Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Oosterhesselen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Oosterhesselen heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Oosterhesselen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Oosterhesselen of directe omgeving.

11 klanten uit Oosterhesselen bevelen een bij Casius in Oosterhesselen aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Oosterhesselen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: een vrijstaande notariswoning bouwen, nieuwbouw vrijstaande woning in notarisstijl, villa bouwen met rieten dak, 3000 (drieduizend) m2 Geluidwerende glazen wand bouwen voor gevel, uitbouw op dakterras (mogelijk samen met 15 van de 69 binnen de VVE), drie dakopbouwen realiseren op tussenwoningen, extra lange garage bouwen met sedumdak en zonnepanelen, een grote kelder in een tuin aanleggen, nieuw huis bouwen, bouwen kelder, het bouwen van een goedkope woning, huis sleutelklaar laten bouwen, totaalrenovatie jaren 30 huis, dubbele uitbouw zijkant, renovatie woning casco opleveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing of renovatie in Oosterhesselen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Oosterhesselen:

Stalen draagbalk plaatsen

Plaatsen van een stalen draagbalk afstand van muur tot muur 3,30 meter, betreft een binnenmuur op begane grond.

Kachelpijp met asbest saneren

In onze woning zit een kachelpijp met asbest. Deze was aangesloten op een open haard. Omdat we een nieuwe haard willen plaatsen die hoger is. Willen we graag de asbestpijp gesaneerd hebben. Op de begane grond is de kachel pijp rondom gemetseld. Onbekend of dit op de bovenste twee verdiepingen ook het geval is.

verbouwing schuurtje

Isoleren van schuur dak, muur en vloer (afm. lxbxh 240x230x250 cm) muren en plafond spacken, plaatsen van twee ramen waarvan 1 vast (afm. bxh = 75x90cm), enkelvoudig deurglas vervangen door dubbelzijdig glas, een extra wandcontactdoos aanbrengen, ook i.v.m. mogelijk electrische verwarming (of aircoverwarming? graag advies hierover!) Dit in verband met eventueel een praktijk aan huis.

In een bestaande badkamer een dakkapel ...

In een bestaande badkamer een dakkapel plaatsen van ongeveer 1.75 breed met isolerende beglazing. Bad eruit en na verplaatsing van een binnenmuur een douchecabine plaatsen. Wastafel en toilet vernieuwen en nieuw betegelen van een vloer van ongeveer 1,75 x 2,25 meter. En 2 wanden. Betegeling in gevlamd wit op de wand en gelijksoortig maar dan donker bijvoorbeeld antraciet op de vloer.

Op de bovenetage incl. trapgat moeten de ...

Op de bovenetage incl. trapgat moeten de schroten verwijderd worden, daar moet gestuct of gespoten of behangen worden en een dakraam in het trapgat gemaakt worden. Indien mogelijk boven een toilet maken. Hal beneden ook gestuct (nu schoonmetselwerk). Boven een inbouwkast maken (slaapkamer). Beneden keuken schilderen (originele bruine houten keuken). Bovenverdieping heeft urgente prioriteit. Daarna willen we de badkamer beneden uitbreiden (een bad geplaatst worden en een douchehoek) (de bestaande badkamer is nog geen jaar oud). En als laatste de serre (hier ook allemaal schroten). In de woonkamer is de wens om openslaande deuren te plaatsen waar nu een normaal raamkozijn is. De bovenverdieping heeft absolute prioriteit. Liefst deze maand nog.