Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Norg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Norg heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Norg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Norg of directe omgeving.

39 klanten uit Norg bevelen een bij Casius in Norg aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Norg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: moderne bungalow bouwen op een perceel, een patiobungalow bouwen op een aangekochte kavel, totaal huis verbouwen / renoveren, nieuwbouwwoning Almere Poort, woning bouwen, een bungalow ontwikkelen op een kavel, opbouw uitbouw met zijbouw, drie keer dubbele nokverhoging, een duurzaam en natuurlijke prefab woning aanleggen, een woning bouwen op een vrijstaande kavel, prefab woning steen 2 verdiepingen., uitbouw aan achterzijde van jaren 30 woning laten bouwen, een dakopbouw maken als toekomstig 2e verdieping, uitbouw achterzijde, complete verbouwing appartement en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor bouw en nieuwbouw, verbouwing of veranda- en serrebouw in Norg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Norg:

Asbest rookkanaal verwijderen

Wij hebben in ons recreatieruimte in Norg een asbesthoudend rookkanaal/kachelpijp. Deze willen we graag laten verwijderen het gaat om een hechte asbesthoudende pijp. Graag willen we hier een prijs opgave voor.

Asbest verwijderen van plafond garage

Ik wil het asbest laten verwijderen in het plafond van de garage. Het betreft zo'n 7.00 x 3.50 meter. Ik beschik (nog) niet over een inventarisatie rapport.

Serredak met polycarbonaat platen vervangen

De platen in de overkapping zijn niet meer mooi. Graag zou ik er glas in willen. Het zijn vijf platen van 95x4. 00 cm.

Asbest afvoerpijp verwijderen

Het betreft het verwijderen van een waarschijnlijke asbest afvoerpijp van ongeveer 3 meter. De pijp loopt van het plafond van de douche naar het dak. Graag laten wij deze pijp zo snel mogelijk verwijderen.

Vakantiehuisje slopen

Het gaat om de sloop van een vakantiehuis in Norg. Gedeeltelijk steen/hout. ongeveer 50 m2 geen verdieping

Blokhut restaureren

Ik heb 12 jaar geleden een blokhut gekocht van 3 x 3 meter met een puntdak met shingles. De blokhut is rechtstreeks op de tuingrond geplaatst. Hierdoor zijn nu de onderste planken verrot en dreigt de blokhut uit zijn verband te raken. Ik zoek een deskundig bedrijf, dat mijn blokhut kan restaureren door de planken te vervangen. Ik maak graag een afspraak om het werk te laten beoordelen en ontvang graag een reparatieadvies met prijsopgave.

Luiken restaureren of vernieuwen

Wij hebben aan ons huis 1 raam met luiken. Deze luiken moeten gerestaureerd of vernieuwd worden. Twee houten luiken renoveren of vervangen. Daarnaast achterzijde schilderen. Nok helemaal van hout en moet compleet geschilderd worden. Begane grond ongeveer 4 kozijnen schilderen.

Aan de hand van een bouwtekening met ...

Aan de hand van een bouwtekening met bestek de aanbouw realiseren van 30 m2. Daarbij nog enkele kleine verbouw aanpassing in de bestaande bouw zoals draagbalk en deuren verlpaatsen. Helemaal afgebouwd.

Ik wil een bestaande recreatiewoning ...

Ik wil een bestaande recreatiewoning slopen en er een nieuwe houtskeletwoning laten bouwen. Een eenvoudige woning beneden kamer, keuken, bijkeuken en toilet, verdieping badkamer met 3 slaapkamers

Bijkeuken betegelen en een zoldertje ...

Bijkeuken betegelen en een zoldertje hierin zetten met vlizotrap. Ruimte creeeren op zolder d.m.v. kunstofdakkapel. Vaste trap naar zolder en slaapkamer timmeren op zolder. Dubbele ramen of kunststofkozijnen op eerste verdieping.

Wij willen een soort uitbouw aan de ...

Wij willen een soort uitbouw aan de achterkant van ons huis (zuidzijde). We hebben een oud boerderijtje, waarbij de achtermuur slechts 1,80 m hoog is. In het midden hebben we wel reeds terrasdeuren (1,80 x 2,32)m We willen eigelijk een bouwpakket. Ik ben handig genoeg om deze in elkaar te zetten. DOe eerst maar een indicatie en dan pas de offerte

Een doorbraak in de achter gevel met een ...

Een doorbraak in de achter gevel met een overspaning van +/- 6 meter en een uitbrieding van 10m² met plat dak.

Het betreft het vergroten van een ...

Het betreft het vergroten van een woning: - Kamer eraan bouwen (+/-20 m2)+fundering+dak verlengen+evt. verwarming+metselwerk+vloer+ ramen + deuren + isolatie - Tussenwand plaatsen in de hal en in de nieuw te bouwen kamer - Veranda aan huis bouwen +verlichting +ramen en openslaande deuren (afm. veranda: 6m. x 3m.) - Wasmachine verplaatsen naar kelder (loodgieter)