Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Klazienaveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Klazienaveen heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Klazienaveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Klazienaveen of directe omgeving.

45 klanten uit Klazienaveen bevelen een bij Casius in Klazienaveen aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 9,2/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Klazienaveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: de bouw van een bungalow / cubisme, een woning bouwen op een kavel conform de bouwtekeningen, nieuwbouw woning bouwen, bouwen bungalow prefab en mogelijk 30 garageboxen, een prefab vrijstaande woning realiseren, een vrijstaande woning bouwen op een recent aangekochte kavel, het realiseren van een vrijstaande woning conform de bouwtekeningen, kruipruimte uitgraven tot kelder, transformatie winkels naar appartementen, woning bouwen Harderwijk, verbouwen Rijksmonument, extra verdieping op plat dak bouwen, een dakopbouw op een hoekwoning maken, dakkapel en uitbouw laten plaatsen, een woning op het dak uitbouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, bouw en nieuwbouw of verbouwing in Klazienaveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Klazienaveen:

Aan-uitbouw keuken-woonkamer

Wij willen een stuk aan ons huis bouwen. Diep 4 m, breed 5 m. en een plat dak. Eèn muur staat (garagemuur). Compleet/casco , elektra en stucwerk etc zijn in overleg. De buitenkant moet gemetseld zijn, en er moet een halve fundering gelegd worden. Graag ontvang ik een offerte.

Nieuwbouw metselen

Graag zou ik een vrijstaande nieuwbouwhuis van 3 etages laten metselen. Er zijn ongeveer 20,000 stenen nodig. Het huis wordt gebouwd. De vergunning en tekening zijn rond. De stenen kan ik eventueel zelf regelen.

Uitbouw zij- / achterzijde van twee-onder-een-kapwoning

Wij willen een uitbouw realiseren van de woning. Zie bijlagen voor de bestaande en nieuwe situatie. Er is een vergunning nodig. Deze moet nog geregeld worden. Er is fundering nodig, ik denk beton stroken. De constructie graag van metselwerk. Oplevering graag casco, installatiewerk doe ik zelf, op het dakwerk na.

Uitbouw achterzijde woning

Wij willen graag een uitbouw aan de achterkant van het huis realiseren van ongeveer 4,5 m bij 6 meter. Er kan direct gestart worden met de bouw. Ik weet niet zeker of er een vergunning nodig is, maar ik denk het niet. Graag betonnen vloeren en stenen muren. Ik weet niet welke fundering er nodig is. Oplevering graag compleet, dus inclusief stucwerk en elektra.

Complete schuur verbouwen tot gastenverblijf

Ik wil een schuur van 50 m2 op mijn terrein om laten bouwen tot gastenverblijf. Met keuken, douche toilet en slaapkamer, woonkamer. Goed geïsoleerd zodat het ook in de winter bewoonbaar is. Dus ook CV of warmtepomp en/of vloerverwarming. De overdracht van mijn woning is in juli.

Opbouw zolder

We willen graag de zolder gaan gebruiken als slaapkamer. Momenteel kun je er niet staan. Er is nog geen vaste trap aanwezig. Over de gehele breedte 5 meter voor en achter. De afmetingen weet ik niet uit mijn hoofd dus ik heb graag dat de vakman dit voor mij opmeet. Verder weet ik ook nog niet zeker of het compleet opgeleverd dient te worden. En het moet van hout met kunststof worden. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

Uitbouw verbreden

We hebben een aanbouw aan de woning. Deze willen we 1 meter verbreden, zodat hij gelijk met de woning valt. De aanbouw is ongeveer 10 meter lang. De muur bij de keuken, ongeveer 1 meter dient te worden verwijderd. Bij de slaapkamer en badkamer willen wij een gang van 1 meter creëren. De deuropening en het raamkozijn moeten wel worden dichtgemetseld. Kunnen wij een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken?

Divers onderhoud om de nieuwe woning

Met ingang van 2 augustus 2018 krijgen wij de sleutel van onze nieuwe woning. Op basis van een bouwkundig rapport zou ik graag een offerte willen aanvragen voor de volgende werkzaamheden, alsmede een richtlijn voor het mogelijk aanvangen van deze (indien mogelijk in de week van 6 augustus 2018): - Vloerbalken vervangen en vloerbeschot aanhelen/herstellen, als gevolg van vocht in de gemetselde fundering; - Funderingsmuren behandelen met een schimmel afdodend middel + aanbrengen vochtregulerende bodemafsluiter; - Binnenmuren injecteren, inclusief kelder in verband met optrekkend vocht, waarvan de uitkomst van de vochtmeting te hoog is. Of een totaal herstelplan indien nodig. - Vervangen van dakpannen met gebreken en/of breuken van het hoofd dak van de woning. Eventueel het impregneren van de buitengevels aan voor- en zijkant (achterzijde wordt in de nabije toekomst uitgebouwd). - Voegen herstellen van de buitengevel.

Slopen van een schouw

Het betreft het slopen van de schouw waar volgens mij wel asbest in zit. Het rookkanaal moet blijven want er komt een houtkachel voor terug.

Betonvloer voor aanbouw storten

Storten van een betonvloer voor aanbouw van een serre van 15 m2. Het is veengrond dus zullen er stoepen moeten worden geboord tot aan de vaste grond, denk ongeveer 1,5meter diep

Kelder en schuur laten bouwen

Graag een offerte voor kelder onder nog een te bouwen schuur achter huis. Kelder zal gaan dienen als bioscoop en schuur boven als kantoor. Kantoor zal ongeveer afmeting krijgen: 7 m x 4 m. Afmeting kelder kan bv ook 7 bij 3. 5 wanneer dit een standaard maat is.

Asbest plaat bij verwarming laten verwijderen

Bij de verwarming zit een asbest plaat van 1 meter bij 1 meter. De plaat zit bij de nok van het dak en is makkelijk toegankelijk. Graag laat ik deze verwijderen.

Uitbouw gelijkvloers maken

Gelijkvloers. Slaapkamer en badkamer gelijkvloers maken in een nieuwe aanbouw.

Asbest verwijdering

Het gaat om een boerderijdak van plusminus 500 m2 met asbestplaten van 50 jaar oud met riet eronder. Ook heb ik een melkveestal, ook pluminus 500 m2 van 40 jaar oud met piepschuim eronder. Verder zijn de objecten goed bereikbaar met verrijker. Of ik maak het goed bereikbaar.

Aanbouw plaatsen

Gemetselde aanbouw met veel glas. Afmeting 9,20 bij 4,80

Gemetselde aanbouw met glas bouwen

Wij overwegen een huis te kopen en zouden daarom graag informeren naar de kosten van een gemetselde uitbouw van 8 x 5.5 meter. Het is mij niet bekend of er geheid moet worden maar de aanbouw kan vergunningsvrij geplaatst worden.

Prefab kelder laten plaatsen

Graag zou ik een offerte krijgen voor een prefab kelder van 4 bij 5 meter of 5 bij 5 meter.

Veranda plaatsen

Ik ben voor een klant aan het uitzoeken wat het ongeveer gaat kosten om een standaard veranda van 400 cm breed en 350 cm diep te plaatsen. De veranda wordt aan de muur bevestigd en heeft 2 staanders, die waarschijnlijk d.m.v. betonpoeren in de grond worden gezet.

Terrasoverkapping aanleggen

Zou graag meer willen weten over een terrasoverkapping. Afmeting is ongeveer 8 bij 4 meter. Qua materiaal (kunststof/aluminium/hout) ben ik er nog niet uit en wil ik graag advies. Graag advies, mogelijkheden en offerte voor levering en plaatsing van de terrasoverkapping.

Kamers timmeren

Kamers timmeren en nieuwe wanden zetten met kozijnen en een kantine er bij maken. Totale ruimte: 10 x 4 meter, 4 kamertjes van 2,5 meter breed. Daarnaast is er een ruimte van 6 x 4 meter, dat moet een kantine worden. Scheidingswandjes plaatsen.

Bouwen vrijstaande woning

Bouw van een vrijstaande woning op het nieuwbouwplan de planeet te klazienaveen. Tekening van de woning hebben wij. Gemetselde woning met een dak dat bestaat uit 4 schuinde delen van pannen. Afmeting ongeveer 12m bij 7m. Woning met 3 verdiepingen, wel een hoge woning. Helemaal afgebouwd. Alleen voor het installatiewerk hebben we al een bedrijf. Badkamer en toilet wordt ook geregeld.

De kavel is 14x29 mtr. Daar moet een ...

De kavel is 14x29 mtr. Daar moet een kleine semi-bungalow op met slapen en douchen op de begane grond, maximaal 125 m. en aanbouw maximaal 75 mtr. Bovenverdieping mag geheel leeg opgeleverd worden. De woning moet dwarskap geplaats worden. Eventueel zonder garage. Daar komt dan een garage/berging later voor achter in de tuin. De tuin ligt op het zuiden dus mischien ivm warmte de slaapkamer op het noorden/oosten. De kavel is in uitbreidingsplan de Planeet in Klazienaveen. Dit moet een energiezuinige woning zijn en mijn wens is om uit te gaan van matgeglazuurde pannen en onderhoudsarme of onderhoudsvrije produkten. Dit moet dus een seniorenwoning worden. Wij zijn met vakantie van 30 april tot en met 18 mei.

Wij zijn een woning aan het opknappen, ...

Wij zijn een woning aan het opknappen, maar er zit overal behang op de plafonds daaronder zit een oude stucklaag met vele beschadigingen. Deze willen we laten opknappen. Electra moet ook nog opnieuw gedaan worden dus de vraag is wat en hoe en welke volgorde. En is het verstandig om er weer een nieuwe laag op te doen? Het zijn oude plafonds er zit nog riet onder de stucklaag. Gaat om een aantal kamers. Gaarne hierover advies, het budget is beperkt . 1,5 km bij Emmen de Grens over. Tel nr. is Duits en moet 0049 voor.

Uitbouw van 5x6 meter met evt daarop 2 ...

Uitbouw van 5x6 meter met evt daarop 2 slaapkamers indien goedkeuring gemeente, keuken verplaatsen naar bestaande woonkamer, daarom andere ramen aan de voorkant van het huis. Bij geen goedkeuring gemeente is onze volgende optie: 1 slaapkamer op bestaande berging bouwen ipv 2 slaapkamers op uitbouw.

slaapkamer begane alleeen metselwerk en ...

slaapkamer begane alleeen metselwerk en dakbedekking (bitumen)groot ongeveer 3.50 bij 4.00 meter drie muren en een kozijn plaatsen.