Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Ruinerwold te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Ruinerwold heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Ruinerwold u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Ruinerwold of directe omgeving.

22 klanten uit Ruinerwold bevelen een bij Casius in Ruinerwold aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 7,6/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Ruinerwold bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, het realiseren van een vrijstaande woning conform de bouwtekeningen, dakopbouw op bestaand dakterras, bungalow bouwen van ongeveer 100 m², woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, een garage onderkelderen, een opbouw realiseren volgende de bouwtekeningen, kelder onder het hoofd gebouw, fundering herstel met aanleg kelder, slaapkamer met badkamer aanbouwen, een op- en aanbouw realiseren conform de bouwtekeningen, het bouwen van een kelder onder een hoekwoning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, renovatie of verbouwing in Ruinerwold staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Ruinerwold:

Uit- / aanbouw achter de woning bouwen

Ik ben heel nieuwsgierig naar uw offerte. We laten het bestaande deel staan van de woning, maar er word een kamer en keuken aangebouwd. Ongeveer 12 meter x 7 meter. Hieronder ziet u de bouwtekening, voor de juiste maten. Advies

Balkonrenovatie

Het gaat om 2 balkons van ongeveer 3 meter x 1.20 meter. De toplaag moet in ieder geval weer geëgaliseerd en anti slip hersteld. Balkons zijn verbonden met brede brand-trap in verband met nooduitgangen. Er ligt geen tegelwerk op de balkons. Er zitten gaten in het cement/toplaag.

Schouw/ombouw van de haard weghalen

Open haard schouw ombouw weghalen zodat we een vrijstaande houtkachel daar kunnen plaatsen. Is nu een jaren 70 ombouw van 1 meter breed en 2 meter hoog. Dit dient weggehakt te worden. Prijsopgave totaalprijs (geen offertes hoger als 500 euro) Geen telefonische prijsopgave

Prefab kelder plaatsen

Is het mogelijk om een prijsopgaaf van u te ontvangen voor het plaatsen van een kelder onder onze te bouwen woning. Wij willen in de kelder onze bijkeuken maken en de verwarmingsinstallatie plaatsen. De kelder zal ongeveer 3 bij 4 meter gaan worden. Kunt u een prijsopgave aanbieden van enkele verschillende prefabkelders. De kelder dient te worden geïsoleerd te worden geplaatst.

Draagmuur slopen en draagconstructie plaatsen

Het betreft het verwijderen van een draagmuur met de afmeting 4,35 x 0,11 x 2,64 meter. Daarna zal er een stalen draagbalk geplaatst moeten worden en de leidingen en standleidingen verplaatst. Vervolgens zal er in de bijkeuken een muur moeten worden opgetrokken van 4,35 x 0,11 x 2,64 meter.

Veestal bouwen

Ik hoop volgend jaar een jongveestal van 50 x 12 meter te kunnen bouwen, en heb al een bestektekening. Ik woon in Ruinerwold, en wil graag offertes hebben van geïnteresseerden.

Verandabouw aan achterkant huis

We willen een veranda, die voldoende licht doorlaat, aan de kant van de buren afgesloten. Aan de tuinkant een schuifpui in drie delen, spotjes erin en voldoende geïsoleerd dat er geen vocht komt. Maten 2 m 45 aan huiskant uitlopend naar tuin in 3 m 25. Drie meter diep. Graag meedenkend. Ook graag advies van de vakman over het te gebruiken materiaal.

Renovatie dak, buitenmuur en ramen

Dak woonboerderij van ongeveer 8-10 x 30 meter vernieuwen en houten constructie vervangen door staal constructie (liefst buiten de woning geplaatst), zoldervloer vernieuwen. Voorgevel vernieuwen alsmede nieuwe ramen met glas.

Bouwen schuur

- geisoleerd schuin pannen dak (driehoek b x h 4.00 x 2.30 meter) - 2 x schuifdeuren 1,20 x2,00 meter aan de zijkanten - 2 x openslaande deuren aan de kopse kant + 1 x deur toegang (hooi)zolder - 1 raam zijkant (1,50 x 0.80 meter) - incl. kleine smeerput - hele schuur voorzien van binnenmuur - muren geisoleerd met aan de buitenkant afgewerkt met hout - incl betonnen vloer, afwatering naar septic tank l x b x h 5 x 8 x 5 meter

voorgevel en achtergevel reinigen en/of ...

voorgevel en achtergevel reinigen en/of stralen en dan opnieuw invoegen en eventueel impreneren

Aan oude koestal achter het woonhuis ...

Aan oude koestal achter het woonhuis (bouwjaar 1870) is in de jaren 70 een stuk bijgebouwd. Dit gedeelte is slecht en aan het verzakken. Plan is om het aangebouwde gedeelte te verwijderen en de oorspronkelijke achtergevel van de stal te hestellen. Ook willen we overwegen het dakwerk van de gehele stal te renoveren en dakpanprofielplaten aanbrengen. Het dak is nu asbestgolfplaten over oud riet.

Aanbouw met bovenverdieping. Casco ...

Aanbouw met bovenverdieping. Casco opgeleverd. Slopen bestaand bijgebouw doen we zelf. Tekeningen zijn al aanwezig. Gaat om de uitvoering. Graag offerte wat het e.e.a. gaat kosten.

Het is een project van de gemeente waar ...

Het is een project van de gemeente waar 4 kavels van gemaakt zijn met een oppervlakte van 750 m2. Verder moeten die 4 woningen wel op elkaar afgestemd zijn, hier zijn richtlijnen voor. Huis mag niet breder dan 10 meter, goot hoogte ten hoogste 3 meter, dak helling tussen 55 en 65 graden. Bijgebouwen mogen niet meer dan 60m2