Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Ruinen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Ruinen heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Ruinen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Ruinen of directe omgeving.

17 klanten uit Ruinen bevelen een bij Casius in Ruinen aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Ruinen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: de bouw van een bungalow / cubisme, een woning bouwen op een kavel conform de bouwtekeningen, nieuwbouw woning bouwen, bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, het realiseren van een vrijstaande woning conform de bouwtekeningen, kruipruimte uitgraven tot kelder, transformatie winkels naar appartementen, woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, extra verdieping op plat dak bouwen, een dakopbouw op een hoekwoning maken, dakkapel en uitbouw laten plaatsen, een woning op het dak uitbouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing of bouw en nieuwbouw in Ruinen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Ruinen:

Keldervloer storten en vlinderen

In onze kelder moet een betonvloer gestort en gevlinderd worden. Het gaat om ongeveer 500 vierkante meter. De kelder is goed bereikbaar.

Betonvloer storten

Voor onze nieuwbouw woning willen wij het beton storten en vlinderen van de keldervloer uitbesteden. De keldervloer is 500 m2 groot, de dikte van de vloer is 20 centimeter met enkele wapening. De wapening zullen wij zelf aanbrengen.

Kelderbouw nieuwbouw recreatiewoning

Kelderbouw met oppervlakte van 100 m2, hoogte 2.40 meter. Toegang alleen van buiten met trap en fietsgoot.

Nieuwbouw recreatiewoning Ruinen

We willen een recreatiewoning bouwen. Ontwerp en plannen zijn klaar. Onder kelder met trap en fietsgoot. Totaal oppervlak 100 m2. Slaapkamer en badkamer, met een douche en wc en aansluiting wasmachine beneden. Vloerverwarming. Eerste verdieping 3 slaapkamers en badkamer (bad, douche en wc) en trap naar dak met dakluik. Hoogte kamer 2.40 meter.

Bouw recreatie woning

We hebben een globale woningschets en weten wat we willen. Wie helpt ons de recreatiewoning verder te ontwerpen en te bouwen? Het gaat om bouwtekeningen, berekening en advies. En vervolgens de bouw van de woning: Woning van ongeveer 100m2 met begane grond en een eerste verdieping, plat dak, en een kelder van ongeveer 3 bij 7 meter, gemetselde woning en fundering. Verder ook enige afwerking binnen zoals loodgieterij, vloeren, plafonds, electra etc.

Verbouw+aanbouw garage tot master ...

Verbouw+aanbouw garage tot master bedroom (slaapkamer + badkamer) en zolder garage tot inloopkast.