Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Smilde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Smilde heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Smilde u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Smilde of directe omgeving.

23 klanten uit Smilde bevelen een bij Casius in Smilde aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Smilde bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: prefab woning realiseren, bouwen compleet nieuwbouwhuis, nieuwbouw woning starters bouwen, het laten maken van een vrijstaande woning op een kavel, nieuwe gezinswoning bouwen, nieuwbouw woning realiseren, huis laten bouwen, nieuwe gezinswoning bouwen, nieuwe woning bouwen, "Normale woning" bouwen, vrijstaand huis bouwen, 4 garages bouwen, onderkelderde aanbouw met hellingbaan realiseren, woning bouwen, het ontwikkelen van een schuur op een kavel en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, bouw en nieuwbouw of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Smilde staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Smilde:

Draagmuur eruit zagen

Wij willen graag een draagmuur eruit van 9.m2

Kelder onder woning laten maken

Ik wil graag een kelder onder de woning, 12 bij 12 ongeveer, laten bouwen. Ik heb me laten vertellen dat het grondwater hier hoog staat. Het zal gaan om een vrijstaande woning met een traditionele bouw. Er dient een trap naar beneden geplaatst te worden en de ruimte gestuukt. Verder dienen de leidingen en de riolering weggewerkt te worden. De kruipruimte is nu al ruim 1 meter diep.

Aanbouw maken aan woning

Ik ben momenteel de aankoop aan het afronden van een twee-onder-een-kapwoning uit bouwjaar 1957. Naar verwachting zal de overdracht eind september plaatsvinden. Ik wil daar aan de achterzijde een aanbouw laten maken van 5 x 6 meter met een plat dak en kunststof kozijnen. De ondergrond is daar zand, dus ik verwacht dat er niet geheid hoeft te worden. Ik wil ook de binnenzijde laten afwerken en de muren laten stuken. Ik maak graag een afspraak om de klus ter plaatse te bespreken.

Diverse klussen

De oude keuken moet verplaatst worden naar de schuur en als de keuken geplaatst is moeten de vloer en de muren gedaan worden. Tevens moeten er twee schuifdeuren geplaatst worden. Daarnaast moet er een oplossing komen voor de overkapping, deze moet dicht gemaakt worden.

Ik wil onder het schuine dak deurtjes ...

Ik wil onder het schuine dak deurtjes hebben en zo dicht gemaakt dat er geen muizen door heen kunnen en een plank er in zodat het als kast gebruikt kan worden. Dit op 2 slaapkamers.