Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Odoornerveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Odoornerveen heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Odoornerveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Odoornerveen of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Odoornerveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, het realiseren van een vrijstaande woning conform de bouwtekeningen, dakopbouw op bestaand dakterras, bungalow bouwen van ongeveer 100 m², woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, een garage onderkelderen, een opbouw realiseren volgende de bouwtekeningen, kelder onder het hoofd gebouw, fundering herstel met aanleg kelder, slaapkamer met badkamer aanbouwen, een op- en aanbouw realiseren conform de bouwtekeningen, het bouwen van een kelder onder een hoekwoning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor renovatie of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Odoornerveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Odoornerveen:

Woning verkoopklaar maken

Een pand moet aangepakt worden om klaar te maken voor verkoop. Wat is er te doen: - douche betegelen (lijm en tegels aanwezig); - een radiator aansluiten; - verven van muren en schilderwerk buiten waar een aantal kozijnen aangepakt moeten worden (verf aanwezig). Verandering van kleur: van licht naar donkerder; - de tuin is inmiddels verwilderd: omgevallen bomen opruimen inclusief stronken en weer begaanbaar maken; - dakgoten schoonmaken; - en onkruid bestrijden oprijlaan. De douche heeft prioriteit!

Asbest laten verwijderen uit stalle

Het betreft een boerderij en diverse schuren die voorzien zijn van asbestplaten. Ik denk ongeveer 300 m2. De boerderij staat in Drenthe en is van mijn schoonouders.

Aanbouw laten maken

We willen een aanbouw aan de achterkant van het huis, in symmetrie met de garage maar dan dieper. Totale oppervlakte aanbouw 8 x 10 meter en net zo hoog als huis (begane grond en eerste verdieping). De eerste verdieping heeft een schuin pannendak (in een punt). Het deel waar de aanbouw moet komen is nu tuin. Het moet de uitbreiding van de bestaande slaapkamer zijn en een nieuwe woonkamer met bovenverdieping. Er is nog geen fundering. Er is ook nog geen vergunning aangevraagd. We willen weten wat de mogelijkheden en kosten zijn.