Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Nieuw Dordrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Nieuw Dordrecht heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Nieuw Dordrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Nieuw Dordrecht of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Nieuw Dordrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: totaal huis verbouwen / renoveren, nieuwbouwwoning Almere Poort, woning bouwen, een vrijstaande notariswoning bouwen, een duurzaam en natuurlijke prefab woning aanleggen, een woning bouwen op een vrijstaande kavel, prefab woning steen 2 verdiepingen., drie dakopbouwen realiseren op tussenwoningen, extra lange garage bouwen met sedumdak en zonnepanelen, complete verbouwing appartement, uitbouw achterzijde en zijkant, kelder plus uitbouw zijkant hoekhuis, dubbele uitbouw achterzijde, funderingherstel, een dakopbouw met terras realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor veranda- en serrebouw, renovatie of bouw en nieuwbouw in Nieuw Dordrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Nieuw Dordrecht:

Overkapping plaatsen aan de tuinkant

Aan de tuinkant wil ik graag een overkapping aan het huis laten bevestigen met 2 staanders. We willen graag een kunststof overkapping met polycarbonaat platen. We willen graag een overkapping van 5 bij 3 meter.

Raam dichtmetselen. stuken en scheuren herstellen

Ik wil een raam van 2,64 x 1,74 meter dicht laten metselen met verwijderen van radiator onder dat raam en stucen van de binnenmuur. Tevens zijn er scheuren in die gevel aanwezig, welke ik dan graag ineens hersteld zou willen hebben. Ik ben telefonisch niet bereikbaar.

Funderingsherstel bij een verzakte aanbouw

De aanbouw is verzakt door drassige ondergrond. De aanbouw is in 1993 gezet. Er zit nu een strook fundering onder. De verzakking is in een hoek begonnen. Graag even komen kijken en een oplossing bieden.

Vrijstaande woning op kavel van 35m ...

Vrijstaande woning op kavel van 35m breed. Tekening/schetsen zijn gemaakt. Gemetselde woning met pannen. CASKO PRIJS;

aanbouw met dak constuctie zadel dak in ...

aanbouw met dak constuctie zadel dak in bestaang dak laten schieten