Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Odoorn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Odoorn heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Odoorn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Odoorn of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Odoorn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: moderne bungalow bouwen op een perceel, een patiobungalow bouwen op een aangekochte kavel, totaal huis verbouwen / renoveren, nieuwbouwwoning Almere Poort, woning bouwen, een bungalow ontwikkelen op een kavel, opbouw uitbouw met zijbouw, drie keer dubbele nokverhoging, een duurzaam en natuurlijke prefab woning aanleggen, een woning bouwen op een vrijstaande kavel, prefab woning steen 2 verdiepingen., uitbouw aan achterzijde van jaren 30 woning laten bouwen, een dakopbouw maken als toekomstig 2e verdieping, uitbouw achterzijde, complete verbouwing appartement en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, verbouwing of renovatie in Odoorn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Odoorn:

Uitbouw achterzijde keuken

Er staat een woning te koop, en wij zijn ons er op dit moment op aan het oriënteren of deze woning bij ons past. Als we de woning kopen, willen we er een uitbouw aan de keuken laten maken met openslaande deuren. Eventueel met gebruik van het bestaande kozijn en anders met een schuifpui. We hebben een voorkeur voor hout. We willen graag een globale prijsindicatie ontvangen.

Grotere aanbouw plaatsen

Graag een offerte voor het bouwen van een grotere aanbouw. Er is nu een kleine aanbouw van circa 2 x 3 meter. - aanbouw van circa 30 m2 - extra (grotere) fundering maken - met plat dak aan een bestaand huis - indeling slaapkamer, gang en praktijkruimte - elektra en verwarming doortrekken Er is al een deur die toegang geeft naar de aanbouw.

Dragende muur doorbreken en stalen balk plaatsen

Het betreft een offerte aanvraag om een dragende muur te laten doorbreken in een woonboerderij en het plaatsen van een stalen balk. Constructieberekening moet worden uitgevoerd door de plaatsende partij. Doorgang moet 3 meter breed worden, muurdikte 22 centimeter, hoogte 2.6 meter. Boven bouw is een houtenbalken vloer die ook rust op deze muur. Gemeentelijke vergunningen zijn al aanwezig, klus kan vrij snel gestart worden.

Schuimbetonvloer storten

Ik wil graag in de keuken en de woonkamer een schuimbetonvloer laten storten. De oppervlakte is ongeveer 34 m2 en zal 30 cm diep zijn. De vrijstaande woning is goed bereikbaar.

Bouw nieuwe woonboerderij. ...

Bouw nieuwe woonboerderij. bouwvergunning is aanwezig. 10 januari 2009 aanvang bouw. Tekeningen zijn er ook, dus alles is er! In eerste instantie casco bouw en evt. ook enige afbouw.

Bestaande garage gedeeltelijk slopen. ...

Bestaande garage gedeeltelijk slopen. Deze opnieuw opbouwen en vergroten. Schuindak met dakpannen en binnenin vliering. Komt deels op oude fundering en stukje uitbreiding fundering. Metselwerk en moet casco worden opgeleverd.