Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Meppel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Meppel heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Meppel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Meppel of directe omgeving.

280 klanten uit Meppel bevelen een bij Casius in Meppel aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Meppel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, het realiseren van een vrijstaande woning conform de bouwtekeningen, dakopbouw op bestaand dakterras, bungalow bouwen van ongeveer 100 m², kruipruimte uitgraven tot kelder, nieuwbouw woning bouwen, transformatie winkels naar appartementen, woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, een garage onderkelderen, een enkelzijdige nokverhoging/dakopbouw realiseren, een opbouw realiseren volgens de bouwtekeningen, kelder onder het hoofdgebouw en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor renovatie, verbouwing of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Meppel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Meppel:

Schuimbeton aanbrengen en buitenmuur isoleren met voorzetwand

Het betreft een stadsboerderij uit 1850, zonder spouwmuur. De huidige vloer is slecht en gaat eruit. Deze vervangen door een schuimbetonvloer en anhydrietvloer als bovenlaag (57 m2). Hierin opgenomen de vloerverwarming. Afwerking zal met tegels zijn. Graag even overleg over de aansluiting op de buitenmuur, of hier een randisolatie gewenst is. Gevelisolatie gaat plaatsvinden dmv voorzetwanden, 58m2. Voor beide werkzaamheden graag een offerte.

Een vrijstaande woning bouwen

Ik zoek een aannemer die een vrijstaande woning kan bouwen op een kavel. De woning moet 4 slaapkamers hebben, met een hout skelet gebouwd zijn, ongeveer 1100 bij 800 cm groot zijn en over twee verdiepingen beschikken. Ik bespreek graag met de specialist wat er allemaal mogelijk is.

Uitbouw plaatsen

Ik wil graag een complete uitbouw van 1.80 meter diep en 5.10 meter breed laten plaatsen. Bestaande schuifpui overzetten en geen hout maar stenen uitbouw en betonnen plafond. Waarschijnlijk met de buren samen. Voor hun gelden dezelfde afmetingen.

Winkelpand ombouwen naar horecapand

Ik wil een winkelpand van circa 120 m2 ombouwen naar een horeca gelegenheid. Hiervoor wil ik graag in contact komen met de juiste aannemer. Het gaat daarbij om het bouwen van een keuken, een toiletgroep, en een bar. Tevens moet er mechanische ventilatie aangelegd worden. Ik zorg ervoor dat de winkel gestript is voordat de werkzaamheden kunnen beginnen.

Verwijdering van asbest

Het gaat om verwijdering van asbest van een aantal gevelplaten. Asbestinventarisatierapport is toegevoegd. de 3 schachten moeten zo spoedig mogelijk vóór de bouwvak worden verwijderd. De beplating mag eventueel na de bouwvak.

Dakopbouw op plat dak aan huis

Ik ben op zoek naar een aannemer die een dakopbouw op mijn berging kan realiseren. Het betreft een plat dak, totaal 20 m², waar een naar verwachting houtskeletbouw opbouw op moeten komen ten behoeve van een extra slaapkamer en mogelijk een badkamer.

Nieuwe schuurwoning bouwen

Wij willen een schuurwoning laten zetten op een kavel van 518 m2 wij denken aan een afmeting van 8 x 14 meter en een goothoogte van 3,5 meter en een totale hoogte van 7,5a8 meter wat zijn de mogelijkheden? De kavel ligt in Meppel

Zandcement dekvloer verwijderen

Wij willen graag een prijs opgave voor het verwijderen van een zandcementdekvloer van 60 mm dik en ongeveer 300 m² wat zijn hier de kosten van per m².

Dakopbouw plaatsen

Ik zou graag een dakopbouw willen hebben. Het huis is 6.10 meter breed dus als je een halve meter vrij moet houden van de buren kom ik op ongeveer 5 meter en de vloer is 5.65 dus dat zal 4 meter worden. Dan wil ik hem graag casco laten zetten en van kunststof. Met aan beide kanten draai kiep ramen. Dit is van een woning die ik wil kopen dus graag een richtprijs.

Draagmuur slopen en een steunbalk plaatsen

Slopen draagmuur van ongeveer 10 m2 inclusief puin ruimen. Er moet ook een steunbalk geplaatst worden.

Stalen balk plaatsen en muur verwijderen

In achtergevel willen we dubbele deuren plaatsen + raam aan weerszijde, totale breedte 360 cm. Er zit al 1 deur en 1 raam er zal een stuk muur weggehaald moeten worden van 160 cm breed en 240 cm hoog.

Uitbouw maken aan de achterzijde

Aanbouw metselen van 1,5 bij 6 meter (binnenmaat 5.70 meter). plat dak 3 heipalen van 6 tot 7 meter lengte huidig kozijn hergebruiken doorbraak maken vloer erin Elektra en vloerverwarming doe ik zelf.

Prefab kelder en uitbouw bouwen

Prefab kelder van 660 x 200 x 200 met daarop een uitbouw van 660 x 200 x 270.

Muur tussen 2 slaapkamers verplaatsen

Het betreft het verplaatsen van een muur tussen 2 slaapkamers. Niet over de gehele lengte in verband met de positie van een raamkozijn in 1 van de kamers. Mogelijk ook het verplaatsen van een deurkozijn. De muur lijkt niet dragend. Er zit voor zover voor ons zichtbaar elektriciteit aanwezig in de muur.

Lichtkoepels op veranda of verandadak aanpassen

Wij zijn de aankoop aan het afronden van een twee-onder-een-kapwoning uit bouwjaar 2006, waarvan de overdracht begin december zal plaatsvinden. Er is daar aan de achterzijde een grote dichte overkapping van 2,7 meter diep en 5,43 meter breed aangebracht, waardoor de lichtinval in de kamer onvoldoende is. We willen hier een oplossing voor en denken aan 2 grote lichtkoepels in de veranda. We staan open voor andere opties. We laten de situatie graag beoordelen en ontvangen uw offerte. Er staan foto's van de woning op Funda.

Aanbouw en stenen schuur bouwen

Wij gaan komende zomer verhuizen naar een ander adres in Meppel. Nu willen wij een aanbouw aan het huis laten bouwen als ook een schuurtje voor de fietsen laten metselen Grof geschetst gaat het om het volgende: Een gemetselde aanbouw aan de achterzijde, gelegen in de achtertuin. De aanbouw komt met twee kanten aan de bestaande muur van de keuken en aan muur waar nu de schuifpui al zit. De schuifpui blijft erin en hoeft niet weggebroken te worden. Ook de keukenmuur/deur blijven erin en hoeven er niet uitgebroken worden. De totale oppervlakte van de aanbouw wordt 4,60 x 3,11 meter met een hoogte van 2,80 meter. Er moet een elektrisch zonnescherm worden weggehaald. Er moet een nieuwe houten/kunststof schuifpui komen aan de tuinzijde met dubbelzijdig glas. Verwijderen tegels en uitgraven, fundering en betonvloer, metselen muren, plat- dak voorzien van EPDM met een lichtkoepel erin, vloerverwarming/CV radiator gerealiseerd. Saus- en tegelklaar opleveren. Eveneens willen wij een schuurtje laten metselen van 2,10 x 3,50 meter. Ik zou graag verder contact met u hebben om onze wensen te bespreken en te kijken naar de opties die u biedt, waarna een eventuele offerte kan worden opgemaakt.

Glazen overkapping met harmonicadeuren plaatsen

Op onze patio wil ik graag een glazen overkapping laten bouwen met harmonicadeuren. Er is weinig ruimte, dus ik wil het hier allemaal goed laten inmeten. Het mag worden uitgevoerd met enkel glas, het wordt geen buitenkamer. De breedte wordt 340 cm, de hoogte aan de zijde van de woning is 260 cm, aan de voorzijde van de overkapping moet die 220 cm worden.

Gemetselde aanbouw plaatsen

Wij hebben achter onze tussenwoning een houten schuur, die wij willen vervangen door een stenen aanbouw, waar later de keuken in kan worden geplaatst. Wij zullen zelf de bestaande schuur slopen. Daarna moet er een fundering worden gemaakt en een geïsoleerde schuur worden gemetseld met een plat dak. De maat is ongeveer 3,2 meter lang en 2,5 tot 3 meter breed. De achtertuin is via een achterom en een poort bereikbaar. Wij nodigen bedrijven graag uit om onze wensen hier te bespreken en daarna een offerte te verzorgen.

Zolderkamer op zolder laten maken

We willen een zolderkamer creëren op een zeer ruime zolder (opsplitsen van de zolder). Hierbij moeten er ook een paar stopcontacten verlegd en aangelegd worden en een extra lichtpunt. De zolder is 6.9 x 4.1 meter tussen/vanaf de knieschotten. We willen een kamer van 2.75 x 3.8 meter laten maken. Opleveren tot schilderklaar. Ik kan een tekening van de zolderverdieping mailen aan u.

Zolder herinrichten

Het gaat over 2 kamers op zolder, van 1 kamer zouden wij graag een slaapkamer willen maken en de ander een kamer om met vrienden te gaan zitten. De daken zijn schuin. Wij vinden het moeilijk om de kleur te bepalen en hoe wij de indeling moeten doen.

Uitbouw na oplevering nieuwbouwwoning

Ik heb een nieuwbouwwoning gekocht die eind van het jaar opgeleverd wordt. Graag wil ik 2. 40 meter uitbouwen en 5150 meter breed. Bij de aannemer die de bouw doet, ben ik te laat om het mee te laten uitvoeren. De fundering moet ook gedaan worden. Bestaande kozijn graag meenemen. Wat zullen de kosten hiervoor ongeveer zijn? Graag een reactie per email.

Zolderkamer maken op zolder

Onze zolder is afgetimmerd maar bestaat uit 1 grote ruimte. Wij willen graag een scheidingswand met deur laten plaatsen. Tevens moet: - het electra worden aangepast (lichtschakelaar erbij + stopcontacten). - tevens aftimmeren van de ketel, ventilatorbox en omvormer van de zonnepanelen. Extra verwarming is niet nodig. Tevens aftimmeren van de ketel, ventilatorbox en omvormer van de zonnepanelen.

Dakopbouw of dakkapel plaatsen op de woning

Dakopbouw / dakkapel over 2 ruimtes. Slaapkamer / Douche. Dakopbouw circa 4 meter breed en circa 2,60 hoog. 3 ramen van hoog en 1,20 breed. Tekeningen zijn nog in SO-fase, dus maten kunnen nog veranderen. Hout of kunststof uitvoering nog niet bepaald, graag beide opties. Goedkeuring van welstandscommissie al verkregen. De huidige situatie

Garage verbouwen

Wij willen evt. Een garage met halfsteens muur en metalen kanteldeur laten ombouwen tot pedicure salon. D.w.z.: - Isoleren wanden (dak is al van buitenaf geïsoleerd). - Kunststof pui met raam en deur plaatsen. - Wateraanvoer en afvoer aanleggen. Oppervlakte garage is 3 x 5 m.

Verwijderen 3 gemetselde schoorstenen

Wij zoeken een bedrijf dat 3 grote gemetselde schoorstenen van ons huis verwijderd. De schoorstenen zijn tussen de 2 en 3 meter hoog. 2 schoorstenen moeten volledig verwijderd worden waarna het dak weer gesloten moet worden (pannen dak). De 3e schoorsteen dient nu nog als afvoer voor de wasemkap, hier zal een vervangende pijp voor door het dak moeten komen. Er is rondom de woning voldoende ruimte voor steigerwerk.