Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Schoonebeek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Schoonebeek heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Schoonebeek u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Schoonebeek of directe omgeving.

54 klanten uit Schoonebeek bevelen een bij Casius in Schoonebeek aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Schoonebeek bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: prefab zelfbouwwoning maken, vierlaagse smalle woning bouwen, vrijstaande nieuwbouwwoning bouwen, garage en kelder maken, nieuwbouw realiseren, woning met bedrijfsruimte en garage bouwen, woning uitbouwen en verbouwen, onderkelderen van een woning, prefab dakopbouw op plat dak, woning en fundering herstellen, extra verdieping op de woning maken, dakopbouw met balkon realiseren, prefab kunststof dakopbouw plaatsen, extra verdieping opbouwen, kelder met zwembad plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, bouw en nieuwbouw of veranda- en serrebouw in Schoonebeek staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Schoonebeek:

Casco uitbouw aan de achterzijde bouwen

Wij willen graag een stukje aan de achterzijde van de woning laten bij bouwen. Op een vrijdragende vloer en aangesloten op de garage. De oplevering mag casco. Zonder plafond of stucwerk. Grondwerk kan ik zelf (graafwerkzaamheden). De afmeting van de aanbouw moet zijn 2 x 3 meter, gemetseld met spouw, een kunststof deur en een plat dak. De fundering van de woning en de garage staat overigens op palen. Sonderingsrapport is aanwezig.

Prefab kelder laten plaatsen

Ik zou graag informatie en prijzen van een prefab kelder willen ontvangen.

Serre of overkapping laten plaatsen

Graag zou ik achter tegen de woning een serre van glas met aluminium willen laten plaatsen. De afmeting zal 5.60 bij 4 bij 2.60 meter moeten worden. De achtergevel mag blijven staan.

Betonvloer aan laten leggen

Het betreft het aanleggen van een betonvloer van 1600 m2.

Uitbouw van woonkamer

Wij willen een stuk bij de woonkamer aanbouwen. Uitbouw moet 4.70 meter breed worden en ongeveer 2 meter diep. Uitbouw met een plat dak. De vloer is in de kamer van hout, de hele woning is een houtskelet woning. Uitbouw in houtskelet optrekken en muren buitenzijde metselen. Openslaande deuren in de kunststof achterwand met veel glas. Tevens deur verplaatsen. Casco oplevering.