Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Hoogersmilde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Hoogersmilde heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Hoogersmilde u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Hoogersmilde of directe omgeving.

11 klanten uit Hoogersmilde bevelen een bij Casius in Hoogersmilde aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 7,2/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Hoogersmilde bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: prefab woning realiseren, bouwen compleet nieuwbouwhuis, nieuwbouw woning starters bouwen, het laten maken van een vrijstaande woning op een kavel, nieuwe gezinswoning bouwen, nieuwbouw woning realiseren, huis laten bouwen, nieuwe gezinswoning bouwen, nieuwe woning bouwen, "Normale woning" bouwen, vrijstaand huis bouwen, 4 garages bouwen, onderkelderde aanbouw met hellingbaan realiseren, woning bouwen, het ontwikkelen van een schuur op een kavel en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing of renovatie in Hoogersmilde staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Hoogersmilde:

Doorbreken en opvangen draagmuur

Een dragende muur open maken en opvangen. We willen de keuken bij de woonkamer voegen. De muur is ongeveer 4 meter lang en 2.50 meter hoog. Er zit een eerste en tweede verdieping boven. De berekening van de draagkracht van de balk ook maken. Ook alles afwerken. Graag een schriftelijke opgave van de kosten. De overdracht is 22 maart. Dan kan er direct gestart worden.

Wij maken een werkstuk over: hoe een ...

Wij maken een werkstuk over: hoe een kraakpand word verbouwd tot een luchroom. Dit is op fictiefe basis. Hiervoor willen wij kijken wat de kosten zijn voor dit project. Ik hoop dat u ons verder kan helpen. Vriendelijke groet, Martine en Naomi

De voormalige schuur is middels een ...

De voormalige schuur is middels een tussenbouw bij de woning aangetrokken. Hierop zit een pannendak die hersteld dient te worden en geisoleerd. De ruimte valt uiteen in 2 stukken en het achterste deel (2,5 x 4 meter) willen we graag inrichten als slaapkamer. Via projectnummer 51000 loopt een aanvraag voor CV-installatie. De ruimte moet voorzien worden van een toegangsdeur en in de achtergevel willen we een schuifpui/tuindeuren aanbrengen die toegang geeft tot een terras/tuin, de huidige gevel is volledig gesloten dus er zullen ondersteuningsmaatregelen nodig zijn. De wanden, plafond, vloer en electra zijn nog niet geschikt qua afwerking, isolatie en aanwezigheid voor het doel en dienen daarop te worden aangepast.

wij willen een nieuw dak op de schuur. ...

wij willen een nieuw dak op de schuur. de schuur bestaat uit 2 daken en wij zouden graag 1 overkapping willen.