Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Nieuwlande te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Nieuwlande heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Nieuwlande u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Nieuwlande of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Nieuwlande bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: het laten maken van een vrijstaande woning op een kavel, nieuwe gezinswoning bouwen, nieuwbouw woning realiseren, huis laten bouwen, nieuwe gezinswoning bouwen, nieuwe woning bouwen, "Normale woning" bouwen, vrijstaand huis bouwen, het realiseren van 2 opbouwen, uitbouw en woning realiseren of renoveren, klein nieuwbouwhuis bouwen, complete renovatie huis: uitbouw, opbouw, keuken en badkamer renoveren etc., binnen- en buitenshuis renovatie en dakkapellen plaatsen, renovatie en uitbouw aan tussenwoning, een woning uit- en opbouw realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor renovatie, bouw en nieuwbouw of verbouwing in Nieuwlande staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Nieuwlande:

Asbestplaten op schuur weghalen

Ik wil graag 100 m2 asbest golfplaten op een schuur die geheel vrijstaand is laten verwijderen. Inclusief afvoeren van materialen.

Betonvloerplaat storten

Aankomende bouwvak wil ik een houten schuur bouwen op een betonnen plaat. De bekisting is al gezet aan gevuld met zand. Ik heb geen haast bij het storten van de vloer, mits het voor de bouwvak gereed is. De afmetingen van de betonvloerplaat is 9 x 4 x 0,2 meter. Wat kost het om het beton te laten storten?

Fundering en mogelijk aanbouw maken

Wij willen straks bij onze nieuwe woning een aanbouw maken van 5 bij 4 meter. Wij willen graag weten wat het ongeveer gaat kosten om de totale aanbouw te doen of alleen de fundering. Bij de aanbouw hoeven maar 2 muren gezet te worden omdat er tegen het huis en naast de oude aanbouw gebouwd kan worden. De eventuele aanbouw dient water- & winddicht te zijn Er is een foto beschikbaar van de huidige situatie.

Achterhuis 7x7 dient gesloopt te worden, ...

Achterhuis 7x7 dient gesloopt te worden, nieuwe fundering (niet heien vanwege gasleiding in tuin) en casco bouw met 1 verdieping en zadeldak. Bouwvergunning is rond. tekeningen zijn klaar. maar het budget is niet meer dan 80.000 euro (misschien dat gestabiliseerd zand als fundering kan de vaste grond is ongeveer 2 meter maar sondering dient nog plaats te vinden.

Een U-vormige bungalow, linksvoor 6.500 ...

Een U-vormige bungalow, linksvoor 6.500 breed x 12.500 diep evenals rechtsvoor, in het midden 6000 breed x 6750 maten in mm. Dakhelling 30 graden, met geisoleerd plafond, geen zoldervloer. Totaal 21 ramen, een gedeelte draai-kiep met muggenhorren. Met voordeur en 3 andere deuren. Geen garage-deur, deze komt later misschien wel. Geen keuken en badkamer inventaris, vloer-en wandtegels, geen toiletten (2), wel alle voorzieningen ervoor.

Vocht in de kelder voorkomen toilet ...

Vocht in de kelder voorkomen toilet verbouwen badkamer verbouwen nieuwe kamerdeur(en) raamkozijn vervangen gevel gedeeltelijk voegen vloeren schuren stucwerk open haard aanbrengen vlizotrap aanbrengen dakpannen vervangen

huis uit 1920 met voor en achterhuis. ...

huis uit 1920 met voor en achterhuis. Achterhuis moet gesloopt vloeroppervl. +/- 50 m2 en nieuw gebouwd in spouw op fundering (nu niet aanwezig) Dient verdiepingvloer met balken in gelegd te worden. Huis is begane grond met verdieping. Er dienen wat extra ramen ingezet te worden.