Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Nieuw Buinen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Nieuw Buinen heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Nieuw Buinen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Nieuw Buinen of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Nieuw Buinen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: de bouw van een bungalow / cubisme, een woning bouwen op een kavel conform de bouwtekeningen, nieuwbouw woning bouwen, bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, het realiseren van een vrijstaande woning conform de bouwtekeningen, dakopbouw op bestaand dakterras, kruipruimte uitgraven tot kelder, transformatie winkels naar appartementen, woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, extra verdieping op plat dak bouwen, een dakopbouw op een hoekwoning maken, dakkapel en uitbouw laten plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor bouw en nieuwbouw, verbouwing of veranda- en serrebouw in Nieuw Buinen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Nieuw Buinen:

Fundering maken voor vrijstaand gebouw naast woning

Afmeting is 5. 80 x 5. 80 meter. Beton fundering waarop hout skelet komt, met pannen dak. Alleen betonrand, geen vloer.

Kelder verhogen en vergroten

We hebben een bestaande kelder waarin we nu niet kunnen staan. Hoogte is ongeveer 1.60 meter. En dan 2 meter bij 4 meter. Mooiste zou zijn om de kelder zo te maken dat je er kunt staan en/of gelijktijdig iets groter te maken met bijvoorbeeld 12 m2. Ik wil de hoogte graag verhogen van 2 meter.

Houten of aluminium overkapping plaatsen

Graag offerte voor houten en aluminium overkapping van 6 x 3 meter. We willen het zelf monteren.

Reparatie

Twee schuine dakramen moet en vervangen worden en de garage deur heeft aan de buitenkant een verfje nodig.

Vervanging dakramen en verven

Twee dakramen, vrij grote, 1.20m ongeveer, moeten vervangen worden op zolder (laag schuin dak op eerste verdieping) inclusief levering. En een garagedeur aan de buitenkant verven.

Nieuwbouw 2 onder 1 kap woning

Wens is een nieuwbouw van een 2 onder 1 kap, (nog) geen medebouwer, in onderhandeling over kavel te Nieuw-Buinen. Ongeveer 6,5m breed. Een standaard cataloguswoning.

Hallo Ben op zoek naar iemand die ...

Hallo Ben op zoek naar iemand die voor mij achter het huis een overkapping kan maken. 7,5 m bij 3,5 a 4m. Van hout.

houtenvloer verwijderen, een nieuwe ...

houtenvloer verwijderen, een nieuwe betonnen vloer maken(broodjesvloer)en tevens een fundering plaatsen waar op een aquarium komt te staan,wij zelf leggen de vloerverwarming waarna de aannemer weer een afdekvloer moet storten en de plavuizen leggen

Nieuw te bouwen vrijstaande woning, ...

Nieuw te bouwen vrijstaande woning, werkkamer op de begane grond, tuingericht wonen, open haard voorbereiding, ruime keuken (ivm kookeiland), ruime badkamer op de eerste etage, vaste trap naar de tweede verdieping (minimaal stahoogte), binnendoor naar de garage, brede garage met zolder. Half-casco, zelf afbouwen. Vergunning is verleend