Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Nieuw Roden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Nieuw Roden heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Nieuw Roden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Nieuw Roden of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Nieuw Roden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: de bouw van een bungalow / cubisme, een woning bouwen op een kavel conform de bouwtekeningen, nieuwbouw woning bouwen, bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, het realiseren van een vrijstaande woning conform de bouwtekeningen, kruipruimte uitgraven tot kelder, transformatie winkels naar appartementen, woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, extra verdieping op plat dak bouwen, een dakopbouw op een hoekwoning maken, dakkapel en uitbouw laten plaatsen, een woning op het dak uitbouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor bouw en nieuwbouw of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Nieuw Roden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Nieuw Roden:

Kelder bouwen bij de woning

Ik zou graag willen weten wat de kosten zijn voor een kelder van 12 x 5 waar een huis word opgebouwd van de zelfde afmeting van de woning misschien zou u mij wat info kunnen sturen het gaat mij alleen om de prijzen van de kelder niet uitgraven of bemaling .

Geisoleerde uitbouw van de achterzijde ...

Geisoleerde uitbouw van de achterzijde van de woning waarbij de uitbouw een schuin aflopend dak krijgt voorzien van dakpannen (en tuimelramen) en voorzien is van een schuifpui. De uitbouw omvat tevens de achterzijde van de garage waardoor door plaatsing van een tussenwand een extra kamer achter de garage gecreerd wordt. Extra verwarming en electriciteit is tevens benodigd. De huidige woning is gebouwd op vaste grond, uitgangspunt is dat dit ook voor de uitbouw kan gelden. De bestaande achtergevel moet gedeeltelijk verwijderd worden. Er moet een deur van de achterzijde van de garage verplaatst worden naar de zijkant.