Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Nieuw Weerdinge te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Nieuw Weerdinge heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Nieuw Weerdinge u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Nieuw Weerdinge of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Nieuw Weerdinge bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: het laten maken van een vrijstaande woning op een kavel, nieuwe gezinswoning bouwen, nieuwbouw woning realiseren, huis laten bouwen, nieuwe gezinswoning bouwen, nieuwe woning bouwen, "Normale woning" bouwen, vrijstaand huis bouwen, het realiseren van 2 opbouwen, uitbouw en woning realiseren of renoveren, klein nieuwbouwhuis bouwen, complete renovatie huis: uitbouw, opbouw, keuken en badkamer renoveren etc., binnen- en buitenshuis renovatie en dakkapellen plaatsen, renovatie en uitbouw aan tussenwoning, een woning uit- en opbouw realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, zolderverbouwing of renovatie in Nieuw Weerdinge staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Nieuw Weerdinge:

Asbest golfplaten verwijderen

Op de schuur ligt ongeveer 500 m2 asbest golfplaten. Deze platen dienen te worden verwijderd en afgevoerd. De schuur is goed bereikbaar en er is nog geen inventarisatie rapport aanwezig. Graag zou ik willen weten wat de totaal prijs is. Gelieve te mailen.

Draagmuur laten slopen

Het slopen van een draagmuur van ongeveer 12.50 vierkante meter. Het puin afvoer kan ik zelf.

Slaapkamers maken op zolder

We hebben op de eerste verdieping een zolderkamer verdeeld over het huis. We willen graag 4 slaapkamers met elke een raam.

Garage verbouwen naar slaapkamer met douche en toilet

De garage verbouwen naar slaapkamer met douche en toilet. De garage is geïsoleerd, op het dak na. Het dak dus isoleren. De overheaddeur moet vervangen worden door een kozijn met raam. Niet helemaal vanaf de vloer, wel de hele breedte van de deur. De onderkant opmetselen met stenen waar die voor het huis gebruikt zijn, die zijn nog verkrijgbaar. Er moet water doorgetrokken worden. De afvoeren aangelegd worden. Muurtjes zetten om verschillende ruimten te maken. Afwerken met stucwerk en latex spuiten. Enzovoort. De garage is 6 x 3.25 meter. Waar moeten we ongeveer mee gaan rekenen als u dit uitvoert?

Het huis is een vrijstaand Herenhuis en ...

Het huis is een vrijstaand Herenhuis en zo'n beetje alles moet gerenoveerd/ of vervangen worden. Er is een bouwrapport opgemaakt. We willen rond de €100000 uitgeven voor: Ramen en kozijnen vervangen en dubbel glas, dakkapellen vervangen, het dak moet compleet nagekeken worden en nieuwe dakpannen, er moet een cv ketel en radiatoren aangebracht worden of een cv die met lucht werkt worden aangebracht. Boven moet er een begin gemaakt worden met de bouw van een badkamer en muren/ plafonds gemaakt voor 4 slaapkamers. tevens moet er door het hele huis zowel boven als beneden binnenmuren gemaakt worden (isolatiemuur?). Tevens moet de fundering nagekeken en gerenoveerd worden. Er zit ook een klein huisje aan het grote huis wat nagekeken moet worden. Ook hier de ramen/kozijnen en het dak verv/renov.

Een uitbouw aan mijn bestaande woning ...

Een uitbouw aan mijn bestaande woning van 11 meter bij 8 meter. Graag offerte voor uitbouw met steen en hout. Gaat om fundering, 1e meter steen en verder optrekken met hout, dakwerken, CV aanleggen. Evt. afbouwwerkzaamheden.

Nieuw te bouwen woonhuis op eigen grond. ...

Nieuw te bouwen woonhuis op eigen grond. beneden l-vormige woonkamer, badkamer, slaapkamer en berging, hal en toilet. Overloop met 3 slaapkamers en badkamer. Dakkapellen aan beide zijdes van woning. Volledig van steengebouwd, houten kozijnen +/- 19 kozijnen (incl van de deuren) 2 buiten deuren en tuindeur. Graag info over dit te bouwen project, incl info en offerte voor vloerverwarming en/of hetelucht verwarming. tevens moet er rekening worden gehouden met de schoorsteen voor een houtkachel. Graag offerte voor casco en volledige bouw.