Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor garage bouwen:

Garage bouwen

De fundering ligt er al, beton op heipalen. De garage zal 3 bij 6 meter worden en 3.20 meter hoog en halfsteens. Er zal een wandcontractdoos geplaatst moeten worden en aan de voorzijde een garagedeur en aan de achterzijde een loopdeur. We willen graag een extra koelkast en vriezer in de garage neerzetten. Zorgt dit ervoor dat de garage vorstvrij blijft, of is er extra isolatie nodig?
Onze klant uit Roden (Drenthe) wenst(e) offertes van aannemers voor bouw en nieuwbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor garage bouwen uit heel Nederland:

Handsondering uit laten voeren

Controle voor de draagkracht van de grond d.m.v. (hand)sondering op uitgangspunten statische berekening/geotechnisch advies over bouwen van de garage.

Vrijstaand herenhuis bouwen

Vrijstaand herenhuis (12x8) met garage. Totaal van ongeveer 250m2

Aanbouw / uitbouw aan koopwoning bouwen

Aanbouw van 4 bij 6 meter realiseren. Wij willen een badkamer en slaapkamer op de begane grond realiseren. Aanbouw wordt gerealiseerd aan de zijkant van het huis (waar nu de garage staat). Het slopen van de garage doen wij zelf. Wij hebben nog geen vergunning voor deze werkzaamheden aangevraagd.

Uitbouw op de garage bouwen

Graag een uitbouw op de garage realiseren. Bij de bouw is waarschijnlijk rekening gehouden met een eventuele opbouw.

Opbouw op de garage bouwen

Wij hebben een woning op het oog om te kopen. Wel met het idee om op de garage een dakopbouw met plat dak te plaatsen. De begane vloer is kwaaitaal beton. Graag willen wij globaal weten wat de kosten zullen zijn voor een dakopbouw op de volledige garage.

Garage glad stuken

Wij hebben een garage laten bouwen en willen deze laten stucen. De afwerkingen zijn divers (deel baksteen / deel betonblokken) Wanden Vierkante meter: 70 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Prefab kelder plaatsen

Graag wil ik een offerte van een prefab kelder. De lengte is 9 meter en 3 meter breed. De plek van de kelder is waar nu de garage is. De woning en garage zijn onderheid. We willen alles slopen, de kelder laten plaatsen en dan weer gaan bouwen. Het is een hoekwoning. Komt er onder de kelder nog een vloer? Graag een offerte inclusief transportkosten. Ik hoor graag van u.

Vrijstaande garage laten bouwen

Ik zou graag een globale prijsindicatie willen ontvangen voor een garage van 9 bij 5 met plat dak. Casco gebouwd.

Dakopbouw op de garage bouwen

Boven op de garage zou ik graag een extra ruimte van 6 bij 2.70 meter willen creëren. Er zal een doorbraak in de gevel van de woning gemaakt moeten worden om zo de kamer te betreden. De elektra en verwarming dienen te worden doorgetrokken en separaat zou ik graag een prijs ontvangen voor het stuken van de wanden en plafonds. Er is nog geen vergunning aangevraagd. Graag maak ik een afspraak om de wensen met een vakman verder te bespreken.

Garage bouwen

We willen graag een garage laten bouwen van ongeveer 7 meter breed en 16 meter lang met een verdieping erop, goothoogte 2 meter en nokhoogte 5 meter... Zoiets als foto onder, alleen geen speciaal metselwerk op de hoeken en ronde deuren is ook niet nodig. de eenvoudige versie zeg maar. Gaarne prijsindicatie

Partners

Partners van Casius