Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Meppen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Meppen heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Meppen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Meppen of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Meppen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, het realiseren van een vrijstaande woning conform de bouwtekeningen, dakopbouw op bestaand dakterras, bungalow bouwen van ongeveer 100 m², nieuwbouw woning bouwen, transformatie winkels naar appartementen, woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, een garage onderkelderen, een opbouw realiseren volgens de bouwtekeningen, kelder onder het hoofdgebouw, fundering herstel met aanleg kelder, slaapkamer met badkamer aanbouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor veranda- en serrebouw, bouw en nieuwbouw of verbouwing in Meppen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Meppen:

Woonkamer met serre uitbreiden

Wij zijn aan het kijken naar een nieuwe woning en daarbij willen we de woonkamer en keuken uitbreiden met een serre. Graag zou ik een idee/richtlijn willen hebben wat de kosten daarvan zijn. Serre zal ongeveer 7 m lang moeten worden en 2 meter breed. We denken er ook aan om in het dak een koepel van glas te maken (of iets wat daarop lijkt). Fundering zal er ook moeten komen. Inclusief afwerking binnenzijde. Kunt u een richtlijn geven? komt niet op 1000 euro nauwkeurig aan. Wel graag goed geïsoleerd (HR++ ??).

woning op industrie terrein plat dak en ...

woning op industrie terrein plat dak en halve eerste verdieping en volledig onderkelderd

betreft een zomerhuisje er moet een ...

betreft een zomerhuisje er moet een keukenblok geplaatst en getegeld De douchecel moet worden vergroot er moet een douche en een w.c. in geplaatst worden en ook worden betegeld.