Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Roden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Roden heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Roden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Roden of directe omgeving.

135 klanten uit Roden bevelen een bij Casius in Roden aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Roden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, het realiseren van een vrijstaande woning conform de bouwtekeningen, dakopbouw op bestaand dakterras, bungalow bouwen van ongeveer 100 m², woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, een garage onderkelderen, een opbouw realiseren volgende de bouwtekeningen, kelder onder het hoofd gebouw, fundering herstel met aanleg kelder, slaapkamer met badkamer aanbouwen, een op- en aanbouw realiseren conform de bouwtekeningen, het bouwen van een kelder onder een hoekwoning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor bouw en nieuwbouw, verbouwing of renovatie in Roden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Roden:

Garage bouwen

De fundering ligt er al, beton op heipalen. De garage zal 3 bij 6 meter worden en 3.20 meter hoog en halfsteens. Er zal een wandcontractdoos geplaatst moeten worden en aan de voorzijde een garagedeur en aan de achterzijde een loopdeur. We willen graag een extra koelkast en vriezer in de garage neerzetten. Zorgt dit ervoor dat de garage vorstvrij blijft, of is er extra isolatie nodig?

Buiten- en tussenmuur verwijderen en ondersteunen

De werkzaamheden zijn als volgt: 1: - 2 Meter buitenmuur verwijderen; - Plaatsen H-balk voor ruimte van 3.50 meter , balk van 4 meter? Een klein raam zal worden dichtgemetseld. 2: - 1.40 meter tussenuur verwijderen. Ik plaats hier zelf een eiken balk met nader te bepalen afmetingen is mogelijk lijkt mij. 3: - 0,9 meter muur verwijderen tussen 2 ramen aan de voorzijde - plaatsen van H-balk voor een ruimte van 2,7 meter, dus balk van 3,10?

Constructieve muur wegnemen

Het uitbreken van een dragende muur van de keuken naar de woonkamer. De lengte van de muur is 3,60 meter (inclusief deur) en 2,62 meter hoog. De constructieberekening en tekening zijn al gemaakt. Er moet een IPE 240 balk geplaatst worden met aan de gevelzijde een 25 cm penant. Totale lengte stalen balk 3,90 meter. Puin afvoeren en verdere afwerking doen we zelf. In de muur zitten elektra leidingen. Deze moet netjes uit de muur worden gesloopt omdat deze onder andere weer in de muur aan de gang zijde en in de penant geplaatst moet worden. De werkzaamheden willen we het liefst zo spoedig mogelijk uitgevoerd hebben. Wij regelen zelf: - Stalen IPE 240 balk, 3,90 meter - Puin afvoeren - Herplaatsen elektroleidingen Mocht er een goede prijs geboden worden voor de stalen balk en het afvoeren van het puin dan mag dat uiteraard ook geleverd worden.

Asbest verwijderen uit de berging

We hebben een berging van 400 x 230 cm (bouwjaar 1993) met vermoedelijk asbesthoudende golfplaten. De berging is goed bereikbaar vanaf het trottoir. Er is nog geen asbestinventarisatierapport voor gemaakt.

Balkon bouwen

Ik wil graag een balkon laten maken van ongeveer 3 meter breed en 1.50 meter. De constructie zit al in de muur. Hij moet alleen afgewerkt worden. Een hekwerk en een iets waar je op kan staan moet nog gemaakt worden. Er zitten al twee openslaande deuren. Het betreft de eerste verdieping van een vrijstaande woning, de ruimte is makkelijk toegankelijk.

Kelder bouwen bij de woning

Ik zou graag willen weten wat de kosten zijn voor een kelder van 12 x 5 waar een huis word opgebouwd van de zelfde afmeting van de woning misschien zou u mij wat info kunnen sturen het gaat mij alleen om de prijzen van de kelder niet uitgraven of bemaling .

Schoorsteenmantel slopen

Wat zijn de kosten voor het slopen van een schoorsteenmantel? Alleen de schoorsteenmantel op de begane grond. En het afwerken van de muur tot een geheel? De muur is 2.50 meter hoog en heeft een breedte van 1.5 a 2 meter. De schoorsteen tegen een betonnen wand.

Schilderen kozijnen en onderhoud dak

Graag ontvang ik een offerte voor het schilderen van de kozijnen op de eerste verdieping van een hoekhuis. Het gaat om de voorzijde en achterzijde van de woning. De kozijnen schoonmaken, schuren en schilderen. Daarnaast graag de dakgoot voor en achter schoonmaken. De dakpannen op de nok van het dak inspecteren en recht leggen, er liggen een aantal scheef. De kozijnen zitten over de gehele breedte van de woning.

Bijkeuken aanbouwen aan de woning

Tekening is in spiegelbeeld. Foto zoals het moet worden

Bijkeuken als aanbouw aan de woning

Let op tekening is in spiegelbeeld. Foto is zoals het moet worden.

Bijkeuken aanbouwen aan de woning

Zie tekening let op deze is in spiegelbeeld. Foto is een voorbeeld zoals het moet worden. Graag reacties.

Aanbouw / bijkeuken laten bouwen

Aanbouw: bijkeuken aanbouwen. Circa 3 meter lang, 2,5 meter breed en 2,65 hoog. Fundering ook maken. Plaatsen tussen het huis ter hoogte van de keuken en de garage, deur naar de garage en het huis ook maken. Gevel doortrekken met dezelfde stenen als de huidige gevel. Bijlage is beschikbaar.

Aanbouw: aanbouwen bijkeuken

Aanbouw: bijkeuken aanbouwen. Circa 3 meter lang en 2,5 meter lang, en 2,65 hoog. Fundering ook maken. Plaatsen tussen het huis ter hoogte van de keuken en de garage, deur naar garage en het huis ook maken. Gevel doortrekken met dezelfde stenen als huidige gevel. Zie bijlage/tekening.

Aanbouw / bijkeuken bouwen

Zie tekening

Kruipruimte uit laten graven of zuigen

Uitgraven en/of zuigen van de kruipruimte. Ongeveer 50m2, er moet ongeveer een laag van 10cm verwijderd worden.

Uitbouw woning

Het is een uitbouw van ongeveer 10m2 en we willen het dak naar beneden trekken en dan wordt de douche en een slaapkamer ook groter.

Aanbouw woning

Wij zouden graag een uitbouw van onze woning willen, die een oppervlakte van ongeveer 12m2 bedraagd, er zouden 2 raampartijen + 2 radiatoren moeten verdwijnen, er zouden openslaande deuren geplaatst moeten worden, electra en stucwerk aangebracht moeten worden, vloerverwarming of radiatoren terug geplaatst moeten worden. Fundering is nodig, maar niet heien. Keuken is al uitgebouwd, dus uitbreiden.

We zijn op zoek naar een architect voor ...

We zijn op zoek naar een architect voor de verbouwing van restaurantruimte naar kantoorruimte.

Laagbouwwoning, met dakgootoverstek ...

Laagbouwwoning, met dakgootoverstek voorzien van kunststofkozijnen en kunststofboeidelen en evt kunststofdakkapellen. Energiezuinige woning met bijkeuken en garage. Bij voorkeur traditionele bouw en aannemer afkomstig uit de drie noordelijke provicies. De te bouwen woning in de prijsklasse tot euro 175.000,-- Tekening nog niet aanwezig, verwachten aantal modellen om uit te kiezen. Evt ook prefab. Kleiner type woning, stolpwoning met erkertje bv, ong. 150 vloeropp.

Een muur doorbreken naar keuken + ...

Een muur doorbreken naar keuken + aanbouw aan achterkant huis. Sloop van bijkeuken/schuurtje. Keuken verplaatsen naar uitbouw. Inc alle metselwerk, fundering, loodgieterij werk wat er bij komt kijken. Alles is nog in de beginfase er is wel al een idee, maar dat moet nog verder uitgewerkt worden.

Dorpel bij entree van nieuw stuk hout ...

Dorpel bij entree van nieuw stuk hout voorzien en planken boven aan voorgevel vervangen door bijv. trespa.

De zolder moet slaapkamer worden(1 of ...

De zolder moet slaapkamer worden(1 of 2). Het dak moet geïsoleerd worden. Als er twee slaapkamers komen moet er, of een dakkapel, of een dakraam geplaatst worden. Er is een vaste trap naar de zolder.

Vrijstaande woning in gebied Oostindie ...

Vrijstaande woning in gebied Oostindie Leek (Buiten) Moderne woning met plat dak Duurzaam ontwerp Tuin onderdeel van ontwerp Tuingerichte kamer met veel glas Bouw budget +/- 200000 Euro

slopen en opnieuw bouwen van het ...

slopen en opnieuw bouwen van het voorhuis, inclusief fundering. Het betreft een boerderij uit 1926, waarvan het achterhuis in 1990 - 1994 nieuw is gebouwd.

Geisoleerde uitbouw van de achterzijde ...

Geisoleerde uitbouw van de achterzijde van de woning waarbij de uitbouw een schuin aflopend dak krijgt voorzien van dakpannen (en tuimelramen) en voorzien is van een schuifpui. De uitbouw omvat tevens de achterzijde van de garage waardoor door plaatsing van een tussenwand een extra kamer achter de garage gecreerd wordt. Extra verwarming en electriciteit is tevens benodigd. De huidige woning is gebouwd op vaste grond, uitgangspunt is dat dit ook voor de uitbouw kan gelden. De bestaande achtergevel moet gedeeltelijk verwijderd worden. Er moet een deur van de achterzijde van de garage verplaatst worden naar de zijkant.