Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Meppen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Meppen heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Meppen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Meppen of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Meppen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: het laten maken van een vrijstaande woning op een kavel, nieuwe gezinswoning bouwen, nieuwbouw woning realiseren, huis laten bouwen, nieuwe gezinswoning bouwen, nieuwe woning bouwen, "Normale woning" bouwen, vrijstaand huis bouwen, het realiseren van 2 opbouwen, uitbouw en woning realiseren of renoveren, klein nieuwbouwhuis bouwen, complete renovatie huis: uitbouw, opbouw, keuken en badkamer renoveren etc., binnen- en buitenshuis renovatie en dakkapellen plaatsen, renovatie en uitbouw aan tussenwoning, een woning uit- en opbouw realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor veranda- en serrebouw, bouw en nieuwbouw of verbouwing in Meppen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Meppen:

Woonkamer met serre uitbreiden

Wij zijn aan het kijken naar een nieuwe woning en daarbij willen we de woonkamer en keuken uitbreiden met een serre. Graag zou ik een idee/richtlijn willen hebben wat de kosten daarvan zijn. Serre zal ongeveer 7 m lang moeten worden en 2 meter breed. We denken er ook aan om in het dak een koepel van glas te maken (of iets wat daarop lijkt). Fundering zal er ook moeten komen. Inclusief afwerking binnenzijde. Kunt u een richtlijn geven? komt niet op 1000 euro nauwkeurig aan. Wel graag goed geïsoleerd (HR++ ??).

woning op industrie terrein plat dak en ...

woning op industrie terrein plat dak en halve eerste verdieping en volledig onderkelderd

betreft een zomerhuisje er moet een ...

betreft een zomerhuisje er moet een keukenblok geplaatst en getegeld De douchecel moet worden vergroot er moet een douche en een w.c. in geplaatst worden en ook worden betegeld.