Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Paterswolde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Paterswolde heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Paterswolde u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Paterswolde of directe omgeving.

34 klanten uit Paterswolde bevelen een bij Casius in Paterswolde aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Paterswolde bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: moderne bungalow bouwen op een perceel, een patiobungalow bouwen op een aangekochte kavel, totaal huis verbouwen / renoveren, nieuwbouwwoning Almere Poort, woning bouwen, een bungalow ontwikkelen op een kavel, opbouw uitbouw met zijbouw, drie keer dubbele nokverhoging, een duurzaam en natuurlijke prefab woning aanleggen, een woning bouwen op een vrijstaande kavel, prefab woning steen 2 verdiepingen., drie dakopbouwen realiseren op tussenwoningen, uitbouw aan achterzijde van jaren 30 woning laten bouwen, een dakopbouw maken als toekomstig 2e verdieping, uitbouw achterzijde en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of renovatie in Paterswolde staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Paterswolde:

Schoorsteenpijp en schoorsteen verwijderen

Wij willen de schoorsteen en het rookkanaal op onze vrijstaande woning laten verwijderen en afvoeren. Het dak moet weer netjes worden gedicht. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte. Bij voorkeur ontvangen wij uw vragen of offertes per email.

Aanbouw met lichtbak in plat dak en openslaande deuren naar tuin laten bouwen

Ik wil graag een houtskeletbouw uitbouw aan de achterzijde van woning. Voorzien van lichtbak in platdak en openslaande deuren (houten kozijnen) naar tuin. Buitenzijde wil ik tevens hout, dus geen metselwerk. Ongeveer 3 x 6 meter.

Aanbouw achter het huis realiseren

Ik wil graag een aanbouw achter mijn huis realiseren. Afmetingen: 3,5 meter breed en 3 meter diep.

Betonrot in de balkonvloer herstellen

Mijn woning heeft een balkon van 6,25 meter breed waar wat betonrot in komt. Er ontstaan kleine stalactieten onder aan het balkon. Dit zou ik graag hersteld hebben. Het betreft een balkon op de eerste etage. Deze is bereikbaar via het dakterras hieronder wat ook bij mijn woning hoort. Kunt u me een prijs indicatie geven en wat ik kan verwachten of wat nodig is?

Aanbouw bij woning

Ik wil graag offertes aanvragen voor de aanbouw bij mijn huidige woning. De aanbouw is tussen twee bestaande muren, waarvan 1 van de buren is (hier zal nog een muur tegenaan moeten). Aan de andere kant van de aanbouw is onze huidige bijkeuken, hier moet alleen een deur uit, maar de muur staat er al. Aan het einde van de uitbouw willen we openslaande deuren. Ook willen we graag een lichtkoepel/lichtstraat in het plafond. De aanbouw zal 4,19 meter lang worden en 4,10 breed. In de bijlage de bouwtekeningen.

Verbouw zolderverdieping

Wij hebben een huis op het oog maar willen alleen kopen als de zolder uitgebreid kan worden: - vaste trap aanleggen. Er is nu een vlizotrap. Boven de trap van eerste verdieping een vaste trap maken; - houten vloer leggen. Nu een deel gelegd maar de balken zijn niet erg stevig. Vraag is of er voldoende draagkracht is om het als verdiepingsvloer te kunnen gebruiken; - een brede dakkapel maken. Op zolder nu 2 meter stahoogte. Dakkapel zo groot mogelijk of het dak liften; - een groot tuimelraam in het schuine dak aanbrengen. Afspraak met de verkopende makelaar om de zolder met u te kunnen bekijken.

Installeren schauw en haard

Ik wil in mijn huiskamer een schouw en haard laten installeren. Het rook kanaal zit direct naast de rioleringsbuis die van de verdieping naar de kruipruimte loopt. Dat maakt de klus wat gecompliceerd. Materialen in overleg. Het liefst ook het leveren van de haard en materialen.

Tegelwerk keuken plus renoveren toilet

1) Betegelen rij tegels boven aanrecht keuken, afmeting b30 x h40 cm en lengte ca 4 meter (witte tegels). 2) Plaatsen kleine fontein met kraan en sifon/afvoer en aansluiten (nieuw) watertoevoer en afvoer op aan/afvoer onder de vloer in buurt van wc + tbv aansluiting boren van gat rond 45mm in toiletruimte; 3) Betegelen over oude tegels, (nieuwe) witte tegels maat in overleg bv 30 x 40 wit van ca 6 m2 in toiletruimte zie 2) In week na 8 februari zijn wij aanwezig voor verdere uitleg informatie ter plaatse. Werkzaamheden moeten dan zsm daarna worden uitgevoerd. Koffie enz. aanwezig natuurlijk.

Ons jaren 30 huis willen we uitbouwen ...

Ons jaren 30 huis willen we uitbouwen boven het platte dak van de keuken/ bijkeuken, waardoor op de eerste en tweede etage extra ruimte onstaat. Met deze extra ruimte willen we een moderne badkamer creeeren en een speelkamer voor de kinderen. Om meer ruimte te creeeren voor de opgang naar de tweede etage/ lichtinval willlen we een dakkapel maken. We willen een (loop) kast maken op de eerste etage in de nieuw te maken slaapkamer. Het dak moet worden geisoleerd onder de dakpannen. T.b.v de vloer van de badkamer moeten er meer balken komen. de schoorsteen moet worden verwijderd op de 1 en 2 etage. Bouwkundig dient een pilaar te worden geplaatst om de uitbouw over de hele breedte van het huis te kunnen doen. Het geheel moet volledig aansluiten bij de onze jaren 30 woning (sfeer, materialen,--)

Maken van twee slaapkamers voor kids, ...

Maken van twee slaapkamers voor kids, één bergruimte en twee kleine 'hokjes' voor cv-ketel en wasmachine plus droger.