Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Nijeveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Nijeveen heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Nijeveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Nijeveen of directe omgeving.

17 klanten uit Nijeveen bevelen een bij Casius in Nijeveen aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 9,2/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Nijeveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, het realiseren van een vrijstaande woning conform de bouwtekeningen, dakopbouw op bestaand dakterras, bungalow bouwen van ongeveer 100 m², nieuwbouw woning bouwen, transformatie winkels naar appartementen, woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, een garage onderkelderen, een opbouw realiseren volgens de bouwtekeningen, kelder onder het hoofdgebouw, fundering herstel met aanleg kelder, slaapkamer met badkamer aanbouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor renovatie, verbouwing of zolderverbouwing in Nijeveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Nijeveen:

Betonreparatie

Betonrot op het balkon. Betreft het balkon van twee slaapkamers, een meter breed en 9 meter lang.

Achterhuis van boerderij verbouwen

Wij hebben een boerderij op het oog, staat ook op Funda. Wat kost het om het achterhuis tot woonkamer te verbouwen? Op foto 30 ziet u een wastafel, vanaf hier moet een muur naar de achtergevel komen, dat blijft dan namelijk fietsenhok. De muurtjes van het kantoor moeten worden gesloopt, waarna dat hele gedeelte, incl het stuk voor de baanderdeuren woonkamer moet worden.

Wanden en plafonds stuken

Ik wil graag glad stucwerk laten aanbrengen op de wanden en plafonds van de gang, toilet, badkamer en slaapkamer. De totale oppervlakte is ongeveer 60 m2.

Zolder verbouwen tot 2 slaapkamers

Ik wil mijn lege zolder verbouwen. Hier wil ik een dakkapel in laten zetten en nog een extra raam. Daar zou ik graag 2 slaapkamers willen. Ik weet niet wat de mogelijkheden zijn.

Badkamer verwijderen, wordt slaapkamer. ...

Badkamer verwijderen, wordt slaapkamer. Binnenmuur verplaatsen, deuren toevoegen, raam vergroten. Huidige CV/wasmachine ruimte veranderen in douche/toilet/wasmachineruimte. CV ketel verplaatsen. Dit alles op de b.g. Op bovenverdieping toilet renoveren. 22 januari krijgen wij het huis.

Ben op zoek naar een bouwbedrijf die ...

Ben op zoek naar een bouwbedrijf die voor een goede prijs een kwalitatief goede tuingerichte vrijstaande woning bouwt. Afmetingen varieren. Kavelgrootte varieert namelijk van 12 meter tot 18 meter breed (naast de woning aan zuidzijde moet 3 meter onbebouwd blijven). Graag ontvang ik een brochure met verschillende typen woningen en de bijbehorende prijzen.