Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Tweede Exloermond te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Tweede Exloermond heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Tweede Exloermond u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Tweede Exloermond of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Tweede Exloermond bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: complete woning casco of woon-klaar bouwen, de bouw van een bungalow / cubisme, een woning bouwen op een kavel conform de bouwtekeningen, nieuwbouw woning bouwen, bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, kruipruimte uitgraven tot kelder, transformatie winkels naar appartementen, woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, een dakopbouw maken op een tussenwoning, opbouw plat dak, de voor- en achtergevel renoveren en een uit- en opbouw realiseren, extra verdieping op plat dak bouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of zolderverbouwing in Tweede Exloermond staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Tweede Exloermond:

Muur uitzagen en kunststof kozijn plaatsen

Wij willen graag in 2 kamers de muur laten uitzagen en vast raam plus draai kiep raam laten plaatsen met HR ++ glas. In het vaste raam ook graag een ventilatie rooster. Op dit moment zitten in beide kamers 1 raam. In de tuin kan makkelijk aan de buitenkant en steiger worden geplaatst.

Uitbouw over volledige breedte

Uitbouw aan de volledige breedte woning 10 bij 3

Zijkant woning voorzien van een casco aanbouw

Casco aanbouw van ongeveer 3 bij 4.5 meter met een plat dak aanbouwen. 2 kunststof ramen, waarvan een draai-/kantelraam en terrasdeuren. Er moet nog een fundering worden gelegd en een draagmuur vanuit de woning naar de aanbouw doorgebroken. De buitenmuren van metselwerk. Graag een offerte.

Aanbouw aan huis laten bouwen

Aanbouw van diep 5 meter breed en 4 meter diep. Een gemetselde aanbouw.

Wand plaatsen op de 2e verdieping

Ik wil graag weten wat de kosten zijn om een wand op zolder te plaatsen. Ik vraag een gratis offerte.

Afmaken van casco bouw alleen binnenkant nog

het betreft het afmaken van de binnenkant van een casco bouw. Hier in komen een slaapkamer, vergroten van een hal en een computer/speelkamer.

Aanbouw aan zijvleugel woning

Aanbouw zijvleugel bestaande woning. Ongeveer 7 bij 7 meter. Totaal dus ook deur, ramen etc. Graag willen wij een offerte. Casco opleveren.

Afbreken en opnieuw bouwen van een ...

Afbreken en opnieuw bouwen van een aanbouw met plat dak. (Nieuw bouwen met verdieping erop). Verplaatsen van douche en toilet, evt. keuken naar deze nieuwbouw. Verbeteren trapopgang naar zolder, trap is te stijl. Eventueel verplaatsen als dat mogelijk is naar ook de nieuwbouw. een of twee dakkapellen, één in bestaande bouw, één in de nieuwbouw. Verwarming aanpassen en in nieuwbouw aanleggen (Leaseketel). Electrische installatie verbeteren, er zijn nu maar twee groepen en geen aardlekschakelaar.