Wij willen graag een kelder onder +/- dit gehele blok en de bijkeuken geïsoleerd. Op het geheel moet een nieuw (plat) dak. Moet ook geïsoleerd. De garage staat op de erfscheiding met de buren. De garage is via de oprit bereikbaar.

Een schuur fundering aanleggen

Ik zoek een aannemer die de fundering voor een nieuw te bouwen schuur kan aanleggen. Het wordt een schuur met een hoogte verloop van 60 cm die word opgevangen met l-elementen. Op het hoge gedeelte moet een fundering van 3 x 2.5 mtr komen en op het lage gedeelte een fundering van 3 x 7.5 meter. Hier mag niet geheid worden. Het bouwen van de schuur doet een andere partij. Dit kan allemaal vergunningsvrij. De achtertuin is zeer goed bereikbaar via de oprit.

Muur egaal maken

Een wand waar nu behang op zit moet dubbel beplaat worden i.v.m. een stalen balk die 1 cm uitsteekt. Het gaat om 6 a 7 m². Zitten te denken aan extra gipsplaten maar laten ons graag adviseren. Moet er ook isolatie geplaatst worden? Nee In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte ruimtes

Schuimbeton aanbrengen en buitenmuur isoleren met voorzetwand

Het betreft een stadsboerderij uit 1850, zonder spouwmuur. De huidige vloer is slecht en gaat eruit. Deze vervangen door een schuimbetonvloer en anhydrietvloer als bovenlaag (57 m2). Hierin opgenomen de vloerverwarming. Afwerking zal met tegels zijn. Graag even overleg over de aansluiting op de buitenmuur, of hier een randisolatie gewenst is. Gevelisolatie gaat plaatsvinden dmv voorzetwanden, 58m2. Voor beide werkzaamheden graag een offerte.

Nieuwbouw prefab seniorenwoning bouwen

Ik zoek een aannemer die een prefab senioren woning kan plaatsen in mijn tuin. De bestaande woning mag afgebroken worden. De nieuwe woning moet ongeveer 700 bij 1000 cm groot zijn en een zolder hebben (mag geen plat dak). Graag alles beneden inrichten, omdat we voornamelijk gelijkvloers willen wonen.

Een vrijstaande woning bouwen

Ik zoek een aannemer die een vrijstaande woning kan bouwen op een kavel. De woning moet 4 slaapkamers hebben, met een hout skelet gebouwd zijn, ongeveer 1100 bij 800 cm groot zijn en over twee verdiepingen beschikken. Ik bespreek graag met de specialist wat er allemaal mogelijk is.

Betonvloer tbv uitbreiding recreatiebungalow aan laten leggen

Voor de uitbreiding van mijn recreatiewoning (houtskeletbouw) is een betonnen vloer (met isolatie aan onder- en zijkant) nodig van circa 700 bij 300 cm. De vloer kan op staal worden aangelegd, de zandlaag ligt op 60-80 cm diepte. Wat betreft de verdere bouw bespreek ik graag de mogelijkheden met de aannemer, maar het gaat in eerste instantie alleen om uitbreiding van de betonvloer.

Kelder verbouwen / uitdiepen

Ik wil de kelder laten uitgraven Hij is nu ongeveer 1.55 diep 5.75 lang en 5.75 breed

Een woning aan de zijkant uitbouwen

Ik ben op zoek naar een aannemer die een uitbouw kan realiseren aan de voor/zijkant van mijn woning. Het gaat om 4,5 bij 3 aanbouwen, het wordt met garage verbonden en vormt een geheel. Exacte specificaties van de uitbouw bespreek ik graag met de vakman.

Plafond vervangen door een systeemplafond

Het oude plafond moet eruit, en daarna wil ik er een nieuw systeemplafond in laten plaatsen. Het gaat om 5 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Een vrijstaande garage in de achtertuin bouwen

Ik zoek een aannemer die voor mij een garage kan bouwen in mijn achtertuin. De garage moet vrijstaand, 4 bij 8 meter en uit steen en hout bestaan. Er is geen omgevingsvergunning voor nodig. Het moet achter een twee-onder-een-kap-woning gebouwd worden. Er zijn nog geen bouwtekeningen aanwezig.

Houtkachel en pijp verwijderen

In het huis dat we gekocht hebben willen we graag de houtkachel inclusief pijp (die zichtbaar is in de woonkamer, slaapkamer op 1e verdieping en zolder) verwijderen. Daarnaast graag de plafonds dichtmaken en afwerken.

Aanbouw aan nieuwbouwwoning

(Zie tekening) Aanbouw aan bestaande woning. Doorgang is al bestaand kozijn in woning. Buitenmuren bekleed met Siberisch Larix van foreco Waxed Wood Gold. Deur in halletje is schuifpui. Van binnenuit gezien schuivend gedeelte aan de linkerkant. Overkapping heeft dezelfde hoek als halletje. Uitbouw moet aangesloten worden op bestaand warmte systeem (vloerverwarming) en elektra. Huisje moet voldoen aan de goede isolatie waarden. Ramen in het huisje mogelijk tripple glas. Lange ramen in de West en Zuid gevel moeten op een dusdanige hoogte geplaatst worden, dat zittend naar buiten kan worden gekeken (voorstel kozijn begint op 90 cm van vloer en hoogte buitenmaten kozijn zijn 77 cm. Ook afhankelijk van dikte kozijn. Dakconstructie moet dusdanig zijn dat, direct of later, op het huisje een sedum dak kan worden aangebracht. Niet op de overkapping. Hoogte dak maximaal 2,71 meter. Ingang huisje geen deur maar open verbinding naar halletje Op de plaats van de aanbouw is een fundering aanwezig welke mogelijk gedeeltelijk bruikbaar is.

Uitbouw keuken en muurtje

Graag willen wij het stuk dat tussen het huis en de gewezen achterdeur bij de keuken trekken.De muur ernaast is enkel steens. Als wij dit evt dubbelsteens willen hebben willen wij graag de extra kosten hiervoor horen. De afmetingen staan op de laatste foto.Graag zie ik uw reactie tegemoet.

Schuur afbreken en nieuwe schuur bouwen

wil graag een houten schuur van 7.50 bij 5 meter met een veranda. Binnenin geïsoleerd met een zoldertje.

Asbest luchtafvoerpijp laten verwijderen

Ik wil luchtafvoerpijp laten verwijderen van badkamer op 1e etage, dit betreft een korte pijp die vanaf badkamerplafond doorloopt naar vliering en naar buiten toe in het dak. ik schat dat de pijp niet langer is dan 1 meter

Uitbouw op de garage

Wij willen graag een casco-uitbouw op de garage van onze 2-onder-1 kap woning uit de jaren-70. De opbouw moet 6,00 meter x 6,00 meter worden, dit is ook de maatvoering van de garage. De vergunning is nog niet aangevraagd.