Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Odoornerveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Odoornerveen heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Odoornerveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Odoornerveen of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Odoornerveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: het laten maken van een vrijstaande woning op een kavel, nieuwe gezinswoning bouwen, nieuwbouw woning realiseren, huis laten bouwen, nieuwe gezinswoning bouwen, nieuwe woning bouwen, "Normale woning" bouwen, vrijstaand huis bouwen, het realiseren van 2 opbouwen, uitbouw en woning realiseren of renoveren, klein nieuwbouwhuis bouwen, complete renovatie huis: uitbouw, opbouw, keuken en badkamer renoveren etc., binnen- en buitenshuis renovatie en dakkapellen plaatsen, renovatie en uitbouw aan tussenwoning, een woning uit- en opbouw realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor renovatie of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Odoornerveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Odoornerveen:

Woning verkoopklaar maken

Een pand moet aangepakt worden om klaar te maken voor verkoop. Wat is er te doen: - douche betegelen (lijm en tegels aanwezig); - een radiator aansluiten; - verven van muren en schilderwerk buiten waar een aantal kozijnen aangepakt moeten worden (verf aanwezig). Verandering van kleur: van licht naar donkerder; - de tuin is inmiddels verwilderd: omgevallen bomen opruimen inclusief stronken en weer begaanbaar maken; - dakgoten schoonmaken; - en onkruid bestrijden oprijlaan. De douche heeft prioriteit!

Asbest laten verwijderen uit stalle

Het betreft een boerderij en diverse schuren die voorzien zijn van asbestplaten. Ik denk ongeveer 300 m2. De boerderij staat in Drenthe en is van mijn schoonouders.

Aanbouw laten maken

We willen een aanbouw aan de achterkant van het huis, in symmetrie met de garage maar dan dieper. Totale oppervlakte aanbouw 8 x 10 meter en net zo hoog als huis (begane grond en eerste verdieping). De eerste verdieping heeft een schuin pannendak (in een punt). Het deel waar de aanbouw moet komen is nu tuin. Het moet de uitbreiding van de bestaande slaapkamer zijn en een nieuwe woonkamer met bovenverdieping. Er is nog geen fundering. Er is ook nog geen vergunning aangevraagd. We willen weten wat de mogelijkheden en kosten zijn.