Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Sleen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Sleen heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Sleen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Sleen of directe omgeving.

34 klanten uit Sleen bevelen een bij Casius in Sleen aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Sleen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, het realiseren van een vrijstaande woning conform de bouwtekeningen, dakopbouw op bestaand dakterras, bungalow bouwen van ongeveer 100 m², woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, een garage onderkelderen, een opbouw realiseren volgende de bouwtekeningen, kelder onder het hoofd gebouw, fundering herstel met aanleg kelder, slaapkamer met badkamer aanbouwen, een op- en aanbouw realiseren conform de bouwtekeningen, het bouwen van een kelder onder een hoekwoning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor renovatie, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of bouw en nieuwbouw in Sleen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Sleen:

Asbest verwijderen

Er zit vermoedelijk pical-plaat (asbest? ) opeen deurkant van de vlieringkast, waar tevens de cv ketel hangt. Dit willen wij er graag af hebben.

Nokverhoging / dakopbouw plaatsen

Om ons huis te voorzien van 2 extra slaapkamers zouden wij de lage zolder door middel van een nokverhoging willen ophogen. Ons huis is ongeveer 8,8 meter breed, het dak is 9,3 meter breed. Op het dak staat aan de zijkant een schoorsteen. De zolder is 4,5 meter diep. Wij denken een dakopbouw van ongeveer 6,3 meter breed, 4,5 meter diep en 1,5 meter hoog willen creëren. Aan de rand zou de opbouw dan 1,5 meter hoog zijn en in het midden ongeveer 2,4 meter hoog. Er moet ook een trap van de eerste naar de tweede verdieping gebouwd worden. Er is nog geen vergunning aangevraagd. Casco of afgewerkt in overleg, graag offerte voor beide.

Momenteel is de keuken in de kamer ...

Momenteel is de keuken in de kamer gesitueerd. Deze moet verplaatst orden ter vervanging van een oude keuken in de bijkeuken. Verder willen we een uitbouw realiseren waar een nieuwe keuken (alleen onderbouw) in gebouwd wordt. De uitbouw heeft veel glas rondom en is 3 x 5 m. De totale vloer (oud en nieuw) moet worden voorzien van vloerverwarming en daar overheen plavuizen. Verder dienen allle houten kozijnen en ramen vervangen te worden door kunststof kozijnen met ++ dubbele beglazing. Daar waar de keuken zat met een raam erboven worden omgebouwd tot openslaande tuindeuren. De dakkapel moet een nieuw kunststof kozijn met 1 openslaand raam hebben. Het oude toilet moet aangepast worden aan de wensen van deze tijd. Hangtoilet + tegelwerk De achterdeur en toegangsdeur garage moeten vervangen

Het gaat ons om een 2 onder een kap ...

Het gaat ons om een 2 onder een kap woning. Starterswoning, cataloguswoning. Ruwbouw en afbouw. De grond is ons bezit.

Ik bezit een houten huis waar een ...

Ik bezit een houten huis waar een gedeelte (ook in hout, met puntdak: dakpannen zwart) bij aangebouwd moet worden (21 m2: 6 x 3.60). Dit gedeelte gaat functioneren als (extra) slaap-, woonkamer. Dit gedeelte sluit ook aan op een reeds bestaand (stenen) schuurtje, waarin een badkamer (douche, toilet, wastafel) gerealiseerd moet worden (5 m2: 1. 80 x 2.80). Bouwtekeningen liggen klaar en vergunning is verleend. Het liefst per mail in eerste instantie reageren, want ik ben binnekort op vakantie.

Realiseren van een slaapkamer en een ...

Realiseren van een slaapkamer en een badkamer. Gedeeltelijk in bestaande garage en bijkeuken en gedeeltelijk door een kleine uitbreiding. Dus: slopen, ontgraven, funderen, buiten- en binnenwanden optrekken, dak uitbreiden en renoveren, rioleren en hemelwaterafvoer aanpassen, vloeren leggen, wanden en plafonds afwerken, badkamer inrichten, water, elektra en verwarming.

Bestaande berging. Vloeroppervlakte ca. ...

Bestaande berging. Vloeroppervlakte ca. 15 m2.Waar nodig aan wand isolatie+gipsplaat. Bij cv ruimte een wandje maken van gipsblokken ca 2 m hg en 1.2 m breed Alle wanden met tegels bekleden. CV radiator (nieuw) op een andere plaats monteren. Tussen gemaakt wandje en buitenwand (80 tot 100cm breed) een soort klapdeur ca. 150 cm hg plaatsen. Op balkenlaag raggelwerk plus gips plafond maken. Er komen 3 inbouwspots 220 Volt in. Eerst bestaande electra demonteren/omleggen tbv spots. Verplaatsen van enkele stopcontacten vanwege gipsplaat. Deze zitten nu op stenen wand. Vloer is egaal,hierop vloertegels leggen(25x25cm))

Er vindt een kleine uitbouw plaats van ...

Er vindt een kleine uitbouw plaats van de garage en de bijkeuken voor een slaapkamer en een badkamer. daarvoor moeten enkele wanden worden uitgebroken, funderingen gelegd. buitenwanden worden opgemetseld en puien worden geplaatst. Het platte dak moet ter grootte van de uitbouw worden doorgetrokken. Bij die gelegenheid wordt de dakbedekking voor het hele platte dak (dubbele garage en bijkeuken) vernieuwd. Binnen moeten de nieuwe scheidingswanden worden geplaatst en afgewerkt. Zo ook plafonds en vloeren. De badkamer moet worden ingericht (bad inloopdouche wc en dubbele wastafel). Verwarming, electriciteit moet worden aangelegd. Er wordt ook een nieuwe keuken geplaatst. Op de verdiepingsvloer komt een nieuwe dakkapel, die moet worden afgewerkt en waaronder douchecabine en wc wordt geplaatst.