Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Nieuw Amsterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Nieuw Amsterdam heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Nieuw Amsterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Nieuw Amsterdam of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Nieuw Amsterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, het realiseren van een vrijstaande woning conform de bouwtekeningen, dakopbouw op bestaand dakterras, bungalow bouwen van ongeveer 100 m², nieuwbouw woning bouwen, transformatie winkels naar appartementen, woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, een garage onderkelderen, een opbouw realiseren volgens de bouwtekeningen, kelder onder het hoofdgebouw, fundering herstel met aanleg kelder, slaapkamer met badkamer aanbouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of zolderverbouwing in Nieuw Amsterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Nieuw Amsterdam:

Fundering voor uitbouw garage laten maken

Wij hebben naast het huis een aangebouwde garage, nu is er naast het huis nog ruimte om deze naar voren uit te breiden en dit willen we in eerste instantie in hout uitvoeren en eventueel later in steen, dus hebben goede fundering nodig. het gaat in principe om één zijmuur van ca 5m en voormuur van ca 3.5m waar teven de deuren komen. graag even offerte met verwachte datum van uitvoer

Een vrijstaande woning uitbouwen aan de achterzijde

Wij zoeken een ervaren aannemer voor het realiseren van een uitbouw met plat dak van ongeveer 6 bij 8 meter met daarin een toiletruimte ,een berging ,een badkamer en een slaapkamer met toegangsdeur naar de tuin. Hier is hoogstwaarschijnlijk wel een omgevingsvergunning voor nodig. Eerst dient een bestaande uitbouw van 350 bij 450 verwijderd te worden. Graag voorzien van houten kozijnen.

Verbouw schuur tot gastenverblijf

Wij zijn voornemens een pand aan te kopen waarbij een pannen gedekte stenen schuur staat (1997) van 216 m2. Deze schuur willen wij verbouwen tot ca. 5 Bed&Breakfast kamers. Ieder met eigen douche/wc gelegenheid. Dak moet geïsoleerd worden. Zover wij weten is er nog geen riolering aanwezig, wel elektra. Vloer is van beton. In de zijmuren zijn diverse deuren aangebracht die vervangen moeten worden tot toegangsdeuren. Binnen wanden moet dermate geïsoleerd worden dat gasten geen geluid van elkaar vernemen. Gaat dus om een - betegelde - vloer leggen, waarin alle leidingen e.d. moeten komen, binnenwanden plaatsen, dak isoleren en muren stuccen, en plafonds aanbrengen. Het gaat osn om een globale indicatie wat ons te wachten zou kunnen staan. Is dat te doen met deze omschrijving?

Betonvloer storten

Ik heb een vrijstaande woning uit de jaren '70. Ik wil graag een betonnen vloer. Oppervlakte is rond de 60 m2. Er ligt nu nog een houten vloer en ik weet niet of deze eerst verwijderd moet worden?

Dubbele garage ombouwen tot entree en hal

We hebben een dubbele garage en willen graag 1 ingang vervangen voor een entree met halletje van 2 bij 3 meter. In elke garage zitten twee openslaande deuren. In de rechterzijde wil ik graag een groot kozijn hebben en daarbinnen wil ik graag een halletje instappen, zodat ik vanuit mijn huis niet direct de garage inkijk-instap. Met een nieuwe buitendeur en binnendeur.

Aanbouw aan de zijkant aanbouwen

Ik wil graag een gemetselde aanbouw laten maken aan zijkant van de woning van 5.50 meter bij 3 meter. Er moet ook een doorbraak komen van 5.50 meter om het geheel bij de kamer aan te sluiten. De fundering voor de aanbouw moet gemaakt worden. We willen een aanbouw met een plat dak, een tweetal kozijnen met ramen, geen deur. De oplevering mag casco. Uitvoering rond december 2016.

Zolderverbouwing

In onze tussenwoning uit 1966 wil ik graag de zolder laten renoveren. Er moet een vast trap komen in plaats van een vlizotrap, hiervoor moet een nieuw gat gemaakt worden en het andere gat moet dicht. De zolder is ongeveer 6 bij 7 meter groot, met schuine daken. Deze schuine kanten moeten worden geisoleerd en afgetimmerd met gipsplaten. Op het plafond moeten elektra punten voor verlichting worden gecreëerd en er moet een stopcontact worden geplaatst. Daarnaast wil ik een radiator laten plaatsen. Graag ontvang ik een offerte.

Vrijstaand huis onderkelderen

Ik wil graag onder mijn vrijstaande woning uit 1986 een kelder realiseren. De woning is 7 bij 8 meter en de kelder dient ook deze afmeting te krijgen. In de hal zou ik een trap naar beneden willen laten plaatsen en de kelder dient volledig afgewerkt te zijn. Er is nog geen vergunning aangevraagd. Graag maak ik een afspraak om de mogelijkheden te bespreken en advies te ontvangen.

Uitbouw / serre aan keuken

Wij hebben een keuken met een kleine eethoek. Aangezien wij de eethoek eigenlijk te klein vinden zouden we hier graag uitbouwen. Dit zou kunnen in de vorm van een serre of een uitbouw. We weten nog niet helemaal wat we liever hebben, dit hangt ook van de uiteindelijke prijs af. De maten van de uitbouw zouden ongeveer 2.50 meter x 3.60 meter zijn. Het is een rechte hoek die kan aansluiten op de bestaande muur dus dat moet geen problemen geven. We denken zelf aan openslaande deuren of een schuifpui in hardhout (afhankelijk van prijs) in de gevel. Er hoeft niet geheid te worden. Vergunning denk ik niet nodig. Graag zouden we een indicatie ontvangen wat de kosten voor zoiets zijn.

Woonruimte aanbouwen

Wij hebben achter ons huis een berging en bij de buren staat ook een berging, hiertussen willen het wij laten dichtmaken en bij ons huis trekken, in principe 3 gedeelde muren en achterin klapdeuren laten zetten, en voor de rest woonklaar laten maken. 5 meter diep en 4 meter breed ongeveer.

Wij willen de zolder of het dak van ons ...

Wij willen de zolder of het dak van ons huis isoleren. Het huis is gebouwd in 1965. Schuin dak 8x8 pannendak.

Het plaatsen van een schuurtje ...

Het plaatsen van een schuurtje (bouwpakket).

Er moet een nieuw kozijn en een nieuwe ...

Er moet een nieuw kozijn en een nieuwe deur (in dat kozijn) geplaatst worden. Het kozijn en de deur moeten waarschijnlijk op maat gemaakt worden. Bestaande zit er nog in en zou ik zelf in overleg kunnen verwijderen. De deur moet gewoon een simpele balkondeur zijn met een ruit erin.

De woning moet uitgebreid worden, er ...

De woning moet uitgebreid worden, er moet een woonkeuken komen, met tussen suitedeuren, er moeten nog extra 2 hokken bijgeplaatst worden (speelkamer en washok) er moeten terrasdeuren met 2 zijramen komen, wc en badkamer moeten betegeld en geplaatst worden, er moet een nieuwe keuken in geplaatst worden (lengte 4.40), een slaapkamer moet vergroot worden dmv wanden te slopen en te plaatsen, er moet een muur dichtgemaakt op de overloop en een muur uitgebroken tbv de badkamer, verder moeten er allemaal nieuwe aansluitpunten komen denk aan water elektriciteit etc. De woning moet geheel voorzien worden van extra ramen, lichtkoepels in de woonkeuken, en overal nieuwe deuren (excl voordeur) maar wel een buitendeur.

Een vrijstaande woning van ongeveer 8x12 ...

Een vrijstaande woning van ongeveer 8x12 meter,met een inhoud van ongeveer 450 tot 500 m3. Schetsen van de woning aanwezig. Afhankelijk van de prijs eventueel ook afbouwwerkzaamheden. Huidige woning wordt gesloopt.

ik will een project laten uitvoeren en ...

ik will een project laten uitvoeren en will graag offertes ontvangen