Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Koekange te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Koekange heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Koekange u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Koekange of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Koekange bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: 6 x opbouw, oude woning afbreken en nieuwe woning bouwen, bouwen van woning, huis bouwen, kelder als woonruimte realiseren, een groot renovatieproject bij een vrijstaande woning, uitbouw voor vriescel aan voorzijde pand, kelder in achtertuin vrijstaande woning, realiseren nokverhoging, uitbreiden van de badkamer en nieuwe keuken, complete dakopbouw garage, achtergevel met 1 verdieping optrekken in een schuin hellend dakvlak, kelder bouwen, casco pand verbouwen tot cafetaria, dakopbouw plat dak, dakopbouw realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Koekange staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Koekange:

Gewapende betonplaat storten

Het storten van een 10 cm dikke gewapende beton plaat zonder vlinderen. Ik zal daarna zelf een 10 cm isolatie laag aanbrengen en vloerverwarming. Daarna dient er opnieuw een 6 cm dikke beton laag gestort te worden die glad afgewerkt dient te worden oppervlakte 10 X 10 meter. Begane grond bereikbaar met betonwagen.

Badkamer renoveren en dakkapel plaatsen

De badkamer is 4.40 m2, maar zal iets groter worden, omdat een dakkapel geplaatst gaat worden. Deze wil ik graag 5 meter lang hebben. Er zullen 5 ramen in komen (2 voor de badkamer en 3 voor de badkamer). Er is naar mijn weten geen vergunning nodig voor de dakkapel. Ik kan zelf eventueel wat sloopwerk doen. Er zit nu een bad in, dit zal eruit moeten. Het gaat om een inloopdouche, wastafel en toilet (staand voor staand). Tegels tot 1.80 meter hoog. De dakkapel zal lopen over de slaapkamer en de badkamer. Dan zou ik gelijk de badkamer willen laten verbouwen.

Zomerhuis verbouwen en moderniseren

Zomerhuis verbouwen en moderniseren. Voor een gedetailleerde opgave lijkt het me verstandig dat ik eerst met u een afspraak maak voor een bezoek aan het zomerhuis. U kunt mij een bericht sturen en mij bellen. Zie onderstaande contactgegevens

kunststof dakkapel en kunststof dakramen

Achter op de gevel een dakkapel kunststof maten binnenafmeting 414 buitenafmeting 434 kozijnhoogte 120 cm. Plat dak en dakhelling 50,00 graden inclusief plaatsen. Een dakraam M08 kunststof, 1 M04 kunststof, 1 U08 kunststof met rolluik inclusief plaatsen en oude eruit halen. Dus totaal 3 dakramen.

Er moeten diverse werkzaamheden gebeuren ...

Er moeten diverse werkzaamheden gebeuren waaronder: Plaatsen keuken. De keuken wordt door ons aangeschaft met de daarbij behorende apparatuur. Plaatsen nieuw toilet, zwevend. Nieuwe wastafel(s) Glazen douchewand. Buitenschilderwerk, normaal onderhoud. Plafond woonkamer opnieuw schilderen. Muren behandelen, eventueel spuitwerk. Kozijnen woonkamer schilderen. Plaatsen van een nieuwe garagedeur die van afstand bedienbaar is. De bestaande bestrating is verzakt en moet opnieuw gelegd worden en opgehoogd. In de achtertuin en voor de garage.

Boerderij in Koekange gem. De Wolde. ...

Boerderij in Koekange gem. De Wolde. Uitbreiden van schuur of het oprichten van een tweede schuur ten behoeve van het stallen van paarden en aanverwante spullen zoals koets , traktor , etc. het pand bevindt zich in het buiten gebied met als bestemming wonen. Grote van de schuur , indien mogelijk zo 150 a 200 vierkante meter voorzien van puntdak en gebouwd instijl van reeds bestaande schuur. Fundering , metselwerk circa een halve meter en dan de wanden van hout maken (potdeksel) dak of voorzien van dakpanplaten of oude rode dakpannen , zijkanten voorzien van staldeuren voor paarden. Wil graag z.s.m. een architect voor bouwvergunning!

woning is buitenmaat: 14x7meter alleen ...

woning is buitenmaat: 14x7meter alleen de buitenmuren en het dak blijven staan.alle binnenmuren zijn van hout en moeten verwijdert worden.alle ramen vernieuwen,badkamer, wc,tussenwanden,isolatie,verwarming keuken etc aanbrengen