Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Nieuwlande te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Nieuwlande heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Nieuwlande u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Nieuwlande of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Nieuwlande bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: de bouw van een bungalow / cubisme, een woning bouwen op een kavel conform de bouwtekeningen, nieuwbouw woning bouwen, bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, het realiseren van een vrijstaande woning conform de bouwtekeningen, dakopbouw op bestaand dakterras, kruipruimte uitgraven tot kelder, transformatie winkels naar appartementen, woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, extra verdieping op plat dak bouwen, een dakopbouw op een hoekwoning maken, dakkapel en uitbouw laten plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, renovatie of bouw en nieuwbouw in Nieuwlande staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Nieuwlande:

Nieuwe indeling vrijstaand woonhuis

We zouden graag de binnenkant van onze woning zoveel mogelijk open willen, dus zo weinig mogelijk muren en deuren en een andere indeling. Draagmuren eventueel vervangen door draagbalken. Het huis is zo ongeveer 8 meter breed en 16 meter lang, begane grond en etage met 4 slaapkamers. De buitenmuren zijn goed. Betonnen plafond. Eventueel uitbouwen is ook een optie. Op dit moment alleen vloerverwarming in de keuken, dat willen we overal hebben. Vrijstaande schuur moet een kwartslag gedraaid worden. Als dat gedaan is kunnen we daar tijdelijk wonen. We willen dit alles wel authentiek houden. Ontwerp en uitvoering in overleg met de aannemer.

Kozijnen in blinde muur realiseren en raam vervangen door openslaande pui

Wij willen 2 kleine kozijnen plaatsen in blinde muur ten behoeve van de badkamer en wc. We zijn bezig met de aanschaf van de woning. In de badkamer willen we een raam van ongeveer 60-70 x 20 cm en in de wc een klein raampje. Voor deze ramen zouden we waarschijnlijk hardhouten kozijnen willen. Het is een draagmuur, ik heb geen constructie tekening. Dan hebben we een raam van ongeveer 2 x 1,80 meter waar we een openslaande pui voor in de plaats willen hebben met kunststoffen kozijnen. Huis heeft nu aluminium kozijnen maar denk dat kunststof beter is voor de openslaande pui.

Asbestplaten op schuur weghalen

Ik wil graag 100 m2 asbest golfplaten op een schuur die geheel vrijstaand is laten verwijderen. Inclusief afvoeren van materialen.

Betonvloerplaat storten

Aankomende bouwvak wil ik een houten schuur bouwen op een betonnen plaat. De bekisting is al gezet aan gevuld met zand. Ik heb geen haast bij het storten van de vloer, mits het voor de bouwvak gereed is. De afmetingen van de betonvloerplaat is 9 x 4 x 0,2 meter. Wat kost het om het beton te laten storten?

Fundering en mogelijk aanbouw maken

Wij willen straks bij onze nieuwe woning een aanbouw maken van 5 bij 4 meter. Wij willen graag weten wat het ongeveer gaat kosten om de totale aanbouw te doen of alleen de fundering. Bij de aanbouw hoeven maar 2 muren gezet te worden omdat er tegen het huis en naast de oude aanbouw gebouwd kan worden. De eventuele aanbouw dient water- & winddicht te zijn Er is een foto beschikbaar van de huidige situatie.

Achterhuis 7x7 dient gesloopt te worden, ...

Achterhuis 7x7 dient gesloopt te worden, nieuwe fundering (niet heien vanwege gasleiding in tuin) en casco bouw met 1 verdieping en zadeldak. Bouwvergunning is rond. tekeningen zijn klaar. maar het budget is niet meer dan 80.000 euro (misschien dat gestabiliseerd zand als fundering kan de vaste grond is ongeveer 2 meter maar sondering dient nog plaats te vinden.

Een U-vormige bungalow, linksvoor 6.500 ...

Een U-vormige bungalow, linksvoor 6.500 breed x 12.500 diep evenals rechtsvoor, in het midden 6000 breed x 6750 maten in mm. Dakhelling 30 graden, met geisoleerd plafond, geen zoldervloer. Totaal 21 ramen, een gedeelte draai-kiep met muggenhorren. Met voordeur en 3 andere deuren. Geen garage-deur, deze komt later misschien wel. Geen keuken en badkamer inventaris, vloer-en wandtegels, geen toiletten (2), wel alle voorzieningen ervoor.

Vocht in de kelder voorkomen toilet ...

Vocht in de kelder voorkomen toilet verbouwen badkamer verbouwen nieuwe kamerdeur(en) raamkozijn vervangen gevel gedeeltelijk voegen vloeren schuren stucwerk open haard aanbrengen vlizotrap aanbrengen dakpannen vervangen

huis uit 1920 met voor en achterhuis. ...

huis uit 1920 met voor en achterhuis. Achterhuis moet gesloopt vloeroppervl. +/- 50 m2 en nieuw gebouwd in spouw op fundering (nu niet aanwezig) Dient verdiepingvloer met balken in gelegd te worden. Huis is begane grond met verdieping. Er dienen wat extra ramen ingezet te worden.