Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Hoogeveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Hoogeveen heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Hoogeveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Hoogeveen of directe omgeving.

312 klanten uit Hoogeveen bevelen een bij Casius in Hoogeveen aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Hoogeveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouw vrijstaande woning, huis op vrij kavel bouwen, mantelzorgwoning in Almere, dakopbouw op een plat dak + aanbouw, een uitbouw realiseren en een dakkapel plaatsen, uitbouw en een opbouw realiseren, uitbouw achterzijde, kelder onder woning, hele huis verbouwen en renoveren, uitbouw achterzijde, dak opbouw op plat dak, uitbouw of serre aan achterzijde woning, een extra verdieping bouwen, opbouw op aanbouw plaatsen, dakopbouw plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of veranda- en serrebouw in Hoogeveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Hoogeveen:

De nokpannen inspecteren en aanpassen

Ik zoek een dakdekker die de nokpannen van mijn dak kan inspecteren. De hoek van de nokpannen komt niet overeen met de hoek van het huis. Daardoor ontstaat er behoorlijk wat ruimte (kieren) waar allerlei ongedierte tussen kan kruipen. De lengte van het dak bedraagt 13 meter. Vanmorgen vonden we allemaal maden op de vloer van onze slaapkamer die onder de nok ligt. Tijd dus om in te grijpen. Ik zoek iemand die dit probleem kan verhelpen

Badkamer verbouwen

Mijn huidige badkamer (2.30x180 cm) op de 1e verdieping moet volledig gerenoveerd worden. Huidige tegels en douche moeten eerst gesloopt worden. Daarna monteren van nieuwe douche en doucheputje, wastafel en betegelen van vloer. Afhankelijk van de prijsopgave zorgt vakman voor geschikte tegels, materiaal en douche.

Uitbouw hoekwoning 15 m2

In verband met het idee om een opgemetselde uitbouw te laten zetten aan zijkant van onze hoekwoning, zou ik graag een prijsindicatie willen hebben wat dit ongeveer zou gaan kosten. Huidige situatie: Buitenmuur zijgevel is een opgemetselde gevel van begane grond en twee verdiepingen hoog (platdak), met binnenmuur een (ter plaatse gestortte) betonmuur. De strook naast het huis is circa 4,60 meter breed. Het idee is om de muur door te breken over een lengte van circa 1,50 meter tot 2 meter. Daarvoor zou ik een goede betrouwbare berekening willen hebben als het plan definitief wordt in verband met met het doorbreken en dragen van de muren. Idee van de uitbouw : Afmeting 3 meter breed en 5 m lang met een plat dak. Voorzijde 1x smal raam 50 cm breed circa 2.10 m hoog. Zijgevel 2x smal raam 50 cm breed circa 2.10 meter hoog. Achtergevel kozijn met twee openslaande tuindeuren. Werkzaamheden inclusief graafwerkzaamheden, afvoeren grond en bouwafval, leidingwerk en fundering en afwerken muren en plafond. Graag zou ik een indicatie krijgen wat dit ongeveer zou gaan kosten. Wij hebben nog geen termijn in gedachten wanneer de uitvoering plaats zou moeten vinden.

Dakopbouw op plat dak

We willen een bestaand dak van 6 meter breed en 7 meter lang doortrekken over het platte dak van de begane grond (daklijn komen geen hoeken in, de nok word gewoon doorgetrokken) deze moet op een breedte van ongeveer 6 meter tot 9 meter lengte doorgetrokken worden. De opbouw van de begane grond is 2,88 meter, terwijl het dak 6 meter breed moet worden, er zullen dus poeren geplaatst moeten worden denk ik waar een steunbalk op komt. (het overhangende deel van het dak wil ik gebruiken als afdak)

Dakopbouw achterzijde realiseren

Wij willen graag een dakopbouw voor een tussenwoning aan de achterzijde van 3 meter breed bij 1.50 meter lang. Dit moet volledig afgewerkt worden.

Schoorsteen met asbest en ventilatiekanaal verwijderen

Ik wil graag weten wat het gaat kosten om een ventilatiekanaal van het merk Martinit te verwijderen. Ongeveer 4 meter lang en goed bereikbaar (op zolder).

Serre bouwen in de tuin

Wil graag een vrijblijvende offerte om een serre te laten bouwen in de tuin, 4 meter bij 8 meter

Uitbouw aan zijgevel

Ik wil graag een indicatie van de kosten van het plaatsen van een gemetselde uitbouw aan de zijkant van een hoekwoning. De zijmuur is een betonmuur en aan buitenzijde opgemetseld. Verder dient er een muur doorgebroken te worden, aan de hand van een te maken berekening en een fundering met palen. Wij willen graag 2 smalle hoge ramen, van vloer tot plafond en ongeveer 50 cm breed, en aan achterzijde kozijn met openslaande deuren. De elektra en de CV dient te worden aangesloten, de afwerking zal ik zelf verzorgen. De uitbouw zal 3 meter breed gaan worden en 5 meter lang. Het is mij nog niet bekend of er een vergunning aangevraagd dient te worden.

Verzakte betonnen garagevloer vlak maken

De huidige vloer ligt vast aan de zijkanten en is in de midden verzakt. Dit om dat er denk ik geen bewapening in zit. Middels gaasmatten en beton de vloeren met elkaar verbinden en vol storten tot weer een vlakke vloer. Dit is een L vloer totaal ongeveer 30 m2 en zal gemiddeld 10 cm dik worden.

Dubbele nokverhoging plaatsen

Ik wil graag een nokverhoging aan 2 zijde. Het gaat om een breedte van 5 meter en de hellingshoek is 30 graden. Er is een vergunning voor.

Achter uitbouwen

De maten zijn 2,4 m uitbouw met een breedte van 9,5 m, waarvan een bijkeuken van 3x3 m deze zit aan de linker kant van de woning achter garage. Kozijn van de huidige achterkant willen we graag overgezet in nieuwe achterkant. Verder moeten er 2 nieuwe deuren komen 1 van de bijkeuken naar de woonkamer en 1 naar de achtertuin.

Kelder bouwen en aanbouw aan de woning zetten

Ik wil graag een uitbouw achter mijn huis ( conform standaard uitbouw in plan ) en ik graag een kelder in mijn tuin (deze moet dan bereikbaar zijn via de nieuwe uitbouw ) kelder maat ongeveer 4,50 breedte bij 8 meter en hoogte van 2. 60 m. Ik heb een tekening bijgevoegd als opzetje en een foto van de tuin. Kelder moet geïsoleerd zijn en voorzien van stroom en warmte. De aanbouw moet 2.5 x 2.5 meter worden.

Kamer geluiddicht laten maken

Wij willen graag iets laten doen aan de geluidsoverlast van vuurwerk in de periode okt-jan. Daarom zitten wij eraan te denken de bovenste kamer geluidsdicht te laten maken. Bijvoorbeeld via de ramen. We willen niet de hele kamer verbouwen maar alles wat helpt is meegenomen.

Extra slaapkamer op de garage creëren

Ik wil graag een extra slaapkamer op de garage creëren.

Asbestplaten verwijderen en cementvezelplaten plaatsen

Voor onze club in Hoogeveen, Drenthe ontvang ik graag een offerte om circa 420 m2 asbestplaten te vervangen door bijvoorbeeld vezelcement platen. Graag totaal plaatje van alle kosten, inclusief btw.

Houten verdiepingsvloer vervangen

Wij hebben een vloer van 6.9 bij 3.5 meter. Deze verdiepingsvloer is nu van hout en dit we we vervangen door beton. We kunnen zelf alles verwijderen. Het gaat om de woonkamer. Ik heb begrepen dat er meerdere mogelijkheden zijn, deze zou ik graag met u bespreken.

Storten van betonvloer in garage en schuur

Ik zou graag een offerte willen hebben. Wij willen in onze schuur en garage een betonvloer laten storten. De oppervlakte is samen 10 meter bij 3 meter. Tussen de schuur en garage zit wel een muur met een deur. De schuur is 4 meter en garage 6 meter lang. Het liefst ook afwerken met een laklaag of coating. Nu liggen er tegels op een zandlaag. Graag een opgave van kosten voor de complete klus.

Carport tussen woning en garage

Omstreeks april 2016 is de overdracht van onze nieuwe woning. Wij hebben de wens om naast de woning een carport te laten maken, tussen de woning en de garage. Het gaat om ongeveer 3 x 6 m1. We willen daarbij zo min mogelijk palen. Met de vakman moeten we overleggen over de soort dakbedekking. We willen daar wel een lichtkoepel en spots in laten maken. Graag ontvangen wij hiervoor een offerte.

Waskamer verbouwen tot slaapkamer

Een waskamer zonder ramen en cv laat ik graag ombouwen naar een slaapkamer. Het is een oppervlakte van 200 x 350 cm met een schuin dak. Hier laat ik graag een dakkapel op en cv geplaatst. Tevens leidingen omleggen. Waterafvoer afsluiten (staan nu wasmachine en droger) en op zolder aansluiting maken voor wasmachine. Ook de muren moeten gestukt worden. Hiervan is de oppervlakte onbekend.

Winkelpand afbouwen

De bestaande winkel (casco) afbouwen: 1) circa 110 m2 dekvloer aanbrengen; 2) circa 145 m2 stukadoren van de kalkzandsteen blokken; 3) CV installatie aanbrengen met circa 4 radiatoren; 4) 8 wandcontactdozen aanbrengen verdeeld over de ruimte op 30 cm; 5) 10 wandcontactdozen aanbrengen tegen het plafond t.b.v. later aan te brengen verlichting; 6) Groepenkast aanbrengen met vijf groepen en twee aardlekschakelaars; 7) waterleiding koud aanleggen in de dekvloer vanaf de meterkast naar de CV (circa 15 meter).

Aanbouw aanbouwen aan huis

Wij willen een aanbouw aan de zijkant van ons huis om daar een tv kamer / kleine woonkamer van te maken zodat onze huidige woonkamer meer een ruime eetkamer kan worden. De afmetingen van ons huis zijn ongeveer 5 bij 9. Dit is totaal oppervlak. Wij willen een aanbouw die ongeveer 4 bij 5 is. We hebben nog niet echt een bepaalde maatvoering in het hoofd, maar je moet er lekker kunnen zitten om te genieten van onze thuis bioscoop. De ruimte zouden we kunnen betreden via het raam die nu op de plek zit waar de aanbouw zou moeten komen. Die doorgang zou dan verbreed moeten worden en natuurlijk door getrokken tot aan de grond.

Fundering voor een aanbouw laten maken

Aanbouw buitenmaats 350 x 450 borstwering metselwerk tot 80 cm plat dak kunstof kozijnen woning (bouwjaar 2008)is geheid garage los staand niet is op stroken fundering

Garage tot keuken ombouwen

We willen de bestaande keuken verwijderen en bij de woonkamer trekken en de garage uitbreiden naar keukenruimte: - Bestaande keuken afbreken, 2 muren verwijderen en een nieuwe draagconstructie aanbrengen. Doorgang naar garage maken, garage geheel isoleren, dak op hoogte brengen en een nieuw plat dak aanbrengen. 1 nieuwe binnenmuur in garage maken. Garage is nu 9 x 3 meter en wordt dan 12 x 3 meter. - Voorwerk voor nieuwe keuken, 1 kozijn verwijderen, een kleiner kozijn aanbrengen. 2 nieuwe buitendeuren plaatsen, 2 hoge openslaande garagedeuren plaatsen met in 1 van de deuren een loopdeur. Woonkamer: 1 aluminium schuifpui verwijderen, 2 paar openslaande tuindeuren plaatsen. Vloerverwarming plaatsen, dit betreft ongeveer 72 vierkante meter. De werkzaamheden kunnen vergunningvrij worden gedaan.

Vliering met vlizotrap aanleggen

De afmeting is 5,2 meter bij 2,10 meter. Het gaat om een vliering waarop gelopen kan worden. Het is voor de bergruimte. Komen niet al te zware spullen te liggen. De balken rusten op betonnen gordingen. Afwerking aan de onderkant is niet nodig. Het gaat alleen om de balklagen/loopvlak en de zolder/vlizotrap.

Betonvloer storten voor een tuinhuis

Ik wil een betonvloer laten storten voor de tuinschuur. De vloer moet ongeveer 10 tot 15 centimeter diep worden. Afmeting tuinschuur met een L- vorm: 5 meter x 3 meter + 2 meter x 2 meter.