Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Oranje te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Oranje heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Oranje u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Oranje of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Oranje bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: moderne bungalow bouwen op een perceel, een patiobungalow bouwen op een aangekochte kavel, totaal huis verbouwen / renoveren, nieuwbouwwoning Almere Poort, woning bouwen, een bungalow ontwikkelen op een kavel, opbouw uitbouw met zijbouw, drie keer dubbele nokverhoging, een duurzaam en natuurlijke prefab woning aanleggen, een woning bouwen op een vrijstaande kavel, prefab woning steen 2 verdiepingen., uitbouw aan achterzijde van jaren 30 woning laten bouwen, een dakopbouw maken als toekomstig 2e verdieping, uitbouw achterzijde, complete verbouwing appartement en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, bouw en nieuwbouw of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Oranje staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Oranje:

Betonvloer tbv uitbreiding recreatiebungalow aan laten leggen

Voor de uitbreiding van mijn recreatiewoning (houtskeletbouw) is een betonnen vloer (met isolatie aan onder- en zijkant) nodig van circa 700 bij 300 cm. De vloer kan op staal worden aangelegd, de zandlaag ligt op 60-80 cm diepte. Wat betreft de verdere bouw bespreek ik graag de mogelijkheden met de aannemer, maar het gaat in eerste instantie alleen om uitbreiding van de betonvloer.

Kelder verbouwen / uitdiepen

Ik wil de kelder laten uitgraven Hij is nu ongeveer 1.55 diep 5.75 lang en 5.75 breed

Een woning aan de zijkant uitbouwen

Ik ben op zoek naar een aannemer die een uitbouw kan realiseren aan de voor/zijkant van mijn woning. Het gaat om 4,5 bij 3 aanbouwen, het wordt met garage verbonden en vormt een geheel. Exacte specificaties van de uitbouw bespreek ik graag met de vakman.

Plafond vervangen door een systeemplafond

Het oude plafond moet eruit, en daarna wil ik er een nieuw systeemplafond in laten plaatsen. Het gaat om 5 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Een vrijstaande garage in de achtertuin bouwen

Ik zoek een aannemer die voor mij een garage kan bouwen in mijn achtertuin. De garage moet vrijstaand, 4 bij 8 meter en uit steen en hout bestaan. Er is geen omgevingsvergunning voor nodig. Het moet achter een twee-onder-een-kap-woning gebouwd worden. Er zijn nog geen bouwtekeningen aanwezig.

Houtkachel en pijp verwijderen

In het huis dat we gekocht hebben willen we graag de houtkachel inclusief pijp (die zichtbaar is in de woonkamer, slaapkamer op 1e verdieping en zolder) verwijderen. Daarnaast graag de plafonds dichtmaken en afwerken.

Aanbouw aan nieuwbouwwoning

(Zie tekening) Aanbouw aan bestaande woning. Doorgang is al bestaand kozijn in woning. Buitenmuren bekleed met Siberisch Larix van foreco Waxed Wood Gold. Deur in halletje is schuifpui. Van binnenuit gezien schuivend gedeelte aan de linkerkant. Overkapping heeft dezelfde hoek als halletje. Uitbouw moet aangesloten worden op bestaand warmte systeem (vloerverwarming) en elektra. Huisje moet voldoen aan de goede isolatie waarden. Ramen in het huisje mogelijk tripple glas. Lange ramen in de West en Zuid gevel moeten op een dusdanige hoogte geplaatst worden, dat zittend naar buiten kan worden gekeken (voorstel kozijn begint op 90 cm van vloer en hoogte buitenmaten kozijn zijn 77 cm. Ook afhankelijk van dikte kozijn. Dakconstructie moet dusdanig zijn dat, direct of later, op het huisje een sedum dak kan worden aangebracht. Niet op de overkapping. Hoogte dak maximaal 2,71 meter. Ingang huisje geen deur maar open verbinding naar halletje Op de plaats van de aanbouw is een fundering aanwezig welke mogelijk gedeeltelijk bruikbaar is.

Uitbouw keuken en muurtje

Graag willen wij het stuk dat tussen het huis en de gewezen achterdeur bij de keuken trekken.De muur ernaast is enkel steens. Als wij dit evt dubbelsteens willen hebben willen wij graag de extra kosten hiervoor horen. De afmetingen staan op de laatste foto.Graag zie ik uw reactie tegemoet.

Schuur afbreken en nieuwe schuur bouwen

wil graag een houten schuur van 7.50 bij 5 meter met een veranda. Binnenin geïsoleerd met een zoldertje.

Asbest luchtafvoerpijp laten verwijderen

Ik wil luchtafvoerpijp laten verwijderen van badkamer op 1e etage, dit betreft een korte pijp die vanaf badkamerplafond doorloopt naar vliering en naar buiten toe in het dak. ik schat dat de pijp niet langer is dan 1 meter

Uitbouw op de garage

Wij willen graag een casco-uitbouw op de garage van onze 2-onder-1 kap woning uit de jaren-70. De opbouw moet 6,00 meter x 6,00 meter worden, dit is ook de maatvoering van de garage. De vergunning is nog niet aangevraagd.

Nieuwe indeling vrijstaand woonhuis

We zouden graag de binnenkant van onze woning zoveel mogelijk open willen, dus zo weinig mogelijk muren en deuren en een andere indeling. Draagmuren eventueel vervangen door draagbalken. Het huis is zo ongeveer 8 meter breed en 16 meter lang, begane grond en etage met 4 slaapkamers. De buitenmuren zijn goed. Betonnen plafond. Eventueel uitbouwen is ook een optie. Op dit moment alleen vloerverwarming in de keuken, dat willen we overal hebben. Vrijstaande schuur moet een kwartslag gedraaid worden. Als dat gedaan is kunnen we daar tijdelijk wonen. We willen dit alles wel authentiek houden. Ontwerp en uitvoering in overleg met de aannemer.

Carport ombouwen naar trimsalon

Ik wil mijn trimsalon in de voormalige garage verder uitbreiden en daarvoor de bestaande carport gebruiken. Het gaat om een carport van circa 4,00 meter lang en circa 3,00 meter die nu voor de garage staat en dichtgemaakt en geisoleerd moet worden. Er moeten kozijnen in geplaatst worden en een deur. Tevens aanleggen van elektra, water en verwarming. Verder het geheel netjes afwerken en aftimmeren. Vergunning nog niet aangevraagd.

Originele uitbouw aan achterzijde woning vergroten/verbreden

Wij willen graag een uitbouw van 5,50 meter breed en 3,00 meter diep. De woning heeft vanaf de originele bouw (2001) een uitbouw (zie tekening) die wij dus nu willen vergroten/verbreden. Daarom willen we de huidige openslaande deuren met beide naastgelegen raamkozijnen hergebruiken. Ook willen we er een lichtkoepel in. Ik heb naast de bijgevoegde tekening ook nog foto's van de originele bouw.

Klompenhok plaatsen

Wat zou het kosten om een klompen hok te realiseren van 1,5 diep en 2 breed. Betreft om aanbouw op aanbouw. De klompen hok gaat Onder anderen voor witgoed de dienst doen.

Nokverhoging aan de achterkant

We willen graag een nokverhoging aan de achterkant realiseren. Er is nu een vliering aanwezig van 1,5 m hoogte. De nok wordt daarbij in principe verplaatst en verhoogt. De nokverhoging kan casco worden opgeleverd, hoeft niet te worden afgewerkt. Wel graag nieuwe pannen op de nokverhoging plaatsten. Het huis is goed te bereiken aan de achterkant.

Garage aanbouwen

Garage van 6,00 meter lang en 3,00 meter breed aan ons hoekhuis bouwen. Kaal opgeleverd. Met 1 binnendeur naar aangebouwde bijkeuken (is geen draagmuur). Maar exclusief de garage-buitendeur en exclusief het kozijn voor een klein raam. Nog geen vergunning aangevraagd.

Oude schuur afbreken en nieuwe schuur bouwen

we hebben oude jong vee schuren, loods en 4x geschakelde paardenstallen die we willen laten afbreken en nieuwe 1 kapachtige schuur teruglaten bouwen in L vorm. op de oude jongvee schuren liggen asbest platen. onder de jongvee schuren liggen betonnen fundering. indien mogelijk hierop door bouwen

Opbouw plat dak

Een opbouw laten plaatsen en nog wat kleine veranderingen beneden. zie bestand

Asbest rookkanaal verwijderen

Wij hebben in ons recreatieruimte in Norg een asbesthoudend rookkanaal/kachelpijp. Deze willen we graag laten verwijderen het gaat om een hechte asbesthoudende pijp. Graag willen we hier een prijs opgave voor.

Verstevigen gedeelte buitenkant woning dmv paal fundatie

Wij hebben te maken met een behoorlijke verzakking wat al 40 jaar gaande is. Als nieuwe eigenaren willen we dit graag laten stabiliseren. Het gaat om een gedeelte van 8 + 7 + 8 meter rondom de voorste gedeelte van het huis. Kan de binnenmuur hierbij meegenomen worden vanaf de buitenkant? De plek is goed bereikbaar voor machines (zie foto voor de voorkant van het huis.)

Uitbouw plaatsen

Ik wil graag een complete uitbouw van 1.80 meter diep en 5.10 meter breed laten plaatsen. Bestaande schuifpui overzetten en geen hout maar stenen uitbouw en betonnen plafond. Waarschijnlijk met de buren samen. Voor hun gelden dezelfde afmetingen.

Fundering plus vloer uitbouw

Wij willen een geïsoleerde sluis/ gang maken tussen het huis en nu nog schuur. Schuur wordt deels kantoor en er komt t.z.t. een badkamer in. Gaat nu eerst specifiek om een sluis en de fundering. De sluis zal 3 meter breed en ongeveer 9,5 á 10 meter lang zijn . De ondergrond bestaat uit veengrond en de vaste grondlaag zit op ongeveer 3 meter diep. Dus er moet eerst geheid worden. Graag ook advies of het beter is om een betonnen vloer of een houten vloer te leggen.

Uitbouw plaatsen

Wij willen graag een gemetselde uitbouw van 6,60 bij 4.50 en 3 meter hoog. Met aan de voor zijde 2 uitzet ramen en een deur. Compleet of casco is in overleg. Wat zijn daar de kosten ongeveer van?

Bouwen overkapping zoals op de foto

Gaarne offerte voor het plaatsen van een overkapping zoals op de foto. Maten 4 x 4 + 4 × 3. Douglas hout met vurenhouten vloer. Moet op poeren gezet worden.