Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Peize te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Peize heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Peize u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Peize of directe omgeving.

45 klanten uit Peize bevelen een bij Casius in Peize aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Peize bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, het realiseren van een vrijstaande woning conform de bouwtekeningen, dakopbouw op bestaand dakterras, bungalow bouwen van ongeveer 100 m², nieuwbouw woning bouwen, transformatie winkels naar appartementen, woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, een garage onderkelderen, een opbouw realiseren volgens de bouwtekeningen, kelder onder het hoofdgebouw, fundering herstel met aanleg kelder, slaapkamer met badkamer aanbouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, renovatie of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Peize staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Peize:

Kelder onder bestaand huis realiseren

Ik wil een kelder van ca 40 m2 laten bouwen. Het moet compleet opgeleverd worden, en er moet een fundering in komen. Stucwerk en elektra regel ik zelf. Ik weet niet zeker of hier een vergunning voor nodig is, maar als dit nodig is dan ga ik het zeker aanvragen.

Uitbouw realiseren

Wij zijn woonachtig in Peize en denken aan een uitbouw achter onze (niet geïsoleerde) berging van ongeveer 3 bij 3 meter met hierin een deel van de berging mee te isoleren. Onze voorkeur gaat uit naar een uitbouw middels houtconstructie inclusief veel raamwerk. Dit omvat onder andere het plaatsen van een wand (inclusief deur) halverwege de berging, het verwijderen van de bestaande betonvloer op zand, het uitbreken van de achtergevel en het plaatsen van de uitbouw met geïsoleerde vloer met elektrische vloerverwarming. Aan de buitenzijde rondom het raamwerk afgewerkt met verticaal hout. Kunt u hier een prijsindicatie voor geven? Afwerking van de muur kunnen wij zelf doen. De rest door de vakman laten doen.

Verbouwing boerderij

Wij hebben een leuke boerderij op het oog, al wel een woonboerderij maar zal van binnen verbouwd moeten worden. Sloopwerk kunnen we zelf. Gaat om boerderij van 240m2. Beneden moet er nieuwe keuken met uitbouw van 3 meter en glazen schuifpui komen. De schuur moet bij woonkamer getrokken worden, nieuwe vloeren beneden en wc gerenoveerd. Kan iemand een groffe inschatting of offerte maken? Uiteraard is het tzt handig om voor een accuratere offerte met ons een bezoek aan de woning te brengen. We horen graag van u! Met vriendelijke groet,

CV-ruimte ontdoen van asbest

Asbest verwijderen uit een CV ruimte van 10 m2. Het zijn platen die tegen de schuine wand, op de balk en achter de CV geplaatst zijn. Ze zijn gewit. Een foto van de hoek waar de CV hangt is beschikbaar. Er is nog geen asbestinventarisatierapport voor gemaakt.

Keuken, badkamer en draagmuur slopen

Wij hebben een vrijstaande woning gekocht uit bouwjaar 1974 en krijgen daarvan op 1 september de sleutel. We willen daar diverse sloopwerkzaamheden laten verzorgen. Het gaat om: - Slopen van een badkamer inclusief tegelvloer van 10 m²; - Slopen van een oude keuken; - Slopen van 3 tussenmuurtjes; - Slopen van 1 draagmuur van 3,5 meter breed + stutten + draagbalk plaatsen; - Weghalen van een plafond met gipsplaten, in totaal 60 m². Er is een klein stukje asbest aanwezig, dat ga ik zelf verwijderen en afvoeren. Er staan foto's van de woning op Funda. Graag kom ik in contact met bedrijven die hier vanaf 1 september direct tijd voor hebben. Ik bespreek graag de klus met u en ontvang daarbij uw offerte.

Achterzijde van het huis uitbouwen

We willen aan de achterkant van het huis over de hele breedte van het huis uitbouwen. De muur tussen bijkeuken en kamer eruit en op de plek van de bijkeuken een keuken plaatsen. (Zie bijgevoegde tekening). De afmetingen zijn 2 meter bij 8 meter.

Lekkage aan aluminium serre verhelpen

Onze serre lekt wanneer er veel wind en regen op staat. Er komt water in een gootje en dit overstroomt dan. Kunt u dit repareren en heeft u een idee waar dit vandaan komt?

Kruipruimte dieper maken

Ik wil dat de kruipruimte onder mijn huis uitgediept wordt. Nu is de diepte 30 cm en dat moet 50 cm worden. De afmetingen van de kruipruimte is 9 bij 6 meter groot. In de keuken hebben wij een kruipluik. De gehele ruimte is via dit luik bereikbaar.

Loggia onder het dak maken

Ik wil graag een loggia van 2 meter in een dak. Het gaat om een schuin dak. Voor zover ik weet is er geen vergunning nodig. Er is nog geen berekening gemaakt. Graag advies over de mogelijkheden.

Kelder bouwen onder te bouwen bijgebouw

Wij zijn bezig met de voorbereidingen voor het realiseren van een vrijstaand bijgebouw van 10.5 x 6 meter met daaronder een kelder van 6 x 3 meter die gedeeltelijk als fundering zal dienen. De hoogte van het bijgebouw wordt 5.6 meter en zal dus uit twee verdiepingen bestaan. Wij willen op de beneden verdieping dubbele openslaande deuren van 3.5 meter breed, 3 toegangsdeuren en openslaande garage deuren. Op de boven verdieping willen wij een aantal dakramen van 60 x 80 centimeter groot. Ook willen wij op de boven verdieping een dakkapel van 3.5 meter breed laten plaatsen. In de kelder willen wij de hoofdaansluiting van het elektra en water laten realiseren. De dakpannen zijn reeds aanwezig van oude bijgebouwen en kunnen waarschijnlijk worden hergebruikt. Ook willen wij zonnepanelen op het hoofdgebouw en bijgebouw laten plaatsen.

Loggia in het dak maken

Loggia in dak van 3 meter.

Casco winkel afbouwen

Wij denken aan een nieuw winkelpand wat we casco zouden gaan huren. Maar we heb geen enkele indicatie wat het kost om van een casco pand een klaar pand te maken (electrisch, vloeren , wanden, water, toilet, plafond, verlichting etc.) We hoeven geen sluitende offerte, maar wel een indicatie van de kosten. Het gaat om een winkel van 500- 600 m2

Fundering aanbrengen voor een uitbouw

Ik wil graag een opgaaf voor het volgende: Uitgraven en realiseren van een fundering voor een laagbouw uitbouw. Uitbouw gaat opgebouwd worden uit een monolitsche muur van porotherm stenen met extra gevelisolatie en houtafwerking. Lengte fundering is 21.5 meter. Originele fundering zit 0.85 meter diep. Graag opgaaf voor de complete fundering, inclusief afgraven, beton storten en opmetselen tot maaiveld.

Schuur tot bijkeuken maken

De schuur tot bijkeuken maken. De schuur heeft een plat dak met bitumen. Afmetingen 225 cm breed, 380 cm. lang en 250 cm hoog. Nu is het enkelsteens, dit moet geheel geïsoleerd worden. Het liefst door middel van een raamwerk en dan afwerken met platen met isolatiemateriaal er tussen. Het raamwerk door de vaklui en de afwerking door mijzelf. Het dak moet gerepareerd worden. Er moet nog een vloer in gegoten worden, het zijn nu gewoon tegels op zand. De vloer afwerken met een afvoerputje en deze betegelen. Extra aanvraag 1: De CV-ketel van de zolder naar de bijkeuken verplaatsen. Extra aanvraag 2: De bijkeuken 1,5 tot 2 meter in de lengte uitbouwen met een extra deur en raam er in. Ik kan u een schets sturen van de plattegrond.

Dakgoot schilderen/repareren

Schilderen van de houten omlijsting van de dakgoot en schilderen boeidelen. Totale lengte ongeveer 18 m. Ongeveer 1,5 meter houten omlijsting dakgoot moet vervangen worden (rot). Verder is het de vraag of de dakgoot lek is. Indien ja dan moet ook dat gerepareerd worden.

Wij willen gaarne de vlizotrap vervangen ...

Wij willen gaarne de vlizotrap vervangen voor een vaste trap naar zolder. Wat zijn ongeveer de totaalkosten voor het plaatsen van een nieuwe trap, inclusief een nieuwe trap.

Aanbouw 150m3 (37m2 + puntdak andere ...

Aanbouw 150m3 (37m2 + puntdak andere optie plat dak). Waarschijnlijk niet heien. Indicatie materialen: betonvloer - in gevels ca 30m2 glas in staalprofielen verwerkt- hout skeletbouw- puntdak afwerking zink of bitumen of dakpannen (graag 3 opties weergeven) buitenwanden afgewerkt red cedar(ca. 50m2 gevel) 1 buitendeur gelijk buitenwand.dubbele tuindeur glas. interieur: 4 binnendeuren in 30m1 MS wanden hooges varierend van 2,5m tot5,5m. 2x toilet, douch en wastafel. electra en aan-afvoeren(zitten in zelfde hoek bestaand huis) tegelwerk bakkamertje van 2x2m.Tegelwerk toilet van 1x2m. Aanvullend gevraagd verbouw op 1e verdieping van kast tot kleine badkamer van 2x3m. tegelwerk en aan-afvoer, zonder toilet, met wastafel en douche. Klein timmerwerk. Aanvullend optie veranda/terras 16m2

Kamer en hal, of delen daarvan, moeten ...

Kamer en hal, of delen daarvan, moeten gestuct. Daarna alles schilderen. Voorts een tweetal voorzetramen plaatsen, kozijnen van twee grote ramen op begane grond en twee ramen op eerste verdieping beoordelen op rot en eventuele vervanging en daar of voorzetramen of nieuwe kozijnen in plaatsen. Gegeven maten (50 - 100 m2) betreffen vloeroppervlak (ongeveer 60 m2 totaal).

een uitbouw van een woonkamer van 25 ...

een uitbouw van een woonkamer van 25 vierkante meter met daarin een kachtel waarschijnlijk plavuizen vloer verder moet de badkamer, wc. en keuken gerenoveerd worden. Moet bij zolderkamer een kantelraam komen en een nieuwe cv ketel

sloop van een niet dragende muur, van ...

sloop van een niet dragende muur, van twee deuren een boog maken (in dragende muur) omleggen schakelmateriaal en thermostaat, plafond en wanden stucwerk, vloeren tegelherstel (tegels aanwezig) plaatsen van een kozijn met deur