Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Schoonoord te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Schoonoord heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Schoonoord u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Schoonoord of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Schoonoord bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: de bouw van een bungalow / cubisme, een woning bouwen op een kavel conform de bouwtekeningen, nieuwbouw woning bouwen, bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, het realiseren van een vrijstaande woning conform de bouwtekeningen, kruipruimte uitgraven tot kelder, transformatie winkels naar appartementen, woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, extra verdieping op plat dak bouwen, een dakopbouw op een hoekwoning maken, dakkapel en uitbouw laten plaatsen, een woning op het dak uitbouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, bouw en nieuwbouw of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Schoonoord staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Schoonoord:

Uitbouw achterzijde tussenwoning

Ik zoek een aannemer die aan de achterzijde van mijn tussenwoning een uitbouw kan realiseren. De uitbouw moet een gemetselde constructie hebben en ongeveer 2 meter diep en 3 meter breed zijn. We willen daarbij die tuindeuren behouden en eventueel of een lichtstraal op het dak of 2 extra kozijnen naast de tuindeuren. De uitbouw van de buren is precies op de grens gebouwd zodat we gebruik kunnen maken van hun dak waar ons dak weer op mag rusten. Daarnaast moet de uitbouw woon-klaar worden opgeleverd. Het gaat om een tussenwoning welk per achterom redelijk bereikbaar is.

Slaapkamers op de bovenverdieping maken

In mijn nieuwe woning is alleen een bovenverdieping ik wil hier 2 slaapkamers van maken

Asbesthoudende platen verwijderen en door golfplaten vervangen

Ik wil graag een prijsindicatie ontvangen wat het gaat kosten om asbesthoudende platen te laten verwijderen en laten vervangen door golfplaten op een paardrijhal, stalgebouw en schuren. De totale oppervlakte is helaas niet bekend. We denken dat de paardrijhal een oppervlakte heeft van 1800 m2. We willen graag een indicatie van kosten omdat we het object mogelijk willen aankopen.

Pimpen aula

Een klus die jullie niet alle dagen tegen komen. Wij zijn een bestuur van een begrafenisvereniging en dit houdt in dat wij geen commercieel bedrijf zijn. De begraafplaats ligt in Schoonoord. De aula staat er al jaren en eigenlijk is er jaren niets gebeurt. Er is een plafond van schroten met daaronder zwart doek. De wanden bestaan uit schoon metselwerk. Het meubilair is oud en er ligt vloerbedekking. Wij, als bestuur, willen de aula graag opknappen maar aangezien wij vrijwilligers zijn met de meesten een baan lukt ons dat niet alleen. Dus bij deze roepen wij hulp bij jullie. En aangezien dit een erg ongewone klus is zouden wij het erg leuk vinden dat jullie positief reageren op deze vraag.

2/1 kap

2/1 kap

oude boerderij 4 meter uitbouwen en de ...

oude boerderij 4 meter uitbouwen en de vertrekken herindelen; verplaatsen keuken, badkamer en toilet; aanbrengen isolatie; slopen en verplaatsen muren en trap; vide in woonkamer; slaapkamer en kantoor op verdieping aanbrengen. woning indelen als bungalow. uitgebouwde gevel grotendeels glas. meterkast en cv-combiketel verplaatsen; grotendeels zelf uitvoeren.

Op de begane vloer: kamer, keuken, ...

Op de begane vloer: kamer, keuken, bijkeuken, wc, badkamer met ligbad, douche en dubbele wastafel, slaapkamer, hal met trapopgang en meterkast. Op de verdieping: 3 of indien mogelijk 4 slaapkamers met een badkamer waarin een douche, wastafel en een wc. Zolderruimte boven de verdieping.